sunnuntai 23. marraskuuta 2014

KISKO Second Hand Sundays

Viikonloppu on hurahtanut ohi taas ihan mieletöntä vauhtia! Torstaina ja perjantaina oli vapaata, mutta silti tuntuu, että kotona on kerennyt olla vasta pari päivää.

Torstaina otin itselleni vapaapäivän koulujutuista ja stressailuista.Nukuin pitkään, kävin kaupungilla,kahvilla Nikon ja Simon kanssa ja illalla suuntasin 3mioihin. Perjantaina piti palata taas koulujuttujen pariin ja sainkin niitä ihan kivasti tehtyä. Nyt ennen joululomaa on vaan ihan mieletön ruuhka esseiden ja muiden kanssa ja tuntuu, ettei aika vaan riitä! Illalla menin kaverille yöksi, koska Simo on taas Kotkassa enkä halunnut viettää iltaa yksin. Eilen kävin Karkki-siskon kanssa kaupungilla,tulin kotiin, tein kouluhommia ja nukuin päikkärit. Illalla pyörähdin Rumassa, mutta en jaksanut olla kovin myöhään. 
Tänään kävin kirpparilla ja siitä päästäänki tämän päivän aiheeseen! KISKO Second Hand Sundays on Veturitalleilla järjestettävä kirppistapahtuma. Kirppistelyä on kerran kuussa, seuraavan kerran 14.12. Ideana on, että kuka vaan voi mennä myymään omia vaatteita,koruja tai tavaroita. Itse olin käymässä tuolla ensimmäistä kertaa ja sen jälkeen vielä pyörähdettiin vielä Centrumilla. Ja tietenkin matkaan tarttui kaikkea ihanaa..

Centrumilta löysin ihana Vilan takin kolmella eurolla. Tykkäsin noista mustista kaistaleista nahkan kanssa, sillä se toi vähän särmää takkiin. Takki on monikäyttöinen, sillä näin talvella sitä voi pitää jakkuna ja lämpimämmällä kelillä takkina. Tykästyin myös erityisesti tuohon kullan sävyyn, mitä takin vetoketjut ovat. 

Veturitalleilta löysin ihanan hulmuhelmahameen myöskin kolmella eurolla. Erityisesti tuo musta pitsi teki hameesta ihanan ja omannäköisen. Hame on hyvä, sillä se on ihanan hemppistyttömäinen, mutta siitä saa asusteilla muunneltua myös hieman rockimman asun! Tykkään myös kauheasti tuosta toiselle puolelle pitenevästä helmasta.

Olen jo pitemmän aikaa metsästänyt jotain hieman sporttityylistä, pitkää isoa paitaa. Sellaista ihanaa, jonka saa yhdistettyä pipon ja tennareiden tai lenkkareiden kanssa! Nyt löysin Veturitalleilta etsimäni. Tuo harmaa paita on melko pitkä, melkein polviin asti tällaisen kääpiön päällä. Alaresori,hihat ja selkä melkein kokonaan on sellaista reikäistä sporttikangasta (en nyt tiedä oikeata nimeä, mutta you got it..). Aivan täydellinen paita! Alle saa pitkähihaisen mutta kesällä menee lyhythihaisesta tai melkeinpä mekosta. Ja hintakin oli vain kaksi euroa!

Talvella tykkään kaikesta ihanasta,pehmeästä ja vähän isoista paidoista,mekoista ja neuleista. Löysin Centrumilta tuon valkoisen tunikapaidan, eurolla. Kangas oli ihanan pehmeää ja paituli laskeutui kivasti päälläkin.
Lisäksi löysin viidellä eurolla Centrumilta aiiiiiiivan ihana mekon, jonka laitan päälle ensi torstaina meidän fuksien järjestämille pikkujouluille ja ehkäpä myös erääseen itsenäisyyspäivän tapahtumaan.Kuvaa en vielä mekosta laita, sillä aion pitää teitä jännityksessä ja esitellä perjantaina tämän ihana mekkosen! Olin kärkkynyt tuota mekkoa jo yli viikon, mutta hinta oli hieman liian kallis.Nyt mekon hintaa oli alennettu ja kaikki pöydän tuotteet olivat -50%, joten sehän lähti matkaani. 

Loppupäivä pitäisi olla reipas, sillä pitäisi siivota,tehdä koulujuttuja,saada jotain syötävää ja vielä treenatakin! Oon vihdoin päässyt liikkumisen makuun taas pitkän ajan jälkeen, enkä viitsi kurauttaa koko hommaa heti. Kivaa sunnuntaita teille tyypit!:) 

Ainiin, KISKO Second Hand Sundaysista saat lisätietoa Facebookista, täältä!  Ajattelin ehkäpä itse mennä myymään vaatteita tuolloin 14.12., joten kannattaa eksyä paikalle. ;)

3 kommenttia :