maanantai 9. maaliskuuta 2015

I'd fly over rooftops

Mikä maanantai! Aamulla heräsin siihen, kun ulkona oli liian valoisaa. Enpä muista, millon viimeksi tälläisen herätyksen olen kokenut! Se oli hämmentävää mutta kuitenkin mukavaa.
Aurinko antoi energiaa sen verran, että soittelin parit viralliset puhelut heti herättyä. Virallisissa puheluissa on joku jännä juttu, että niitä ei millään haluaisi tehdä. Ootteko huomannu saman?Puhuin vähän aika sitten täällä siitä, että asukuvia ei talvella tule otettua. Huono valo ja ulkona paleleminen ei hirveästi houkuta, joten nyt aion ryhdistäytyä asukuvauksessa! Aion (yrittää) ottaa teille vähintään yhden asukuvan per viikko. Olis toisaalta kiva laittautua edes yhtenä päivänä kunnolla vaikka ihan arkenakin ja vähän jopa meikata paremmin. Yliopistolle ei hirveästi jaksa enää laittautua ja ulkomuoto on välillä aika ryytynyt. Nyt aion kuitenkin ryhdistäytyä ja saatte nauttia ihanaisesta tyylistäni täällä!


 Farkut- H&M / Kengät- Zatza? / Neule-Gina Tricot / Nahkatakki-H&M / T-paita-BikBok / Korvikset - Kirpputori Centrum / Huivi - Ostettu ylä-asteella jostain..

Tää viikko tulee olemaan myös melko kiireinen. Pitäisi tehdä muutama koulutehtävä ja aloittaa tenttikirjojenkin metsästys. Lisäksi kuviksen essee ja portfolio pitäisi tehdä, vaikka palautukseen onkin vielä yli kaksi viikkoa. Tuntuu, että yliopistossa kolme viikkoa menee liian äkkiä ja sitten saa taas olla paineissaan tekemässä rästitehtäviä.

Tällä viikolla meillä on myös Varkaiden vuosijuhlat, jonne pitää pistää ihan iltapuku päälle! Isi pesetti mun vanhojen mekon, joten näette senkin täällä sitten viikonloppuna! (Ajattelin tehdä teille myös pienet tutorialit juhlameikista ja juhlakampauksesta, jos teitä vain kiinnostaa?) Ollaan Simon kanssa soittamassa noilla vuosijuhlilla myös. Alkaa jo kyllä jännittämään hitusen. 

Varkaiden vuosijuhlista päästäänkin sitten toisiin vuosijuhliin, nimittäin sunnuntaina on Simon ja mun vuosipäivä. Virallista yhdessäoloa kertyy neljä vuotta! Tää on ollu siinä mielessä meille merkityksellinen vuosi, sillä mentiin kihloihin viime toukokuussa. 

Viime vuonnahan vuosipäivän kunniaksi tein vuosipäivävideon, mutta nyt en tiedä, antaako aika periksi sellaisen tekemiseen. Ois toisaalta kiva kerätä kuluneen vuoden kuvat ja tapahtumat taas videoksi! 

Olisko teillä mielenkiintoa noihin tutorial-postauksiin? Entä tuohon videoon? Ja muistakaahan, että AINA saa heitellä postausideoita jos semmosii tulee!


12 kommenttia :

 1. Tutot on aina hauskoja! Plus oon huomannu itessäni aina ton saman, että virallisten puheluiden soittaminen on meh. Jotenkin ne myös aina jännittää vähän jollakin urpolla tavalla. Sitä kun soittaa kuitenkin ihmiselle, jonka työ on jutella sun kanssa ja sit ite jännitän sitä puhelua :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut just se että ei ikinä tiiä millanen ihminen sieltä vastaa.:D Ja esim. pizzan tilaaminen puhelimitse on hirveintä mitä tiiän..Onneks on PizzaOnline.:D

   Poista
 2. Vautsi, ihana kuvaus paikka ja tosi hyviä kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Simolle kiitokset hyvistä kuvista!

   Poista
 3. Kaikille postausehdotuksille kyllä! :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja nää kuvat! :) Mullakin oli ennen vaikeuksia soittaa vaikkapa hammaslääkärille ja sitten aina lykkäsin sitä liian kauaksi. Onneks oon jo päässyt siitä pelosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Ehkäpä mä joskus vanhempana uskallan sit helpommin soittaa noita puheluita.:D

   Poista
 5. Hej, haastoin nyt sutkin mukaan tollaseen ihmehaasteeseen. Ei sitä oo pakko tehdä, älä huoli. :P

  http://pikkulinnea.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
 6. Oi onpas sinulla ihana blogi! Rakastuin omaperäiseen ulkoasuusi. Alan mielelläni seuraamaan tätä blogia :)

  Tässä olisi minun blogini linkki : http://im-a-gi-ne.blogspot.fi

  VastaaPoista