perjantai 12. joulukuuta 2014

Pin Up Your Nails!

Huomenna vietetään muutaman kaverin yhteissynttäreitä ja kyseessä on teemabileet. Kuten olen tainnut täällä muutamaan kertaan mainita, rakastan suunnitella teema-asuja ja kokonaisuuksia! Teemana synttäreillä on pin up! Haastetta tuova teema, koska en ole ikinä vielä päässy (tai joutunut) tälläytymään kyseisen teeman mukaisesti! Onneksi mentorina toimi toinen isosiskoni, joka arjessakin noudattaa fiftarityyliä. Päälinjat pukeutumisessa ja tyylissä selvitettiinkin heti ja inspiroituneena aloin suunnittelemaan omaa asuani.

Asun paljastan vasta sunnuntaina postauksessa, mutta tänään tuunailin jo kynnet fiftari/pin up tyyliin. Tässä pieni inspiraatiotutorial! Kynsien tekemiseen tarvitset paaaljon kynsilakkoja,hyvää mieltä ja inspiraatiota! Itse haen inspiraatiota googlen kuvahaun avulla. Esimerkiksi haulla "pin up style nails " tulee tosi kivoja kynsiä vastaan!

Tässä lakkoja, joita itse käytin. Tosin harmaata kimaltavaa lakkaa en saanutkaan mahtumaan mihinkään kynsiin! Pohjana käytin kirkkaanpunaista lakkaa,tosin vasemman käden nimettömän lakkasin valkoisella ja oikean käden keskisormen mustalla.Koristeluun käytän pinniä ja lyijytäytekynää. Lyijytäyte kynä on siitä hyvä, että kun vaihdat koristusten väriä, voit vain katkaista pään ja laittaa puhtaan lyijyn uuteen koristukseen. Pinni on taas pisteiden, tai oikealta termiltään polka dotsien,tekemiseen todella hyvä väline.

Seuraava vaihe on hauskin: ole luova! Katsele inspiraatiokuvia, kokeile eri kuvioita! Tee jokaiseen kynteen vähän erilainen koristelu ja näyttävät kynnet on taattu. Ankkureita,polka dotseja,rusetteja,kirsikoita..Myös kynsitarrat on mainioita koristeluun, sillä oikeakätisenä on vaikea tehdä tarkkoja kuvia vasemmalla kädellä. Luovuuteni loi minulle tällaiset kynnet!

Eiköhän näillä kynsillä kelpaa huomenna parit synttärit juhlia!


2 kommenttia :

  1. Tosi kivat, pirteät kynnet! Ainakin on teemaan sopivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kävin kyllä taas kuolailee sunkin tekemiä kynsiä..;)

      Poista