sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Menneisyys on takana, elämä on edessä 1.

Vuosi on mennyt taas ihan hirveän nopeasti. En ymmärrä, mihin aika on taas mennyt ja milloin tämäkin vuosi on hujahtanut ohi! Toisaalta tämä vuosi on ollut niin vaihderikas, hyvine ja huonoine asioineen, että toisaalta ymmärrän ajan nopean kulumisen.

Ajattelin, että teen teille ja myös itselleni tällaisen pienen retken vielä menneeseen vuoteen.Katsellaan kuukausikohtaisesti, mitä silloin kirjoitinkaan ja mitä elämässä silloin tapahtui. Saatte myös tietää varmasti joitakin tuntemuksia ja asioita, joita ei silloin täällä blogin puolella paljastettukaan. Kuvakollaaseja en tehnyt postauksista, vaan pääsette postauksiin suoraan klikkaamalla! Näitä postauksia on tulossa kolme, sillä kerralla tai jopa kahteenkin postaukseen jakaminen voi olla melko puuduttavaa luettavaa.

 Tervetuloa tutustumaan mun vuoteen 2014!

* Tammikuussa elämä keskittyi tosi paljon koulujuttuihin, koska pitkät työharkat oli juuri alkaneet.
Työharkoista inspiroituneena tein teille postauksen siitä, miksi olen oman alani valinnut. Postauksen voit lukea täältä (klick).

* Tammikuussa kirjoitin tänne ensimmäisen kerran postauksen endometrioosista (klick). Olin lykännyt ja lykännyt postauksen kirjoittamista, sillä tuntui tyhmältä kertoa siitä. Tai tiedättekö, kun jokin asia elämässä on niin jokapäiväistä ja itsestäänselvää, ettei oikein osaa edes kertoa siitä enää. Toisaalta mietin, että haluanko edes kirjoittaa tästä. Tai oikeastaan mietin, muuttuisiko ihmisten mielikuva minusta. Nähtäisiinkö mut aina jotenkin sairaana ja muuttuisiko ihmisten käsitys minusta ihmisenä jotenkin tosi radikaalisti. Sain kuin sainkin postauksen tehtyä ja onneksi sainkin. Hyvä palaute,tsempit ja ihanat kommentit oli kyllä niin piristäviä! Ja parastahan se on, jos joku kokee edes vähän helpostusta siitä, ettei ole ainoa joka tämän asian kanssa kamppailee!

* Tammikuussa tuli kehiin myös ensimmäiset videopostaukset jeee! Älyttömän huono kuvanlaatu ja jäykkäpaska esiintyminen: pisteet siitä! Videot ja uudetkin kysymyspostausvideot näette täältä (klick). Videopostaukset on kategorioitu aihealueittain, joten voitte valita helposti, mihin kysymyksiin haluatte vastauksen.

Muuten tammikuusta on jäänyt mieleen vain koulu. Tuolloin lähti käyntiin viimeinen osio lastenohjaajakoulutusta ja työharkat painoivat päälle. Jälkeen päin ajateltuna tammikuu oli aika tasaista menoa siis!


 * Helmikuun alussa juhlittiinkin mun synttäreitä (klick)! Ja teemabileillä tietenkin, kun niitä rakastan! Tässä yllä olevassa kuvassa on meidän ihana Gunnar-kissa synttäritunnelmissa, nokka punaisena.

* Heti synttäreiden jälkeen tulikin musiikillisen uran yksi jännä paikka: ensimmäinen keikka Vilin ja Mikon kanssa. Postauksen keikasta voit lukea täältä (klick).

* Koulustressilevelit taisivat olla melkoisessa nousussa helmikuussa ja silloin alettiinkin jo suunnitella valmistujaispukua. Kerroin blogissa haluavani jumpsuitin valmistujaisasuksi ja täällä (klick) asua jo suunniteltiinkin!

Helmikuu on aina oma synttärikuukausi, joten yleensä ainakin alkupuoli menee niitä suunnitellessa. Viime helmikuussa oli myös rakkaan ystäväni, Nikon, kolmekymppiset! Niko on muuten myös mun kaaso.Mutta takaisin Nikon synttäreihin: ne bileet on jääneet mieleen maailman parhaimpina pippaloina! Aivan mainiot synttärit! Tosin niistä toipuminen taisi viedä useammankin päivän..

