keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Menneisyys on takana, elämä on edessä 3.

Nyt on aika kurkata tämän vuoden neljään viimeiseen kuukauteen ja niiden tapahtumiin! Kaksi edellistä osaa löytyvät täältä ja täältä.

* Syyskuussa otettiin käyttöön uudet meikit, eli Sheer Cover tuotesarja. Sarjan esittelyä löytyy tästä postauksesta ja tuotesarjan käyttötutorialin löydätte tästä. Täytyy sanoa, että en vois olla enemmän tyytyväinen tähän meikkisarjaan! Varsinkin näin talvella kuivan ihon ja meikin yhdistäminen on todella haastavaa ja SC toimii tässäkin todella hyvin. Tästä on itseasiassa tulossa myös erillistä postausta!

*Sitten pohdittiin hieman viha-rakkaussuhdettani liikuntaan. Liikkumisestani on myös tulossa postausta ensi vuoden puolella (hehehee,oon niin vitsikäs). Mutta tässä postaus!

* Myös hieman pohdiskelevaa tekstiä kirjoitin Simon ja minun yhteisestä tulevaisuudesta. Meidän ammattivalinnat,haaveet ja mun sairaus aiheuttaa omat päänvaivansa ja haasteensa yhteisessä tulevaisuudessa. Tässä postaus siitä.

*Syyskuussa myös keikkailtiin ja Uuden Mantereen Popparin keikalta kuvia ja juttua löydät tästä!

Syyskuu on jäänyt mieleen myös tosi toiminnallisena kuukautena. Tällöin myös yliopisto alkoi ahdistamaan, eli taisi tulla jonkinlainen storming-vaihe. Onneksi kavereiden tuella ja sisulla tämäkin ahdistus selätettiin ja jatkettiin lokakuuhun..

*Lokakuun alussa kirjoitin pohdiskelevan mielipidetekstin siitä, miltä lastentarhanopettajan kuuluisi näyttää. Tai oikeastaan kirjoitin niistä stereotypioista, mitä kasvatusalan ihmisiin tulee. Tätä postausta oli jotenkin jännittävää kirjoittaa, koska en ole asiaan ottanut täällä kantaa ennen. Postauksen voit lukea tästä.

*Täällä näkee harvoin pelkkiä kuvapostauksia, mutta lokakuussa kerkesin sellaisenkin tehdä. Ja parasta tässä postauksessa on se, että isi otti kaikki kuvat <3. Pus pus isi! Kuvat näet täältä.

*Toivomuksestanne tein My Day-postauksen keikkapäivästä! Keikkapäivän rutiineista,fiiliksistä.. My Dayn pääset lukemaan tästä.

*Toiveestanne tein myös keikkameikkitutorialin!

*Ensimmäinen postaus kertoo Halloweenista ja näytillä on myös Arielin asuni! Olin siis siskoni luona Tampereella Halloween pippaloissa ja siskoni oli Ursula. Minä olin parina sitten Ariel.

*Saitte marraskuussa heitellä myös toivepostausideoita ja toteutinkin jo yhden, nimittäin hiustoivepostauksen. Sen voitte lukea tästä.

*Tässä postauksessa kirjoitin kirjoittamisesta keskittyen enemmän laulun sanojen kirjoittamiseen.

*Toteutin myös toisen toivepostauksen, tein nimittäin inspiraatiopostauksen siitä, kuinka selvitä kylmästä talvesta! Inspiraatiota saat täältä.

*Joulukuu on ylläripylläri keskittynyt vain joulujuttuihin! Onneksi joulukuun alussa oli sentään yhdet teemabileet  (rakastan niitä!) ja pääsin pukeutumaan fiftari/pin up-tyyliin! Kuvat ja jutut tässä.

*Joulufiilistä haettiin kuvapostauksella, jonka kuvasaldon löydät täältä.

Sitten aloinkin tehdä näitä vuosikatsauspostauksia ja tarkasteltiin myös joululahjoja.:)

Kiitos kaikille lukijoille,että olette olleet tekemässä tätä blogivuotta kanssani! Ensi vuonna 
tulee paremmat postaukset (ainakin kuvineen) ja ulkoasukin päivittyy! Muistakaa
tänään juhlia ja pitää huolta kavereista!

 

Lähetä kommentti