torstai 16. huhtikuuta 2015

I got all my sisters with me

Ensimmäisenä kiireisen viikon luovat kuvat! Meinasin myöhästyä yliopistolta eräänä aamuna kun huomasin kuinka kivalta lusikka ja mysli näyttääkään.

Tämä viikko on menny viimeisiä kuumeen rippeitä hävittäessä, vähä salitreenaillessa, hiuksia värjätessä, kouluhommissa (joita on muuten ollu ainakin riittävästi) sekä tenttiin lukemisessa. Tosin tänään ei tenttimatsku meinannu oikein mennä päähän ja siitä kostona huomenna aletaankin aamulla lukea. Klo 12 alkaa tentti ja sieltä singahdan suoraan Matkakeskukselle. Aamulla pitäisi siis myös keretä pakkaamaan, sillä vihdoin koittaa kauan odotettu siskoviikonloppu Tampereella! Mennään siis Karkki-siskon kanssa Hipsu-siskolle viikonlopuksi.

Suunnitelmissa on vaikka mitä kivaa ja ihanaa! Saatte varmasti postausta viikonlopusta useammassakin osassa ensi viikolla. Sunnuntaille lupailen ainakin asukuvia!

Tää päivä on myös ollut myös siinä mielessä oikein kiva, että sain lääkäriltä mukavan puhelun! Siis oikeesti kivan, ei sarkasmia. Puhelusta ja terveysjutuista postailen myös ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla.

Olipa kiva tehdä tällainen minipostaus kuulumisista pitkästä aikaa. Aina jotenkin ajattelee, että pitäisi olla mega-aiheet ja postausideat, mutta lifestylessähän on juuri kyse elämästä. Tällaista mun elämä on nyt ja tältä se nyt näyttää..

Ensi viikolla olisi myös blogini lukijoille tulossa ihka ensimmäinen arvonta!
Kannattaa siis senkin vuoksi pysyä kuulolla..;)1 kommentti :

  1. Sulle ois haaste mun blogissa! :)

    http://jennyjmoments.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

    VastaaPoista