torstai 12. helmikuuta 2015

Peaceful Mind

Tällä viikolla asfaltti kurkistelee jääkerroksen alta. Maiharit pitää inhottavaa ääntä yliopiston käytävillä. Kenkien pohjassa olevat kivet raapii kovaa kivilattiaa. Aamulla ei väsytä yhtä paljon, kuin kuukausi sitten.  On valoisaa ja aurinkokin on pari kertaa paistanut.

Rännit kolisee vedestä ja katoilta putoilee lunta isoina paakkuina. Linnut on laulaneet ja ihmiset ovat löytäneet tiensä Kompassille. Ihmisvilinä, enemmän pyöräilijöitä, enemmän ääntä ja enemmän naurua. Ei mene kauaa, kun istutaan portailla ja katsotaan ohi vaeltavia ihmisiä. Turisteja, polttariporukkaa, katusoittajia.

Ennen en ole pitänyt keväästä yhtään. Se oli pakollinen ja tylsä välivaihe ennen kesää. Vielä joudutaan varmasti kaivamaan talvitakit pakkasilla esiin ja kirotaan liian kylmää tuulta. Satoihan kesäkuussakin täällä lunta. Mutta kevät on oikeastaan aika jees juttu. Silloin kaikki, minä mukaanlukien, herää eloon. Tykkään kuitenkin paljon enemmän elämästä ja elollisuudesta, kuin harmaasta ja kuolleesta. Vaikka tykkään syksystäkin. Ehkäpä opin pitämään myös vielä enemmän keväästä. Katsotaan, mitä tapahtuu. 


8 kommenttia :

 1. Waau sairaan upeita kuvia! Sun hiukset on jotain niin täydellistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia <3 Ja hei kiva huomata etten ole ainoa epäihminen joka ei keväästä tykkää!! :D

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kovin kivat nää kuvat tässä!

  VastaaPoista
 4. Oonkin jo seuraillut sun blogia jonkin aikaa, on niin hyvä ja mielenkiintoisia postauksia, jatka samaan malliin! :) nyt piti sitten liittyä lukijaks, paljon helpompaa bloggerin kautta huomata uudet postaukset :D

  VastaaPoista