torstai 28. toukokuuta 2015

Fuksivuosi

Ensimmäinen yliopistovuosi pulkassa! Ensimmäinen vuosi on ollut stressaava, mutta silti se on ollut  jännittävä ja yksi parhaista vuosistani (näin mä sanon varmaan jokaisen kouluvuoden jälkeen..)! Eilen aloin selailemaan fuksivuoden kuvia ja sainkin idean koota teille muutaman kollaasin ja niiden avulla kertoa, mitä kaikkea tää hurja vuosi on pitänyt sisällään. Fuksivuoteen on mahtunut......

*...Hääsitstit! Kukkaispantakuvissa on siis morsiusneitosia ja pari morsianta. Jos sitsikulttuuri ei ole tuttu, kurkkaappa täältä lisätietoa! Sitsit ovat olleet kyllä uusi ja mainio kokemus yliopistomaailmassa! Teemat on olleet kivoja ja rentoja, ihmisillä hyvä mieli jne..

*Liikuntaa! Liikuntakasvatuksen demolla päästiin hiihtämään,luistelemaan,palloilemaan,voimistelemaan..Innostuin jopa kotonakin harjoittelemaan uusia juttuja!

*Brunssi! Syksyllä tehtiin nyyttärimeiningillä brunssi ja oli muuten hyvää!

*Sain myös tutustua kahteen ihanaan tyttöön <3

*Pikkujoulut, jotka me fuksit järjestettiin muille vuosikurssilaisille

*Varkaiden 20v. vuosijuhlat, joihin saatiin pukeutua taas prinsessoiksi. Oli ihanaa vetää vanhojen mekko päälle ja laittautua oikein kunnolla!

*Vuosijuhlien jälkeinen Sillisbrunssi, jota itse olin järjestämässä.

*Ja vähän lisää sitsejä..Alavasemmalla oleva kuva on otettu Vappusitseistä, joissa teemana oli hattu. Karvalakki ei muuten ollut yhtään liikaa toukokuisessa,viileässä yössä.


*Esseitä, oppimistehtäviä,tenttejä, asiantuntijapuheenvuoroja, kirjoitelmia, toimintatuokioita, suunnitelmia..Sitsien ja sosiaalisten menojen lisäksi sai kyllä ihan noihin koulutöihinkin panostaa. Itseäni ihmetytti kuitenkin se, että oma aikataulu koulutehtävien tekemiseen oli melko hyvä, eikä kovin montaa kertaa tullut massiivista "mä en kerkee!!" paniikkia. Onneksi palautuslaatikot sulkeutuvat vasta klo 23.59..;)

*Vähän lissää brunsseja ja aamupaloja aamuluentojen jälkeen..

*Peer bong turnaus! Meidän joukkue yllätti kaikki taidoillaan. Yllätettiin jopa itsemme, sillä päästii välieriin!

*Talvipäivät Turussa! Mainio viikonloppu.

*UV ihanaisen Tiian kanssa!

*Tutorleiri Vesalassa! Tiesin ekana koulupäivänä, että haen tutoriksi ja onneksi pääsin! Meillä on koossa mainio tutorporukka, joten tulevat fuksit: ei hätää!

*Kalenteri ei ole koskaan ollut hyödyllisempi, kuin tänä vuonna..

*Fuksivuoteen kuului myös kasa ihania ihmisiä, naurua, vähän itkuakin, haalarimerkkejä, 3mioita, poikkareita, kirjaston kahvia, Tilian ja Ilokiven ihanaa ruokaa, metsäretkiä, musisointia, laulua, kirjaston kirjoja (vaikka en vieläkään löydä niitä sieltä hyllyistä) ja onnellisia muistoja!

Ensi syksy aloitetaan sitten tutoroinnin parissa! Onnea vaan kaikille fukseille
jo nyt mainioista tutoreista.Hihih! Oisko teillä muuten toiveita postauksista näin kesän alkuun?
LTO-hommista ajattelin ainakin kirjoittaa, mutta onko jotain muuta?

Puspus!

Lähetä kommentti