perjantai 6. helmikuuta 2015

Linkkaa blogisi - top 5

Hei kaikille ja ihan mielettömän iso kiitos kaikille bloginsa linkanneille! Blogeja tuli iso kasa ja tänään sain tutkittua kaikki blogit läpi! Kerron myös vähän, miksi valitsin kyseisen blogin listalle. Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.:)Ensimmäinen blogi on 19-vuotiaan Liisin valokuvausblogi, nimeltään Mielikuvailua. Ensimmäinen ajatus blogiin eksyessä oli "VAU!!". Aivan mielettömän hienoja ja erilaisia kuvia. Mielettömän paljon inspiraatiota lähti tästä blogista tämänkin neitosen mieleen! Yleensä en edes hirveän paljon pidä valokuvausblogeista, mutta tämä blogi kyllä varasti mun sydämen..Vielä kerran: vau!


Seuraava blogi on kahden Siirin pitämä blogi. Ensimmäinen ajatus, josta tuli kyllä hyvin kotoisa fiilis oli, että tytöt on vähän höpsöjä. Sillain hyvällä tavalla. Ehkäpä tuo bannerin kuva vahvisti tätä fiilistä jotenkin! Blogiin tutustuessa huomasin tyttöjen boheemisävytteisen tyylin, hyvät kuvat, sujuvan ja rennon tekstin.  Tässä oli jotain, mikä inspiroi minua myös. Tässä oli sitä jotain. Pääset lukemaan Siiri&Siiri:ä täältä.Kuolleita tähtiä katuojassa- blogia kirjoittaa Nea. Kotoisa ja lämminhenkinen blogi tuntui kodikkaalta. Nealla on myös hyvin söpö tapa kirjoittaa! Persoonallisesta ulkoasusta iso plussa!

Sanni kirjoittelee Hold on to your dreams- blogia. Vaikka aluksi (bannerin perusteella) ajattelin blogin olevan melko samanlainen muiden peruslifestyleblogien kanssa, olin hyvin onnellinen siitä, että huomasin olevani väärässä. Kuvissa on jotain hyvin persoonallista ja kaikenlisäksi ne ovat hyvälaatuisia ja usein värikkäitä. Tykästyin myös Sannin tyyliin kovasti. Ihana blogi, siitä tuli hyvälle mielelle.

En saanut jostain syystä seuraavan blogin banneria otettua, joten nappasin viimeisimmästä postauksesta kuvan. Kyseessä on siis Life in technicolor- blogi, jota kirjoittaa Oululainen, 15-vuotias Petriina. Olen lukenut Petriinan blogia jo ennen, kun hän linkkasi bloginsa postaukseen. Petriina on myös jotenkin todella söpö ja söpöys näkyy myös kuvissa. Vaikka kuvat hallitsevatkin postauksia, mukana on usein pieniä kuulumisia tai ajatuksia. Tästä blogista tuli myös mieletön inspiraatio! Ihana,ihana Petriina!


Koska mainioita blogeja tuli niin paljon, haluan nostaa vielä pari blogia tähän listalle.Tässäpä ne ovat: 

http://leopardella.blogspot.fi/
http://ursulaleh.blogspot.fi/
http://nenasofias.blogspot.fi/
http://chasingcoconuts.blogspot.fi/

Ihanaa viikonloppua!

 13 kommenttia :

 1. Kiitos ihan hirveästi! Sait ison hymyn mun kasvoille! :)

  VastaaPoista
 2. voi että kiitos ihan älyttömästi! piristi meidän päivää <3

  VastaaPoista
 3. Oi että, kiitos hurjasti :--)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun nostit munkin blogin esille, oon otettu! Kiitos paljon :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään!:) Oot kehittyny ihan hirmuisesti noissa kynsien tekemisissä ja saan sulta hirveesti inspiraatiota omiin kynsitaiteiluihin!

   Poista
  2. Voi että kiitos, kiva kuulla! :) <3

   Poista
 5. Wautsi, kiitos paljon! Piristi viikonlopun alkua vielä entistäkin enemmän! :)

  VastaaPoista