keskiviikko 14. tammikuuta 2015

We don't need no education

Hei vaan kaikille niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille! Ilokseni huomasin, että viikossa uusia lukijoita on tullut tänne hurjat kymmenen kappaletta! Vautsi ja kiitos!

Vielä viime viikonloppuna erehdyin ajattelemaan, että vajaan kuukauden loman jälkeen paluu yliopiston arkeen olisi jotenkin pehmeä ja kiva. Totuus iski vasten kasvoja heti maanantaina, ensisijaisesti lumikuuron ja pakkasen muodossa.Olipa pyörän lukkokin jäätynyt kiinni,joten aika nopeasti sai kipittää musan demolle. Aamulla seiskan herätykset eivät ole myöskään aiheuttaneet riemunkiljahduksia eikä varsinkaan heti täyspitkät päivät. Eilenkin olin menossa yhtäjaksoisesti kaksitoista tuntia, ennen kotiin tuloa. Kotonahan piti tehdä tehtäviä ja osallistua verkkokeskusteluihin.

Vaikka eilen ei sateenkaaria ja yksisarvisia tunkenutkaan ovista ja ikkunoista, voin silti hyvillä mielin sanoa pitäväni yliopistosta. Tämä johtuu ainakin tällä hetkellä suurelta osin siitä, että meillä alkoi supermielenkiintoiset kurssit!

Kuvataidekasvatus ja lastenkirjallisuus on numero ykkösenä. Tänään esimerkiksi kirjallisuuskurssilla meidän piti miettiä, mistä aiheesta ei ikinä tehtäisi lasten runoa. Kun oltiin sanottu aiheita, annettiin meille tehtäväksi tehdä kyseisestä aiheesta se runo. Itsekin tein lastenrunon aiheesta prostituutio. Karuista aiheista huolimatta tykkäsin kyllä ihmisten runoista tosi paljon!


Yliopistolla käymisen ohessa oon kerennyt käymään myös salilla. Mua jännittää ihan hirveästi, sillä tapaan personal trainerin perjantaina! Siitä teen sitten teillekin postauksen! Oon myös kerennyt ommella haalareihin merkkejä, sillä huomenna on ensimmäiset haalaribileet! Tai onhan noita pippaloita ollut, mutta saatiin haalarit vasta vähän ennen joulua, joten ei olla keretty niitä vielä opiskelijabileissä käyttää. Haalaribileiden teemana on muuten juurikin rainbows and unicorns!

Tänä iltana pitäisi vielä käydä suihkussa, lakkailla kynsiä, katsoa ehkä pari jaksoa Californicationia,ommella vielä yksi haalarimerkki ja alkaa lukemaan lastenkirjallisuuden tenttiin. Meillä kun osa tenttikirjoista on lastenkirjoja! Tänään ajattelin aloittaa lukemisen Tove Janssonin kirjasta "Muumilaakson marraskuu". Ja ihan näin by the way oon aivan rakastunut noihin farkkuihin noissa kuvissa! Simo vihaa kylläkin niitä. Mutta minä rakastan!

Haluaisitteko muuten postausta yliopisto-opiskelusta?Jos haluat,
jätä kommenttia ja kerro, mitä siitä haluat tietää.

14 kommenttia :

 1. ihania kuvia!:)

  http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Musta yliopistopostaus ois ainakin kiva ja hyödyllinen, sillä ite oon nyt noin vuoden päästä hakemassa opiskelemaan yliopistoon (tosin en oo vielä ihan varma mitä). Ja voisit kertoo vaikka millanen sun normi koulupäivä on, jotain hakuprosessista (ite en ainakaan tiiä siitä mitään) ja sitte millanen työmäärä sun mielestä on jos vertaa lukioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Toki toi hakuprosessi riippuu vähän siitä, mihin alalle haet mutta enköhän saa jotain yleispätevää tehtyä!:)

   Poista
 3. Ompas kivoja kuvia! Toi sun kaulakoru on ihan superhieno! Ja hei tsemppiä sulle opiskeluihin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja juu tsemppiä tässä vähän tarvitseekin!:D

   Poista
 4. Hei! Oon uus lukija joten olisi kiva tietää yleisesti siitä mitä opiskelet, miten viihdyt, miten sait ystäviä ja jotain sellasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä!:) Eiköhän noihin vastaus saada kaivettua!:)

   Poista
 5. Pakko kommentoida tosta otsikosta, että juurikin tuon lauseen ilmoille laittaja olisi sitä opetusta tarvinnut, kun käyttää tuplakieltoa :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Just täydellinen asu! :) Toi haalarimerkkien ompeleminen on kanssa yks lajinsa...Hirveän kiva se on saada haalareihin täytettä mutta sen ompelun mielellään skippaisi välistä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo..:D Välillä tekee mieli huijata ja käyttää kangasliimaa.:D

   Poista
  2. Mä oon liimannu varmaan kaikki merkkini haalareihin. Ei se niin väärin oo, eikä sitä kukaan ainakaan baarissa huomaa :D

   Poista
  3. Haha okei.:D Mää yritän noudattaa haalarietikettiä ja olla liimaamatta.:D Saa nähä koska murrun..

   Poista