lauantai 28. helmikuuta 2015

Kun tänään lähden

Kuten Instagram-seuraajat huomasivatkin, oltiin eilen Simon kanssa käymässä Helsingissä. Haluttiin tehdä miniloma jonnekin, kun kerta hiihtolomat on menossa. Tai noh, Simolla on lomaviikko, minulla ei. Onneksi perjantai oli mullakin vapaa, niin pystyttiin lähtemään. Nähtiin myös Simon porukat ja toinen sisko. Helsingistä mentiinkin Kotkaan yöksi ja tänä aamuna lähdettiin sieltä ajoissa takaisin Jykylään.

Helsinki tuntuu aina hirveän kotoisalta paikalta ja joka kerta jää pieni kaipuu takaisin. On vaan niin rentouttavaa istua jossain kahvilassa ja tsiigailla ohi kulkevia ihmisiä. Oli myös ihanaa päästä käymään Monkissa, kun sellaista ei täällä meillä ole! Tykkäsin päästä uusille kuvausmestoille ja kaupunkikuvia tulikin räpsittyä melko paljon!Tässäpä teille siis mun Helsinki-reissun kuvia..

Käytiin myös Tornissa kuvailemassa ja paistattelemassa keväistä päivää!
15 kommenttia :

 1. ää, miks musta tuntuu et kauheen moni ihminen vihaa helsinkiä nykyään - etenkin tosi moni sanoo, ettei muuttaisi sinne ikinä, siinä missä ite taas tykkään kaupungista ihan älyttömästi! Ihan "vittullakseni" voisin muuttaa sinne joskus :D Hyörisin varmaan kaiken vapaa-aikani just jossain kahviloissa ja kattelemassa ihmisiä, vielä kivempihan tietty ois jos ois sellai kämppä et sieltä vois vilkuilla ihmisvilinää. Toisaalta ihan samaa varmaan pystyis täällä lahdessakin tekemään, jos asuisi lähempänä keskustaa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä oisko sit joku vallalla oleva muoti-ilmiö, et on pakko vihata isoja kaupunkeja ja niiden muka porvarillista elämää.:D Musta kaupungit on kivoja, mut tykkään toki olla maallakin. Kyllä vaan huomaa et on kaupunkilaistunu tässä pikkuhiljaa. Helsinkin on just ihana, Jyväskylä alkaa tuntuu vähän liian pieneltä.:)

   Poista
 2. Miten ihania kuvia ja ai että miten mie kaipaan nuita aurinkoisia kevätpäiviä!<3 Tällä hetkellä ulkona on niin ankean harmaata ja loskaista :( Nyt kun kevät kiirehtäisi pikapikaa tännekin ja nuo lumet sulaisi nopeasti pois. Kaapissa kesäkengätkin jo kovasti odottelee käyttöön pääsyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kans farkkutakki ja tennarit oottelee jo naulakossa vähä lämpösempiä päiviä!:) Ite ainaki hoen koko ajan että kuukauden päästä jo helpottaa!:)

   Poista
 3. Hirmu kivoja kuvia tässä postauksessa! Näyttäisipä aurinko naamaansa täälläkin. Koko lomaviikko on ollut ihan surkean harmaata ja sumuista.. Onneksi on sentään ollut plussakelit niin mäkin saan vähän toivoa kevään tulosta, alkaa nimittäin talvitakkikelit pikkuhiljaa riittämään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just äsken kävelin loskasateessa kotiin yliopistolta ja tuntu kyllä kevät olevan kaukana.:D Mutta kuten jo aikaisemmissakin kommenteissa totesin: kuukauden päästä jo helpottaa ja aurinkokin ehkä näkyy enemmän!:)

   Poista
 4. Helsinki on ihana paikka ♥ ja kuvat postaukset on ihania :3 ja toi banneri wow & oot tosi kaunis :-)
  jään lukee!

  emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirveästi kehuista!:) Piristää loskaista maanantaita! ♥

   Poista
 5. Ihanan laadukas lifestyle-blogi! Värien käyttö näissä kuvissa on mahtavaa ja hyvin kirjoitettua tekstiä jaksoi lukea enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Etenkin tuo "laadukas"-sana pisti hymyilyttämään.:)

   Poista
 6. Oon kyllä täysin samaa mieltä kaikkien aiempien kommentoijien kanssa! :)
  Blogi on nimenomaan laadukas: siisti, ulkoasuun on selkeästi panostettu, ja kuten itsekin olet maininnut niin todellakin persoonallinen.
  Itse henkilökohtaisesti pidän erityisesti näistä seikoista blogissasi:
  + banneri
  + värimaailma
  + oikean reunan gadgetit ja niiden "teippaukset" kulmissa
  + kommenttiboksin panostus: pyöristetyt kulmat ja avatarit, violetit vastauslaatikot
  + postauksen lopun "Auroora"
  + blogiarkiston selkeys
  + postausten monipuolisuus (valitettavan usein näkee kuinka ihan lifestyleblogissakin keskitytään aina samaan aiheeseen)

  Teksti on selkeetä ja mielellään luettavaa, eikä sitä ole liikaa. Kuvat samankokosia (se on plussa, kaikki eivät jaksa panostaa siihen) ja hyvälaatusia. Blogin linkitkin on selkeitä, kun joissain blogeissa joutuu arpomaan että pitäisiköhän jostain klikata. :)

  Ehdottomasti hieno blogi, johon on käytetty aikaa. Mukavaa kevättä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ihan hirveästi noin mukavasta ja kannustavasta kommentista! :) Tältä varmaan vanhemmista tuntuu, kun omaa lasta kehutaan.:D Ihanaa, että muutkin huomaa kaiken sen ajan ja vaivan, jota blogin eteen on nähty.Superkiitokset!:)

   Poista
 7. Noniin, nämä kuvat sai entistä enemmän kaipaamaan Helsingin kaduille...Jotenkin tykkään hitosti tän blogin tunnelmasta, näkee että panostat tähän oikeasti ulkoasusta lähtien. Pus :-)

  http://brothersletskeeptogether.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Selailin sun kuvia läpi ja tykkään ihan sikana, tosi kiva sävymaailma kaikissa! muutenki kivan persoonallinen blogi sulla!:)

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  VastaaPoista