sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Uusilla mantereilla

Tänään havahduin siihen, etten ole tehnyt pitkään aikaan vanhaa kunnon rehellistä kuulumispostausta! Ennen kuin lopetat lukemisen, suosittelen kuitenkin lukemaan tämän loppuun, sillä lopussa kiitos seisoo. (Lue loppuun, niin tiedät mistä puhun.)

Aloitetaan yliopistojutuista. Koko syksy on mennyt hirveän nopeasti! Uuteen opiskelutyyliin,oppilaitokseen ja ihmisiin totuttelu on vienyt paljon aikaa ja myöskin energiaa. Opintotehtävät,tenttiin lukeminen ja muu on niin uutta, että stressilevelit nousee pilviin ja pienehköä hirviömäisyyttä (varsinkin kotona) on ollut havaittavissa. Kuukauden päästä alkaa joululoma, mutta ennen sitä pitäisi rämpiä vielä muutamamat opintotehtävät läpi. Ensi viikolla aletaan kirjoittamaan ensimmäistä kunnon esseetä, yksin. Tuossa vieressä nuo lähdekirjat jo mun nimeä huutaa, mutta niille suon aikaa vasta huomenna. Suurimmat paineet pyritään pitämään sisällä, jotta ystäviä olisi näköpiirissä vielä kuukaudenkin päästä.

Sosiaalinen elämä on ollut melko aktiivista. Viime viikolla oli ensimmäiset sitsit, teemalla häät. Oli mukavaa ja varmasti tulee sitseillä käytyä useamminkin!

Uuden Mantereen EP:n julkaisu on ollut yksi keskeinen puheenaihe täällä blogin puolella koko syksyn. Ne, jotka seuraavat minua Instagramissa, huomasivatkin jo, että meidän EP:tä voi kuunnella nyt myös Spotifyssa! TÄÄLTÄ voit siis käydä kuuntelemassa meidän koko EP:n! Hope you like it!

Keikkataukoa pidetään nyt vuoden loppuun ja ensi vuodeksi yritetään saada keikkaa enemmän. Musiikkivideon kuvaamista on tiedossa lähiaikoina, joten pysythän kuulolla! Facebookissa voit muuten käydä tykkäämässä Uuden Mantereen sivusta, joten tiedät uusimmat keikat, musavideojulkaisut ja muut kuulumiset ensimmäisten joukossa!

Lopussa kiitos seisoo ja kova työ palkitaan. Niinhän sitä sanotaan ja nyt ainakin asia pitää paikkansa. Yksi iso muutos ja kuuluminen liittyy vahvasti blogiin. On nimittäin käynyt niin, että olen päässyt Indiedays Inspiration bloggaajaksi!

Blogia on tullut pidettyä nyt hitusen yli vuoden ja on mahtavaa edetä nyt tuohon pisteeseen. Pieni haave Inspiration bloggaajaksi pääsemisestä on kuitenkin ollut koko bloggaamisen ajan. Hih, hieman jännittävää!

Tässäpä suurimmat kuulumiset! Tästä on mainio jatkaa eteenpäin.

-Auroora-

4 kommenttia :

 1. Vau, onnea hirveästi kun pääset viemään blogin ns "seuraavalle tasolle"! :) Sulla onkin tosi mielenkiintonen ja ihanan erilainen tyyli, että ei ihan turhasta tullut tuo titteli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos,tulipa hyvä mieli sun kommentista!:)

   Poista
 2. Aivan ihana punainen tukka sulla! Tulee ikävä omaa punaista tukkaa parin vuoden takaa :)

  VastaaPoista