tiistai 2. joulukuuta 2014

Iloista ja ikävää elämää

Duracell-pupu täällä kirjoittaa moikka! Niin kuin otsikkokin jo kertoo, elämä on yhtä kiirettä ja juoksemista tällä hetkellä. Toisaalta nautin tästä tunteesta, kun on energiaa touhuta ( kaikkea muuta paitsi yliopiston tehtäviä kröhöm...) ! Tajusinpa tänään taas, että elämässä on tapahtunu viimeisen kuukauden aikana hirmuisesti kaikkea, mitä en ole halunnut/ehtinyt vielä kirjottaa tänne blogin puolelle.

Oon vihdoin saanut itseäni niskasta kiinni ja lähteny liikkumaan! Tää on mainio tunne, kun huomaa taas miten paljon energisempi olo on liikkumisen jälkeen! Liikkumisesta oon tekemässä teille kyllä inspiraatiopostausta ja aattelin muutenkin päivitellä tänne nykyisiä liikkumistottumuksia.Toinen hirrrrmuisen kiva asia, josta myös saatte postauksen on meidän olkkarin uusi sisustus. Viikonloppuna tässä olkkarin lattialla istuskelin ja pohdiskelin itsekseni, että ei tää kyllä oo yhtään meidän näkönen tää olkkari. Sunnuntaina menin kirpparille ja sunnuntaina naulailin ja naputtelin vielä uusia sisustusmateriaaleja seiniin, klo kaksitoista yöllä. Naapurit arvostaa. Nyt on ihana koto taas kerran!

Vähän ikävämpiä asioita, mistä en oo jaksanut/halunnut tänne vielä kirjoitella, on vanha tuttavamme endometrioosi. Lokakuun loppu ja marraskuun alku menikin taistellessa taas terveydenhuoltoa,omaa kroppaa ja kipuja vastaan. Ihan hullua, miten paljon fyysinen kipu voi väsyttää! On ilmaantunut uusia kipuja, tullut uusi lääkitys, tullut ristiriitaiset fiilikset koko lääkityksestä ja koko omasta olosta. Tästä kirjoittelen tämän viikon puolella teille tosiaan vähän pitempää ja pohdiskelevampaa postausta.

Yliopiston tehtäviäkin pitäisi pakertaa, mutta kummasti oloa helpottaa ja ilahduttaa kahden viikon päässä siintävä loma! Lomalla on myös tarkoitus uudistaaa tämä blogin ulkoasu aiiivan kokonaan ja siitä on tulossa ihan törkeän hieno!Ainakin mielessäni siitä on tulossa hieno, mutta katsotaan miten toteutus onnistuu. Luulen,että se hiukan ontuu..Mutta kuitenkin, kun loma alkaa, taida vetästä kalsariolot,vetää överit joulusuklaata ja katsoa Frendien kaikki tuotantokaudet..Ja tietty sit päivittää tätä ulkoasua ja postailla teille kauheesti kaikkea kivaa ihanaa.

Nyt lähden etsimään läpimärälle matolle uuden kuivumispaikan (juu pesin meidän kylpyammeessa tänään maton...) ja yritän päästä suihkuun!4 kommenttia :

 1. Voi hemmetti, tsemppiä noiden kipujen kanssa! itellä ei oo kokemusta mut voin kuvitella sun olo, mitä nyt oon näitä sun kirjotuksia täällä aiheesta lukenu :/


  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla,että liikuntahommat on löytäny myös sut! Oon vieläki super kiitollinen ku sain käyttää sun upeeta biisiä.vosinkohan tehä vastapalveluksen ja pyytää sua liikkumaan? Tarjota parit jumpat? Jos oot ryhmäliikunta/kuntosali tai uintityyppiä. Raahaat Karkin mukaan ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään,tottakai meidän biisejä saa käyttää!:) Itseasiassa Spotifysta löytyy nyt meidän koko EP, hakusanalla Uusi Manner! Sieltä lisää loppurentoutus biisejä sulle!;) Ja tottakai ryhmäliikuntatyyppiä oon, tanssi varsinki on mun juttu! :) Noinkohan Karkki innostuis..? :)

   Poista