sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Washing machine

Mää niin rakastan tätä, kun päivät alkaa pikkuisen pitenemään ja saadaan valoa! Huomaan heti, että on paljon energisempi ja yleisestikin paremmalla tuulella! Motivaatio kirjoittamiseen kasvaa myös ja tekisikin mieli olla täällä koko ajan höpöttelemässä kaikkee tärkeetä ja vähemmän tärkeetä.

Tajusin myös, että asukuvia en oo otellu tänne mitenkään hirmuisesti talven aikana.Valo ja jaksaminen on ollu aika kortilla. Tänään kuitenkin sain megaidean mennä kuvailemaan meidän pesutupaan! Ja tässäpä siis mainioita kuvia "Washing machine"-kuvauksista.

On muuten ihan ihana olo, kun sain tutun ja turvallisen hiusvärini takaisin! Joululomalla kävi pieni katastrofi hiusten värjäämisessä. Ostin poikkeuksellisesti Garnierin hiusvärin (jolla olin aikaisemminkin värjännyt joskus). Harjastani ei suinkaan tullut tuttua oranssia, vaan ihan hirveä punaviinin ja ruskean värin sekoitus. Joulusta asti ollaankin menty colormaskeilla. Nyt sain värjättyä luottovärillä taas harjakseni ja on kyllä paljon kotoisampi olo taas!

Oikeastihan nämä kuvaukset oli pakokeino lastenkirjallisuuden tenttiin lukemiselle.. Kuulen melkein, kuinka Muumilaakson marraskuu-kirja huutaa mulle tuolta kaapista: "Lue minut!"..Luen luen..Ehkä kohta..

Farkkuhame/kirpputori, T-paita/Vero Modan alennus, Musta pörröpaita/kirpputori
Niken tennarit/Ikivanhat, Leopardivyö/H&M:n ale, Musta niittivyö: Ikivanha/Gina
Huivi: siskojen vanha


6 kommenttia :

 1. Sulla on ihana tukka! :) Asukin on toki hauska!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia ja asu! Oon niin samaa mieltä, olo on paljon energisempi kun päivät pitenee edes vähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja todellakin! En malta oottaa että vaikka menis kuukaus eteenpäin ja ois vielä valosampaa..

   Poista
 3. Eksyin tänne sun blogiin toisen blogin kautta. Aivan älyttömän ihanat hiukset sulla ja kiva idea hei tuo pesutuvassa kuvaaminen! :)

  http://elamaaopiskelijan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja joo,pesutupa yllätti kyllä positiivisesti.

   Poista
 4. Wau! Onpa tosi magee idea mennä kuvaamaan tuonne. Tää blogi on muutenki tosi piristävä ja banneri <3

  VastaaPoista