sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Väriestejuoksu!

Tiitu: Jes, vihdoinkin väriestejuoksu tulee! Oon odottanutkin, että milloinhan tää tulee Jyväskylään ja nyt  9.5.  ois sen aika! Videoklippien perusteella näyttäis olevan luvassa ihan älyttömän huippu meno ja tulee varmasti olemaan hauskaa. Toivottavasti sää ois myös sen mukanen, koska se vaikuttaa ainakin mun osalta fiilikseen. Ois kiva temmeltää ulkona värien peittämänä mieluummin auringon paisteessa, kuin vesisateessa. Uskon, että oli sää mikä tahansa, niin meno on kuitenkin värikkään railakas!

Väriestejuoksu on tosi kiva idea järjestää juoksutapahtuma vähän eri tavalla ja fiilikset onkin tosi korkeat tän tapahtuman suhteen! Ei varmasti tule olemaan tylsää! Toukokuuta odotellessa!

Auroora: Jau jauu! Oon täällä kipeänä vaan fiilistelly väriestejuoksun kuvia ja videoklippejä, enkä millään malttais oottaa tätä! Jyväskylässähän väriestejuoksu järjestetään satamassa ja senkin takia toivotaan hyvää säätä, satamassa kun tuulee muutenkin.. Osallistujia tuntuu olevan myös melko paljon, koska starttiryhmät on täynnä!

Väriestejuoksuhan on tarkotettu kaiken ikäisille osallistujille. Reitin saa juosta, kävellä tai vaikka tanssia läpi ja reitin varrella on kaikkia kivoja pieniä esteitä! Ja tietty reitin varrella tulee saamaan väriä naamalle, sillä myös osallistujille jaetaan pienet väripussukat! Veikkaanpa, että Tiitun kanssa innostutaan niin paljon, että värit on käytetty ennenkun koko radalle päästään!Juoksun jälkeenhän on vielä luvassa afterpartyt, jotka kuulema on ihan omaa luokkaansa! Tarviiks enää sanoa, että ootetaan tätä, kuin kuuta nousevaa!?

Väriestejuoksuun kerkee muuten vielä ilmottautua, jos et oo sitä tehny! Ilmoittautumisen voi tehdä täällä , klikkaat vaan kaupunkia, missä haluat väriestejuoksun suorittaa! Kannattaa myös koota koko kaveriporukka mukaan, sillä vähintään neljän hengen ryhmät saa 10 %:n alennuksen! Jos joku mietityttää, voit katsoa löytyykö vastaus FunRunin väriestejuoksun nettisivuilta.

Ootko tulossa/menossa väriestejuoksuun? Mitä sä ootat tapahtumalta?


Kaikki kuvat täältä

10 kommenttia :

 1. Tää kuulostaa niin mahtavalle että munkin on pakko päästä joku vuosi mukaan, harmi että Jyväskylä on sen verran kaukana.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa kyllä mahtilta!:) Ja eiköhän noita järjestetä tulevaisuudessaki! Tuuhan tsekkaa sitte vielä, kun teen postauksen itse tapahtumasta!:)

   Poista
 2. Lahen väriesteeseen oon osallistumassa, jahka tienaan siihen rahat jostain! :) Viimevuonna olisin halunnut mennä kanssa, mutta budjetti tuli vastaan :D En malta odottaa tuonne elokuun alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks on tässä aikaa sun säästää!:) Ja elokuussa voi olla paremmat mahkut hyvään keliin! Toivon niin että tulis lämmin päivä tuohon!

   Poista
 3. Oojee toi ois niin siistiä! Kameran tai kännykän kohtalo kyllä mietityttää, kun kuviakin ois siisti ottaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se voi olla et kännykkä jää kotiin! Tuolla sivulla neuvottiin pistää kirkkaaseen minigrip pussiin kamera. .pitää testata miten toimii! Taitaa vaan lähtee itellä ainaki toi huonompi kamera messii:)

   Poista
 4. Oih ihana blogi kokonaisuudessaan! Kivasti jaksat panostaa näihin postauksiin ja ihana tyyli sulla :o Olis kyllä niin siistii kokeilla osallistuu tollaseen, kun en oo koskaan ollu :D

  http://imperfectmind-sonja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) kyllähän tuo jänskättää!!:)

   Poista
 5. tollaseen tapahtumaan olis kyllä kiva osallistua joku kerta :)

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluan ehdottomasti väriestejuoksuun! :)

  http://theneverendingstoory.blogspot.fi/

  VastaaPoista