maanantai 6. lokakuuta 2014

Syksyn päiviä

Tänä aamuna oli ensimmäinen aamu, jolloin olisi oikeasti pitänyt olla pääkallohansikkaat kädessä. Oli myös ensimmäinen aamu, jolloin yhdet sukkahousut tuntui liian viileiltä. Ensimmäinen aamu, kun tosissani mietin, että pitäisi kaivella pipot esiin. Ensimmäinen aamu, jolloin masennuin ajatuksesta, että kohta tulee lunta. En tykkää lumesta, paitsi jouluna. 

Elämä on hirvittävän outoa,jännää ja erilaista nyt, kun on yliopistolla. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, etten oikeasti osaa tehdä mitään. Kun sodit tunnin aamulla tulostimen kanssa, on takuuvarmasti maanantai! Onneks mulla on kunnon pokerinaama ja joku varmaan luuli, että oon tulostamassa vähintäänki jotain hienoa tutkimusta varhaiskasvatuksesta..Sen verran ammattimaisen näkösenä avasin tulostimen (vai mikä monitoimilaite onkaan) jokaisen luukun, asettelin papereita tärkeän näköisenä ja painelin nappuloita ihan kuin olisin hienosäätänyt asetuksia. Jep jep, pokerinaama, se pitää.

Tykkään elämästä ja toisaalta en tykkää.Toisaalta tykkään siitä, etten tykkää. Hmh. Oravanpyörä,se pahanen. Tykkään toisaalta taistella tulostimen kanssa, vihaan herätä aamulla 08.15 luennolle ja taas toisaalta se on ihanaa. Pyöräillä aamun kirpeydessä. Tänään vihasin koko oppilaitosta, kun tajusin, että koulutehtäviin ja kouluun olen kuluttanut tänään kymmenen tuntia.Sitten taas tykkäsin siitä ajatuksesta, että olen saanut kaikki tehtävät tehtyä. Ja jopa paneuduin niihin! 

Huomenna ajattelin iloksenne tehdä pitkästä aikaa my day- postauksen! Jos muistan aamulla ottaa kameran mukaan ja jos muistan ajatella sitä, että mitä mun pitäis missäkin päivän kohdassa ajatella, jotta saisin sen täällä teille kerrottua.

 Nyt vedän leoparditossut jalkaan, viltin päälle, otan kuumaa kaakaota ja katson viime viikon Iholla jaksot. Perään heitän raivostuttavimman heippalauseen: MOIKKAMOI!


1 kommentti :

  1. Munki on pitäny pitkään tehä my day-postaus, mut unohan aina kuvata sitten jossain vaiheessa päivää, yleensä jo heti aamusta :D Jos nyt vaikka tsemppais...

    VastaaPoista