lauantai 31. tammikuuta 2015

This is what I really love to do


Tiistaina oltiin Uuden Mantereen porukalla soittelemassa Tampereella, Telakalla. Tiistain keikka vähän arvelutti, koska noh, viikkokeikka. Lähdettiin ajamaan Jyväskylästä kohti Tamperetta puoli kuuden maissa. Onneksi oltiin varattu matkaan aikaa, sillä meitä siunattiin todella huonolla ja ärsyttävällä ajokelillä. Loska + lumisade joka vaihtui vesisateeksi ja lumisateeksi ja sitten takaisin joksikin loskan tyyppiseksi. Oon aika kova stressaamaan ja jännittämään muiden kyydissä muutenkin, joten huono keli sai kyllä sykkeet nousemaan. Onneksi Vili ajoi turvallisesti Tampereelle ja Simo ajoi pois.Heti keikkapaikalle päästyä pojat alkoi kasaamaan kamoja ja minä suunnistin vessaan vaihtamaan vaatteita. On muuten hirmuisen ärsyttävää miettiä etukäteen, mitkä vaatteet pitää pistää päälle! Onhan mulle usein toki pieni aavistus, mitä pistän päälle, mutta nyt piti pakata jo maanantaina, sillä tiistaina ei olisi ollut aikaa perinteiseen vaaterumbaan..

Tai niin, ei olisi ollut aikaa, mutta vaaterumbaksihan se meni. Ja kävinkin Seppälässä ostamassa uuden hameen, tuon mustan paidan ja erään lyhythihaisen. Mukaan tarttui myös uusi kynsilakka. Onneksi vaatteet olivat alessa ja kaikki maksoivat yhteensä vain 13 euroa.. Rakastan kyllä noita vaatteita enkä malta odottaa, että tulee kevät! Pääsee pitämään tuota hamettakin!

Tehtiin maailman nopein Soundcheck (2 biisiä) ja siinä se. Täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin Telakasta tilana ja akustiikaltaan se oli myös miellyttävä paikka soittaa. Asiaan saattoi vaikuttaa myös asiansa erittäin hyvin osaava äänimies. Porukkaakin oli paikalla mukavasti ja itseasiassa yllätyin, kuinka paljon ihmisiä paikalla olikaan! Tampereella ihmiset intoutuvat siis nähtävästi lähtemään viikollakin keikoille..

Keikka itsessään meni hyvin vaikka todella nopeasti! Ehkä pitkä päivä,matkustaminen ja kiire teki sen, että kävin vähän ylikierroksilla. Missään vaiheessa ei ehtinyt rauhoittua ennen keikkaa.. Se vähän jäi harmittamaan, vaikka laulu sujui hyvin. Tuntui, että kontakti yleisöön jäi vähäiseksi. Unohdin myös laittaa korut ja huulipunan lavalle..Ja ottaa asukuvan.. Noh, seuraavan kerran sitten.

Keikan jälkeen syötiin ja katsottii seuraava keikka, bändi nimeltään Kielo ja kuvankauniit. En yleensä tykkää jazz-tyylisestä musiikista mutta tämä oli kyllä todella kiva uusi tuttavuus! Sitten vain kamat kasaan ja ajelemaan kohti Jyväskylään. Pään painoin tyynyyn noin kello 03:00..

Seuraava keikka meillä onkin Jyväskylässä keskiviikkona! Social House kutsuu ja soitto soi jossain klo 21-22 välillä! Jos oot siis hoodeilla, tervetuloa meidän keikalle! Ja liput ei maksa mittään!
4 kommenttia :

 1. En oo hetkeen nähny näin hienoa banneria, niin hempeästi rosoinen! Wau! :)

  VastaaPoista
 2. Oisko sun mahdollista järkätä jonkinlaista keikkakalenteria tänne blogiin tms? Ois kiva tulla katsomaan teitä livenä, kuulostatte hyvältä ainakin spotifyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo toihan on hyvä idea! Meillä on tulossa bändiin pieniä muutoksia tässä keväällä ja keikat onkin nyt vähä auki,mutta voishan tuohon sivupalkkiin vaikka lisätäkki sellaisen! Myös Facebookissa kannattaa tykätä meidän bändi sivusta,sieltä yleensä löytyy infot nopeiten!:) Ja kiitos!:)

   Poista