maanantai 10. marraskuuta 2014

Toivo postausta!

Kuvakin sen kertoo, nyt saa toivoa! Mistä te haluatte lukea? Mitä te haluatte tietää minusta,huisin jännittävästä elämästäni,Simosta,bändistä,yliopistosta,opiskelusta,mielen liikkeistä,mielipiteistä,sisustamisesta,suhtautumisestani suolakurkkuun tai ampiaisiin? Eli siis mitä tahansa haluatte tietää,kysykää,ehdottakaa: minä yritän toteuttaa! Heitä toive kommenttiboksiin! Alan toteuttelemaan ideoita jo ehkäpä tällä viikolla..18 kommenttia :

 1. Jotain tatuointeihin liittyvää! T: Tatskafriikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois olla!:) Tatskakuume täällä nousee ja pitäis varailla uutta aikaakin.. ;)

   Poista
 2. Tee postaus sun hiustuotteista!? :) Hiusvärit ja muutki kiinostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiuspostausta löytyy blogista,mutta voisihan tuota päivittää!:)

   Poista
 3. Minä ja oikeaoppinen pilkutus. ;) No ei vaan, tukasta voisin minäkin lukea lisää jos ihan lifestyle-tyylillä mennään. Sellainen yleinen persoonakuvaus, missä olen hyvä, elämäni vaiheet jne. olisi mielenkiintoisia ihan siksikin, että ihmisillä nyt tahtoo olla mielenkiintoinen elämä. Sellainen 100 faktaa minusta postauskin voisi olla hyvä, jos oikeasti paneutuu siihen. Eli ei mitään "olen nainen", "minulla on hiukset" settiä, vaan enemmän sellaista "pohdiskelevampaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkutukseen ei kannata jäädä jumimaan, koska täällä kirjoittelee lukihäiriöinen;) Kiitti ideasta kuitenkin:lukihäiriöstä en ookkaan täällä kirjottanut! Ja kiitti muistakin ideoista!

   Poista
 4. Hei niin, vielä sellainen tuli mieleen, niin vaikka endosta ootkin kirjoittanut, niin siitä olisi kans mukava kuulla lisää, t. toinen endopotilas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä myöskin oon miettiny postausta,keskittyen lähinnä lääkitykseen ja sen aiheuttamiin ristiriitasiin fiiliksiin!:) Hyvä jos kiinnostaa!:)

   Poista
 5. Haluaisin kattavan mielipide kirjoituksen jostakin sarjasta joka todella herättää sinussa ristiriitaisia tunteita, sillä itse tykkään sikana TV sarjoista ja niiden katsomisesta. Tämä ois musta oikeasti tosi mielenkiintoinen!

  http://emotytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä ja tässä oiski haastetta,koska en seuraa mitään sarjoja.:D Pitää alkaa seuraamaan jotain..Ehdota jos tulee jotain mieleen!:)

   Poista
 6. Tutkailin sun blogia ja löysin postauksia painonpudotuksesta. Ehkä voisit tehdä motivaatiopostauksen tavallaan itsellesi (terveelliset elämäntavat yms), mutta samalla innostaisit muita :D Ja hehee mun huomio kiinnittys heti sun hiuksiin, rakastan punasia/oransseja hiuskia! Voisit tehdä jotain niihin liittyvää, jos sulla on vaikka jotain luottokampauksia tai jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideoista,pistän korvan taakse ja toteuttelen!:)

   Poista
 7. Joku musiikkipostaus ois kiva! :) Voisit kertoo vaikka miten päädyit sun nykyseen bändiin, osaatko soittaa jotain soittimia, millasta musiikkia tykkäät kuunnella yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tosta bändin muodostumisesta en ookkaan varmaan kirjotellu tänne, joten sen voisi ainaki toteuttaa!:)

   Poista
 8. Oon nyt kuunnellut pari kertaa ton teidän ep:n läpi ja huhhuh, pakko hehkuttaa! Todella kaunista settiä, jostain syystä odotin jotain vähän rokimpaa tän blogin perusteella, mutta täähän oli just tällaista kivaa iltamusiikkia! Kirjoitatko itse nää biisit vai? Jos kirjoitat, niin voisit kertoa vähän siitä miten ja millaisissa tilanteissa kirjoitat ne :) Ja toki kertoa myös tosta teidän bändistä, vähä millai se on syntynyt ja kuinka paljon keikkailette yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana,kiva että tykkäät,vaikkei se rockimpaa ookkaan! :) Joo kyllä kirjoitan itse sanat ja Simon kanssa sävelletään. Toki myös bändin muun jäsenet osallistuu sovittamiseen ja osittain myös säveltämiseen. Kiitos bändipostausideasta,pitääkin tehä sellainen, kun sitä nyt on pyydetty!

   Ja ihanaa vielä, kun tykkäät meidän musasta!:) Toivotaan, että pääset joskus keikallekin!

   Poista
 9. Itteäni kiinnostais tietää mistä ammennat voimat arkeen esim.tässä vuodenajassa, kun aurinkoa ei näy missään? Ehkä sais inspistä ittellee arkeen, kun tuntuu että oma aika menee työn, koulun sekä kuntosalin välissä..esim.yhtenä aamuna piristyin ihan siitä, että porukat on alkanu laittaa jouluvaloja ikkuinoihin :D Onnea blogin kehittymisestä Indiedaysin puolelle ja komppaan, että teidän musiikki on ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä ideasta! Tuon voiskin totetutaa, sillä tää pimeys on kyllä laittanut mun sisäisen kellon iiihan sekaisin.. Ja kiitos Indiedays onnitteluista ja vielä isompi kiitos musiikkikehusta!!:)

   Poista