lauantai 11. huhtikuuta 2015

Onko tässä nyt käynyt niin...

Koko viikon on ollut outo olo. Salitreenien sijasta olen vedellyt tunnin tai kahden päiväunia, värjötellyt peiton alla ja ollut ihan veto pois. Jopa niin veto pois, että kävin vain tiistaina tekemässä salitreenin. Eilen yritin mennä salille, tein alkulämmittelyn ja melkein oksensin. Olo oli kammottava. Alkulämmittelyn jälkeen lähdin kotiin ja havaitsin, että mulla on kuumetta 38 astetta. Ei ihme, että otti vähän koville. Tuuri on tietenkin matkassa mukana: kerrankin olen kuumeessa, Simo on pois koko viikonlopun.

Sen lisäksi, että tänä viikonloppuna olisi ollut eräs koulutus, olin suunnitellut liikuntaa ohjelmaani.
Sain viime viikolla uudet juoksuhousut, joten olisin halunnut käydä testaamassa niitä ja omaa juoksukuntoa, sillä en ole juossut megapitkään aikaan! Siitä havahduinkin sellaiseen asiaan, että kaipaan liikuntaa. Tämä on hyvin hämmentävää.

Viime marraskuun jälkeen Kuntoportille liittymisestä saakka, olen käynyt salilla vähintään kolme kertaa viikkoon. Aina en ole tehnyt hikitreeniä, välillä pidän vain hauskaa matalasykkeisellä tanssitunnilla. Keskimäärin käyn salilla 4-5 kertaa viikkoon. Nyt, kun salilla kävin tällä viikolla vain kerran, on olo ihan hirveä! En ole ennen tajunnutkaan, miten suuren ilon ja hyvän olon tunteen salilta saan. Onko tässä nyt käynyt niin, että oon kasvanut kiinni saliin?

Kroppa kaipaa virikettä ja kaipaa tekemään jotain haastavaa. Mieliki on levoton, kun ei ole päässyt liikkumaan. On hirveä hinku päästä juoksemaan Jyväsjärvelle tai nostamaan painoja. Ruokailut on myös menneet tällä viikolla päin puita ja huomaan liikunnan puutteen myös siitä. Ilman liikuntaa herkkuhimo kasvaa. Olen tainnut herkutella joka päivä tällä viikolla, hups. 

Toivotaan siis, että tauti hellittäisi pian ja pääsisin pikkuhiljaa taas rutiineihin kiinni!:) Huomenna on tulossa muuten postausta toukokuun parhaasta urheilutapahtumasta, missä minä ja kaverini Tiitu ollaan mukana! Huomenna Tiitu vieraileekin täällä blogissa ja kertoo tapahtumasta enemmän! Myös sulla on mahdollisuus osallistua kyseiseen tapahtumaan.. Pysykää siis kuulolla!

Kuuma kaakao ja Sinkkuelämää-leffat kutsuvat!


11 kommenttia :

 1. Hei! Etsinnässä olisi kunnon kuntosali jyväskylästä... Millainen tuo kuntoportti on? Kaipaan salia missä olisi vapaiden painojen tilaa ja kunnon jalkaprässi ja smith... Kaikkialla tuntuu noi vapari alueet olemaan kovin pienet :( itse kun en ole laitteiden ystävä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon tykänny Kuntoportista tosi paljon. Just sen takia, että siellä on sali ja tosi hyvät ryhmäliikunnat.

   Vapailla painoilla voi Kuntoportilla tehä kolmessakin paikkaa, eli ihan salin puolella, sit on erillinen huone jossa voi kuulailla, tehä vatsoja yms. Ja sitte ryhmäliikuntasalissa voi myös tehdä sillon, kun siellä ei oo tunteja. Ite oon ainaki ongelmitta pystyny tekee! Ja jalkaprässejä on salin puolella kaksikin, uuden mallinen ja sellanen perinteisempi. Smithiin joutuu välillä jonottaa mut sit tekee jotain muuta siinä välillä. Mäkään en oo ennen tykänny laitteista mut tuol oon alkanu kyllä tykkää!:)

   Varaa sinne itelles tutustumiskerta!:) Siellä ne opastaa ja kertoo muutenki salista ja sen mahdollisuuksista.

   Poista
  2. Ja tiloiltaanhan noi ei oo mitään hirmu isoja, mut aina siellä tilaa tehdään ja muut väistää jos on tarvis. ;)

   Poista
  3. Kiitos paljon, pitääpä pistää mietintään! :)

   Poista
  4. Paljonko tuo kuntoportin jäsenyys on? Mistään ei löydy hinnastoa :o opiskelijalle...

   Poista
  5. Mun mielestä se on about puolet normi jäsenyyshinnasta..Sen summaa en nyt muista kylläkään! Mulla on blogisoppari nii se on laskettu vähä erilailla. Infoon kannattaa soittaa ja kysyä jos haluaa ennen tutustumista tietää tota hintapolitiikkaa:)

   Poista
 2. Voi kurjuus! Mulla on ollut ihan sama fiilis, vaikken sairas enää ookkaan! :/ :D Ja samoin liikkuminen ja syöminen kulkee kyllä niin käsi kädessä! Pikaista paranemista ja kivoja treenihetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Kyllä tää pikkuhiljaa tästä ohi menee, kunhan vaan malttais mielensä eikä lähtis heti riehumaan salille..:D

   Poista
 3. Äh, pikaista paranemista! Itellä on jotai orastavaa flunssanalkua menossa, ei kiva. Vielä sopivasti tähän saumaan, kun suht liikkumattoman talven jälkeen alotin tällä viikolla pyöräilemään kouluun (yhteensä 9km päivän aikana) busseilun sijasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tuntuu et toi katupöly jotenki allergisoi nyt paljon! Toivotaan, että sunki flunssa menis nopeesti ohi! Aika hyvä hyötyliikunta muuten toi kouluun pyöräily!

   Poista
 4. Ihana blogi sulla, jäin nyt seurailees ;)

  VastaaPoista