perjantai 28. marraskuuta 2014

Pikkujouluasu kirpputorilta

Eilen vietettiin Varkaiden kanssa meidän fuksien järjestämiä pikkujouluja! Aloittelut, eli ruoka ja ohjelma oli Ilokivellä, josta siirryttiin Bar Passioniin hetkeksi istumaan. Siitä suunnattii Bar Rumaan tanssilattialle ketkutteleema ja pitämään hauskaa! Itse olin koko illan vesilinjalla, sillä tämänhetkisen lääkekuurin kanssa ei sovi alkoholia ottaa. Join sitten muiden seurana muumilimsaa ja oli muuten hyvää!

Halusin pukeutua pikkujouluihin hienosti, mutta ei liian hienosti. Olin kuolannut kirpputori Centrumilla jo kauan pitkää mustaa mekkoa, mutta kirpparihinnaltaan se oli liian kallis. Viime viikolla pistäydyin kirpparoimassa muutenkin (juttua siitä muuten täällä)  ja mekon hintaa oli laskettu ja pöydän kaikki tuotteet olivat vielä alennuksessa! Mekolle jäi hintaa 5euroa.
Mekossa oli mukana kaunis, musta nauhamainen vyö, mutta halusin hieman jotain rokimpaa. Löysin kirpparilta kahdella eurolla tuon niittivyön ja se sopikin mekon kanssa todella hyvin! Nauhavyötä käytän eräässä itsenäisyyspäivän juhlassa 5.12. Tuohon tapahtumaan pitää muutenkin pukeutua vähän hienommin, joten niittivyö ei sinne ehkä passaisi.

Laukkuna toimi kuusi vuotta vanha niittilaukku. Melko halpa asukokonaisuus siis! Kannatan kyllä huimasti noita kirppareita, sillä oikealla taidolla sieltä löytää mainioita asukokonaisuuksia halpaan hintaan! Sen lisäksi, että tämäkin mekko menee rock-henkisenä bilemekkona ja eleganttina juhlamekkona, on tämä varmasti ihana myös keikoilla ja vaikkapa kesän festareilla! Koruilla,vöillä ja kampauksilla asun ilme muuttuu niin radikaalisti!
Tämä viikko onkin yhtä pikkujoulua, sillä huomenna vietetään lastenohjaajien pikkujouluja.Hyvää ruokaa,vanhoja luokkakavereita ja tanssia. Sounds good! 

Onko teillä alkanut jo pikkujoulukausi? Ostatteko pikkujouluasut uutena kaupasta,kirpparilta
vai lainaatteko kaverilta?
10 kommenttia :

 1. Ihana asu! Tosi hyvä löytö tuo mekko :) Mä tykkään kans pyöriä kirppareilla, ja tosi iso osa mun vaatekaapin annista onkin eri kirppareilta peräisin, hups :D Mut ei se oo se et siellä on halpaa, vaan se, että sieltä voi löytää vaikka mitä uniikkia ja upeaa, kaikenmaailman aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan jos löytää suuren osan kirppareilta!:) Ja sehän on just parasta kirppareissa kun löydät jotai persoonallista ja kivaa, mitä ei tuu kaikilla vastaan.:)

   Poista
 2. Ompas kivan persoonallinen blogi!
  Meillä on jo alkanut pikkujoulukausi, olen ollut jo keikalla kolmessa pikkujouluissa c: Pikkujouluasut löytyvät ihan vaatekaapista hienompia vaatteita yhdistelemällä. Täällä päin kun ei kirppareita pahemmin ole niin ei voi sieltäkään käydä ikinä katsomassa :c

  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei kirppareita lähimaastosta löydy! Toisaalta ihanaa, että voi olla luova ja keksiä uusia vaateyhdistelmiä. Itse päästän itseni ehkä liiankin helpolla, kun aina suunnistan kirpparille.:)

   Poista
 3. tykkään kauheesti tästä ulkoasusta ja sun hiuksista, ihana väriset!! mukavanoloinen blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö! Ja oot aivan mielettömän kaunis ♥

  VastaaPoista