Maaliskuun postauksia katsellessa tulee sellainen olo, että se oli hyvä kuukausi. Yllätyin itsekin, kuinka monta hyvää postausta tuolloin tuli tehtyä ja kuinka toimelias sitä olinkaan silloin!

*Jos helmikuu on syntymäpäivän kuukausi niin sitten maaliskuu on virallinen vuosipäivän kuukausi. 15.3. Simolle ja minulle tuli yhteistä matkaa täyteen kolme vuotta. Vuosipäivän kunniaksi tein vuosipäivävideon (kuvia meidän matkanvarrelta) ja julkaisin sen täällä bloginkin puolella. Videon pääset katsomaan täältä (klick). Myös itse vuosipäivän tekemisistä tein postauksen, jonka voi lukea täältä (klick).

* Maaliskuussa kaiken touhuilun keskellä ilmaantui hieman typerämpiäkin asioita ilmoille, nimittäin sisäilmaongelmat ajoivat mut pois työssäoppimisesta, stressasin valmistumista ja sain rytmihäiriöitä. Tässä postauksessa (klick) kertoilenkin sitten tilanteesta ja fiiliksistä. Mutta kyllä muistan vieläkin, kuinka ketutti. Ketutti niin hirveästi.

* Maaliskuussa otettiin Simon kanssa myös sellainen pikku hommeli,nimittäin muutto! Lutakon asunto oli pieni ja melko ahdas enkä ikinä viihtynyt siellä kovin hyvin. Onneksi löydettiin tuo nykyinen ihanainen asunto, jossa on tilaa! Muutosta (maailman parhaimpien poseerausten kera) postasin näin (klick)!

Maaliskuussa myös lenkkeiltiin, kerrottiin peloista ja höpöteltiin muutenkin kuulumisia. Maaliskuun alta löydätte nämä postaukset myös. Älkää ihmetelkö liian pieniä kuvia tai hassusti sijoitettuja kuvia. Blogin leveydet ovat olleet hieman erilaiset, kuin nykyisin ja siitä tämä härö johtuu. Vuodenvaihteessa osa vanhoista postauksista joutaa roskiin.*Huhtikuu alkoi sisarusviikonlopulla siskojeni Karoliinan (Karkki) ja Henriikan (Helmi/Hipu) kanssa. Meillä sisaruksilla on todella hyvät ja läheiset välit, joten tällaiset viikonloput on tervetulleita. Raporttia viikonlopusta löytyypi täältä (klick)

* Huhtikuussa tapahtui myös sellainen asia, mistä en silloin tänne blogin puolelle kirjoittanut. Meidän rakas kissa, Mino, jouduttiin lopettamaan. Minolla oli suolistossa ilmeisesti kasvain, jonka seurauksena kisu ei pystynyt enää syömään ja ilmeisesti osa suolistosta oli myös kuoliossa.. Kissat ja eläimet yleensäkkin ovat kuin perheenjäseniä, vaikka joku saattaa ajatellakin että " se on vaan kissa". Perheenjäseniä eläimet kuitenkin on. Siksipä Minoa itkettiinkin huhtikuun alussa muutaman päivän ajan. Rakas pieni kisuli, metsästä ahkerasti siellä kisujen taivaassa!

*"Itsensä etsijät"-postauksessa puhuin itsensä etsimisestä ja miten minä olen löytänyt itseni. Luettuani vielä näinkin pitkän ajan jälkeen tuon postauksen, olin sitä mieltä, että se on hyvä postaus. Se kannattaa lukea!

* Kirjoitinpa huhtikuussa postauksen tisseistä. Se myös kannattaa lukea, se vieläkin naurattaa ja vieläkin olen samaa mieltä asiasta. Postaukseen pääset tästä (klick).

*Uuden Mantereen EP:n nauhoituksista kirjoittelin myös tässä postauksessa.

Huhtikuukin on nähtävästi ollut melko jännittävää ja toimeliasta aikaa. Vieläkin noista muutamista postauksista osaan olla erityisen ylpeä! Käykäähän lukemassa ja kommentoimassa vapaasti!

Tässäpä 1/3 minun vuodestani. Jatkoa seuraa pian!


Lähetä kommentti