torstai 30. lokakuuta 2014

Tutorial - Keikkameikki

Muutamat teistä pyysivät keikkameikkitutorialia, joten tässä se tulee! Keikkameikki eroaa arkimeikistä tietenkin siten, että se on melko paljon hevimpi. Keikkameikki toimii myös hyvin bilemeikkinä!

Eli tästä lähtee. Ensimäisessä kuvassa olen siis ilman meikkiä (Really??). Ennen kuvan ottamista olen pessyt kasvot,laittanut kosteusvoiteen ja primerin alle.

Tämän jälkeen levitän peitevoidetta silmien alle,näppylöihin tai muihin peitettäviin kohtiin,hieman leukaan ja nenänpieliin. (Käytän SheerCoverin mukana tullutta peitevoidetta.) Tasoitan peitevoiteen käyttämällä sormia, mutta toki voi käyttää sientä tai sivellintä myös.

Peitevoiteen jälkeen otan SheerCoverin mineraalimeikki puuteria,töpötän sitä sudille ja pyörittelen kasvoille. (SheerCover meikkien käyttötutorialin löydät TÄÄLTÄ) Kuvassa kasvot siis pohjustuksen jälkeen.


Seuraavana on vuorossa kulmien laittaminen. Itse laitan kulman luomivärillä ja tuollaisella kulmasiveltimellä. Painan siveltimen ruskealle luomivärille ja alan värjäämään kulmia. Kannattaa tehdä pientä edestakaista liikettä, jotta luomiväri menee kulmien "sisälle" saakka,eikä jää vain päälle. Näin kulmista tulee intensiivisemmän näköiset ja ne kestää pidempään.

Punatukkaisena haluan kulmissa olevan myös hieman punaista, joten päälle laitan tuota väriä 2. Tämä on muuten myös SheerCoverin luomiväripaletti. Tämän olen saanut siskoltani joskus aikoja sitten.

Puhdista kulmasivellin ja käy vielä kerran kulmat läpi. Voit häivyttää liian luomivärin tai korjata kulmien muotoa.


Seuraavana on vuorossa luomivärin laitto. Käytän Viva La Divan Nudie palettia, aivan törken hyvät värit ja kestää myös pitkään! Luomivärin laiton olen eritellyt eri vaiheisiin.

Vaihe 1. Sivele väriä numero 1 koko liikkuvalle luomelle ja myös kulmaluulle. Ikäänkuin pohjustat alueet varsinaista luomivärimeikkiä varten.

Vaihe 2. Sivele väriä numero 2 koko liikkuvalle luomelle.--> Vaihe 3. Sivele sisäkulmaan väriä numero 3. Tällä hetkellä luomen pitäisi olla sisänurkasta puoliksi kolmosen värinen, ja ulkonurkasta numeron kaksi värinen.

Vaihe 4. Ota pieni pensseli, ja ota väriä numero 4. Tee pienet varjostukset ulkonurkkiin.Häivytä rajat huolella isolla pensselillä! Tämän jälkeen siirry vaiheeseen 5. eli ota valkoista luomiväriä ja sivele sitä kulmaluulle.

Muista, että meikin tummuutta saat säädeltyä sillä, kuinka paljon luomiväriä laitat. Itse tykkään tehdä varjostuksista aika hennot,sillä rajaukset on enemmän mieleeni.

Seuraavana on vuorossa lempiosuuteni, eli rajaukset! Tykkään tehdä vahvoja rajauksia ja musta eyeliner sopii tähän myös. Olen alkanut tykkäämään vähän pehmeämmistä rajauksista, joten siksi käytän tummanruskeaa kulmakynää rajausten tekemiseen. Myös musta rajauskynä toimii.

Eli tee rajaus normaalisti ylös,mutta vedän "kissansilmä"-rajaus niin pitkälle kun haluat. Normaalisti jätän rajauksen tähän, mutta keikkameikissä rajaan myös ulkonurkkaa ja hieman alaluomea myös. Älä säikähdä, jos rajaus näyttää kovalta ja alhaallakin tuntuu, että rajaus jää kesken. Sitä varten on oikeanpuoleinen kuva.

Ota siis pumpulipuikko ja häivytä sillä hieman koko rajausta. Tämä pehmentää rajausta ja saa
meikistä utuisemman näköisen. Mitä enemmän häivytät ja levität rajausta, sitä utuisemman siitä saat!


Tältä meikki näyttää siis tässä vaiheessa. Seuraavana on vuorossa ripset. Taivutan ripset normaaliin tapaan ja käytän SheerCoverin kuituripsiväriä. Suosittelen yleisestiottaen kuituripsiväriä kaikille! Normaalipäivänä käytän normaalia ripsaria, mutta spessuimmissa tilanteissa kuituripsari on parhautta. Jos ei ole varaa ostaa kuituripsaria, tee talkkitemppu! (Katso ohjeet TÄÄLTÄ)

Tästä ripsarivaiheesta ei ole kuvaa, sillä siinä täytyy olla nopea. Tarkemmat ohjeet tähän ripsiväriin löydät aikaisemmin linkkaamastani SheerCover tutorialista. Mutta yksinkertaisuudessaan laitat ripsivärin, nopeasti märän ripsarin päälle kuidun. Anna kuivua, ja uusi kerros ripsaria päälle!

Olen itse melkoinen ripsivärikuluttaja ja lisäilenkin ripsiväriä useamman kerroksen. Myös alaripsiin tykkään laittaa normaalia ripsiväriä.

Seuraavaksi leikitään valkoisen kajalin kanssa! Hieman valoisuutta tummaan meikkiin tuo valkoisen kajalin lisääminen alas,sisäluomelle. Myös silmänurkkaan pieni täplä valkoista tekee valoisamman katseen, etkä näytä itkeneeltä pandakarhulta.Viimeistä silausta vaille valmista, eli poskiin hieman poskipunaa tai aurinkopuuteria, nenänvarteen korostuspuuteria ja huulipunaa! Huulipunan sävyn valitsen fiiliksen mukaan ja tänään oli haalean pronssin vuoro!

 Ja tadaa,keikkameikki on valmis!

 Jos jäi jotain kysyttävää niin kysykää toki! Vastailen mielelläni! Jos tulee postausideoita niin nekin voi myös käydä nakkaamassa kommenttiboksiin.

Minä lähden nyt pakkailemaan tavaroita, sillä huomenna suuntaan Tampereelle Halloween bileisiin! Pukuvinkki: sanooko tinkeliharava ja punainen hiusväri mitään? Arvaatko, mikä olen? Vastauksen löydät huomenna illalla Instagramista (liity muuten seuraajaksi, jos et ole!)

Pus pus!

2 kommenttia :

  1. Kiva tutoriaali, rakastan tota silmämeikkiä! Ja sun silmäs on tosi upeet, niiin isot! :O :D

    VastaaPoista