keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt

Sain eilen Karkki-siskoltani Kolmistaan-blogista pienen haasteen. Haasteena on siis listata "parasta just nyt"-asiat. Tässä mun lista!

*Selvisin tämän aamun verikokeista huomattavasti vähemmällä kyynelmäärällä, kuin edellisellä kerralla! Ylipäätänsä on aika parasta, että selvisin sieltä hengissä.

*Perjantaina alkaa pitkä pääsiäisloma! Hiihtolomattomuus on vaatinut veronsa ja väsymys on aika kovaa. Mut ennen lomaa pitäisi selvitä yhdestä tentistä (tenttikirja?? EI OOLE!), väsätä kuviksen essee loppuun + portfolio (missäs kuviksen työt? KUVISLUOKASSA!) Toivon kovasti, että luokan ovet ovat huomenna minulle avoinna..

*Tämän päivän treenit! Aijai hyvä mieli! *Yks paras asia on myös perjantain Eva&Manu + C-Wave keikka Freetimessä. Kannattaa tulla!

*Keväinen aurinko! *Pari uutta lukijaa tuolla lukijapalkissa!

*Ja muutama (42) seuraajaa Bloglovinissa! Mistäs te ootte tullu?

*Näin ollen lukijoitahan on kertynyt huimat 224! (olettaen että ootte eri tyyppejä:) ) Mut vähän siistiä!

*Uusi järjestys olohuoneessa (tahdotteko postauksen?)


*HairBell shampoo+hoitoaine! Vaikka humpuukia olisikin, oon aika innoissani kokeilemaan noita! (ja tahotteko postauksen tästä?)

*ED-energiajuoma + salaattibaarin salaatti

*Kesätöiden varmistuminen

*Simo ♡ 


Haastan tähän mukaan Hiuksissa hiekkaa blogin Heidin, Leopardellan Ellan ja Life in technicolorin Petriinan!

Pus pus!

 


15 kommenttia :

 1. Tosi kivan pirtee postaus :) Ja Eva&Manu oli varmaan ihan huippu livenä! Millä muuten muokkaat kuvias? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisesti käytän tosi paljon PhotoScapea, siellä on kivoja filttereitä! Ja sit välillä myös iPiccyä.:)

   Poista
 2. Nää positiivisuuspostaukset on kyllä kivoja. Pitäis itekin jossain välissä väsätä tällainen, kun tuntuu, että viime aikoina on vaan ollut mielessä ne negatiiviset jutut ja ylipäätään hirvee stressi olevinaan koko ajan päällä. Helposti unohtaa, miten monesta asiasta ja ihmisestä saa olla kiitollinen. :) Pakko muuten antaa propsit upeesta blogista ja etenkin bannerista! Kuuluu ehdottomasti hienoimpiin, mitä oon nähnyt :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä tuntuu et unohtaa ne pienet ilon aiheet ympäriltä ja keskittyy vaan negatiivisiin asioihin! Nää tälläset postaukset on siitä hyviä, et tulee huomattua pienet ilonaiheet päivässä. Ja voi kiitos ihan hirmuisesti blogi/bannerikehusta!! :) <3

   Poista
 3. Hirmuisen kiva postaus, enkä kyllä tienny että sie oot Karoliinan sisko! Oon seuraillu teidän molempien blogeja jo jonkun aikaa ja vasta nyt se tuli miullekin selväksi :D Hahha, piti ihan katsoa teidän molempien kuvia ja joo, onhan teissä paljonkin samaa näköä! :D Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oonhan minä.:D Ja hassua, jos meissä on samaa näköö! Ollaan nimittäin kaikki kolme sisarusta aika erinäköisiä (ainaki omasta mielestämme!) Kiitos ja kivaa keskiviikkoa sinnekin! :3

   Poista
  2. Miun mielestä suun piirteet (voiko niin ees sanoa :D) on ainakin joissain kuvissa niin samanlaisia! Mutta en olisi kyllä ilman tuota tietoa itekseen älynny :D!

   Poista
  3. Voihan tuo olla.:D Ehkä meidän väriero (siis hiusten) vaan hämää.:D

   Poista
 4. Olohuonepostausta tänne :--D !

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus ja ihania kuvia! Mä haluisin mieluusti kuulla lisää noista hairbell-tuotteista :-)

  VastaaPoista
 6. Vooi ihana postaus, piristi päivää lukea positiivisia juttuja! Ja kiitos huimasti haasteesta, lupaan toteuttaa lähipäivinä! <3 :)

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi ihania juttuja oot listannu!! Omaki suu kääntyy väkisinki hymyyn tätä lukiessa :-)

  VastaaPoista