maanantai 29. joulukuuta 2014

Menneisyys on takana, elämä on edessä 2.

Tänään piti olla reipas lomapäivä. Kello oli soimassa 08.40, että kerkeäisin salille ryhmäliikuntaan. Kellon soidessa tuli selväksi, että tänään ei liikuta mihinkään. Kurkussa ja nenässä oli nimittäin sellainen olo, kun olisi impannut kaksi kiloa pölyä. Joten syksyn ensimmäinen kipeys: welcome! Ahkerat opiskelijat sairastaa lomalla ja sillain..Kuumetta ei onneksi ole vielä näköpiirissä, eikä haittaisi vaikka sitä ei tulisikaan..

Kipeyspäivän kunniaksi ajattelin kuitenkin tehdä teille vuosikatsauksen toisen osan! Ensimmäisen osan, eli aika-akseli tammikuu-huhtikuu, voit lukea täältä (klick).* Toukokuussa allergisoituminen Tigin shampoille ja lempparirasvalle aiheutti iho-ongelmia jo valmiiksi allergisessa ja kuivassa ihossa. Aloitin uuden tuotesarjan käytön, josta tein esittelypostauksen (postaus luettavissa täältä). Parin viikon jälkeen oli aika katsoa, miltä iho näyttää. Ja hyvältähän se näytti, kun katsoo "ennen ja jälkeen" kuvia! Tämän postauksen voit lukea täältä!

* Toukokuussa tehtiin lauluäänitykset Uuden Mantereen EP:lle. Tässä postauksessa puhun humoristisesti siitä, miten ne studiohommelit sitten oikeasti menevätkään! Muistattehan, että meidän EP:n voi kuunnella Spotifyssa! Pistätte hakuun Uusi Manner ja tadaa!

* Toukokuussa oli myös valmistumiseni lastenohjaajaksi, joten tuli tehtyä valmistujaismeikin tutorial (täällä).

* Toukokuussa tapahtui myös isoja ja merkittäviä asioita parisuhteen kannalta.. 22.5. Simo polvistui ja kosi! Ja minähän vastasin kyllä. Melkoisen fiilispitoinen postaus aiheesta löytyy täältä!

*Kihlateemalla jatkettiin toivepostauksen merkeissä. Halusitte tietää Simon ja minun tarinan, joten kirjoitin sen teille tänne.


* Kesäkuu alkoi Uuden Mantereen keikalla ja uutisilla siitä, kuka lähipiiristä näkyy Iholla-sarjassa syksyllä. Postauksen voi lukea täältä.

*Seuraavaksi saitte kuvapostauksen valmistujaishaalaristani! Kuvat voit katsoa täältä!

* Kerroin teille myös omasta ujoudestani ja siitä, miten se on elämässä näkynyt..Postauksen kirjoittamisen jälkeen tuli oikeastaan melko vapautunut fiilis.En tiedä, pystyinkö silloin oikeastaan vasta käsittämään oman ujouteni vai helpottiko asiasta kertominen vain niin suuresti. Postauksen pääsette lukemaan tästä.

*Kun pohdinnan ääreen oltiin päästy, tein postauksen " Oo rehellinen, oo oma ittes". Tämän postauksen aiheena oli rehellisyys blogissa, kiiltokuvabloggaajat ja pohdinta siitä, kuinka rehellinen blogssani haluan olla. Postaus keräsikin oman mittapuun mukaan paljon kommentteja ja ajatuksia myös lukijoilta. Postauksen voit lukea tästä.

Kesäkuussa oli myös työhommeleita ihanien lasten ja muiden leiriohjaajien kanssa! Tosin tässä vaiheessa alkoi jo polttelemaan heinäkuu ja sen tulevat tapahtumat...


*Heinäkuun aloitin "Mikä endo? part.2" Postauksen voit lukea täältä. Vaikka endometrioosista haluan puhua täällä ja siitä puhuminen ei olekaan ongelma, tätä postausta oli jotenkin älyttömän vaikea tehdä. Ehkä päässä pyöri vaan ajatus, ettei kukaan voi oikeasti ymmärtää noita fiiliksiä, mitä tämän kanssa kokee. Onneksi kirjoitin kuitenkin tuon postauksen, sillä siitäkin tuli taas jollakin tavalla vapautunut olo.. Pitäisi kyllä päivittää tänne taas endojuttuja.

*Heinäkuussa koitti odotettu Ilosaarirock! Ilosaari oli ensimmäinen festari, missä koskaan olin ollut. Toivottavasti esiintyjäkattaus on ensi kesänäkin hyvä, olisi nimittäin huippua lähteä sinne uudestaan! Ilosaari postaus löytyypi täältä!

*Heinäkuussa tehtiin myös miniloma Tallinaan! Tallinnanpostaus täällä!

Heinäkuussa julkaistiin myös ensimmäinen biisi tulevalta EP:ltä. Tyttö, joka letitti tuulen löytyy Youtubesta ja myös koko EP löytyy Spotifysta! Sinne vain kuuntelemaan!


* Syksyn alussa alkava yliopisto alkoi jo hieman jännittämään ja syksyäkin jo fiilisteltiin! Postauksen ja ihana Anna Abreu-tyylinen asu löytyy täältä!

*Pohdin elokuussa myös niitä syitä, miksi meikkaan ja miten suhtautumiseni meikkaamiseen on muuttunut vuosien varrella. Tästä asiasta löydät postauksen tästä.

*Videopostauksia teidän lähettämistä kysymyksistä myös tehtiin! Vastausvideot on tässä ja tässä!

*Elokuussa soiteltiin ihanan kaasoni, Nikon, kanssa When you say nothing at all. Videota laulusta löytyy täältä!:)

Elokuussahan alkoi myös yliopisto ja se toi mukanaan fuksiaisia ja muita kivoja tapahtumia! Tapahtumista löytyy enemmän kuvia Instagramissa, sillä pelkillä bilepostauksilla en halua blogia täyttää! Jos haluat tietää pieniä juttuja mun päivistä ja siitä, mitä teen, kannattaa tosiaan alkaa seuraajaksi Instagramissa. Instaan pääset tuolta sivupalkista, tai etsimällä pikkuaurooran suoraan Instasta..

Minä jatkan sairastelua ja vitamiinien kiskomista naamaan! Onneksi tuo yksi ihana norjalainen pitkäkarvainen otus lupasi tehdä makaronilaatikkoa ruuaksi,nam! Pus pus hali hali!


Lähetä kommentti