lauantai 3. tammikuuta 2015

Uuden vuoden uudet tuulet

Hei tyypit! Toivottavasti teidän uusi vuosi alkoi yhtä leppoisissa ja kivoissa tunnelmissa, kun mun! Nuhanenä ei bailatessa kauheasti haitannut ja kotiin päästiin nukkumaan 07.30. Enpä muista, millon viimeksi olisi noin myöhään tai no, aikaiseen jaksanut juhlia!

Eilen päätettiin lähteä kotikotiin saunomaan,syömään ja lepäilemään. Tänään suunnataan kohti Jyväskylän kotia ja aletaan valmistautumaan viimeiseen lomaviikkoon. Vaikka ensi viikko onkin lomaa ja lomajuttuja on suunniteltu, pitää alkaa myös tekemään koulutöitä.

Ensi viikolla olisi tarkoitus muuten uudistaa blogin ulkoasua, joten jos eksyt blogiin ja se näyttää hassulta, älä panikoi! Toivottavasti osaan toteuttaa mielessä olevan kuvan uudesta ulkoasusta..

Huomenna aloitetaankin sitten kunnon postailut! Luvassa on vähän treenijuttuja, ihojuttuja, mielipidejuttuja,endojuttuja.. Oon ite ainakin nyt jotenkin innoissani koko blogihommasta, kunhan saan ulkoasun kuntoon. Tuntuu, että oon pantannu hyviä postauksia, kun oon halunnu säästää ne uudelle ulkoasulle.Tai oikeastaan siitä uudesta ulkoasusta oon saanut inspiraatiota postauksiin, kuvaamiseen ja kirjoittamiseen..Ensi vuonna on myös nähtävissä muutamia hääjuttuja, ainakin inspiraatiopostausten myötä.. Hihi!


 Lähdetään siis vuoteen 2015 uudella draivilla! Pus pus!

-Auroora-

6 kommenttia :

 1. Noi sun hiukset on vaan niin ihanat. :D Lisäksi toi kampaus on musta hauska, sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja toi "kampaus" on ehkä maailman helpoin tehä.:D

   Poista
 2. Söppänä blogi :) ja toi tukka on ihanan värinen, vitsi ku itsekkin uskaltais joskus värjätä oman värin pois... :D ehkä joskus :)

  marialiciousblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se vaatii sen että käyt hakemassa kaupasta värin ja päähän,tadaaa!! :D Se on kyllä pelottavaa ja outoa aluks, mutta nyt en osais kuvitella mun hiuksia minkään muun värisenä.

   Poista
 3. Ei vitsi sulla on upeet hiukset! :-)

  VastaaPoista