sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Pin up your life!

Eilen vietettiin muutaman kaverin synttäreitä ja kuten aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, teemana oli pin up. Rakastan suunnitella asuja, joten tuotakin juhlaa varten olin päässäni kehitellyt viisi eri asukokonaisuutta. Illasta päädyin kuitenkin kuvassa olevaan asuun! Kaikista asuista se tuntui mukavimmalta päällä. Oli hauskaa laittautua pitkästä aikaa ja varsinkin uuden teeman mukaisesti!

Pin up/ fiftari-tyylisestä meikistä olikin jo jotain käryä, mutta hiukset tuottivat hieman ongelmia. Yritin ensin laittaa etuhiuksiin victory rollsit, mutta aikani nyhrättyä luovutin. En vaan osannut sitä rullausvaihetta! Sitten tein ihan perus tötterön,joka sekin ajoi asiansa ihan hyvin. Inspiraation lähteenä toimi muuten Paloma Faith! Ja varsinkin New York-kappaleen musiikkivideo. Ihana nainen!

Asusteet kuuluvat pin up/fiftari-tyyliin olennaisesti, joten pitihän niitäkin olla. Korurasiasta löysinkin tennarikorvikset, ja polka dots korviksen, jonka sisko on joskus tehnyt mulle. Halusin huivin hiuksiin, ja tein mustan huivin sukkahousuista. Sukkahousun toinen lahje vain irti ja päähän! Sukkahousuista on moneksi!

Edellisessä postauksessa näytinkin teille, miten tein itselleni fifarikynnet. Kynnet kestivät myös menossa mukana oikein hyvin!

 Alkuiltaa vieteltiin kaverin luona ja siitä jatkettiin Red Neckiin katsomaan keikkaa. Ilta päättyi Simon ja minun osalta harmillisesti vain vähän aikaisin.. Simolla jumittui selkä, joten lähdettiin jo keikan jälkeen kotia kohti. Tänä aamuna selkäkipu oli niin kova, että liikkumisesta ei meinannut tulla mitään. Istuttiin kolme tuntia päivystyksessä ja Simo saikin kunnon lääkkeet kipuun ja sairaslomaa päälle. Tuossa se väsyneenä koisii vieressä, reppana.

Loppuilta taitaakin mennä sohvalla makoillessa ja leffoja katsellessa..Mitäs mieltä olette asusta?


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Harmittaa vaan tää talviajan huono valo+huono kamera combo..Onneks joulupukki on ehkä kiva ja tuo uuden kameran!:)

   Poista
 2. Ihana asu! Ja blogi muutoinkin, jään seurailemaan. :)

  Jos kiinnostaa, kurkkaile: unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehuista ja seurailemaan jäämisestä! Käyn kurkkailee!

   Poista