keskiviikko 8. lokakuuta 2014

KirpparilöytöjäMuutaman viimekuukauden aikana olen ollut jopa hieman pettynyt lempikirpputorini,Centrumin tarjontaan. Kirpparilla tulee käytyä melkein joka viikko ja pitkään aikaan sieltä en ole löytänyt mitään kotiutettavaa. Tänään päätin mennä ihan sen kunniaksi, että minulla alkoi aikainen viikonloppu. Onneksi menin, sillä tällä kertaa löysin vaikka mitä kivaa!

Asoksen käyttämätön (laput kiinni) kukkahame! Aivan ihana ja tuo vähän väriä muuten kovin tummaan pukeutumiseeni. Kangas tuntuu siltä, ettei hame rullaudu paksuista sukkahousuista ylös. Hintaa tällä löydöllä oli 4 euroa.

Ihana valkoinen,pehmeä ja löysä neulepaita. Aivan ihana ja todellakin pehmeydestä pisteet! Hintaa tällä pehmeydellä oli yhden euron.

Supersöpö puuterinvaaleanpunainen laukku! Olen etsinyt tällaista jo pitkään, sillä kaikki pikkulaukut tuppaa olemaan mustia. Takana oli hieman sinistä väriä,ilmeisesti edellisen käyttäjän farkuista. Rätti ja Fairy=jälkiä tuskin enää huomaa. Laukku oli myös sisältä hyvässä kunnossa. Hintaa tälläkin oli 1.50euroa

Nanson musta paita. Ihana tuo kuminauha helmassa, näyttää hyvältä korkeavyötäröisten housujen kanssa! Pidin myös paidan etnisestaä ( joskin hieman epäilyttävästä,ehehehee!) kuviosta. Hintaa paidalla oli 2 euroa.

Ihana valkoinen Lindexin pitsipaita. Tykkään siitä, että hihat ovat "läpinäkyvät". Hintaa tällä paidalla oli 2 euroa. 

Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös punainen,valkopilkullinen mekko. Sen ostin siskolleni, koska hän tykkää kaikesta fiftarityylisestä! Hintaa mekolla oli 3 euroa.  Kaikki nämä ihanuudet maksoivat yhteensä siis vain 13 euroa! Oli piristävää pitkästä aikaa löytää jotain kivaa! 

Tein eilen myös vaatekaappiini inventaarion ja laitoin kaikki epäsopivat/epäkivat vaatteet myyntiin. Varauksia oli tullut jo melkoisesti, joten suurimmasta osasta vaatteista pääsen eroon,onneksi.

 Tänään aion vietellä mukavaa iltaa aikaisen viikonlopun kunniaksi. Huomenna olisi luvassa kahvittelua kaverin kanssa, toiselle kaverille laulutunnin pitoa, pyykkäystä, tenttiin lukemista ja lenkkiä! Ja ehkä myös my day postausta..


2 kommenttia :

  1. Vautsi mitä löytöjä oot tehnyt! En ookaan ite pitkään aikaan käynyt kirpparilla, voisi olla jo aika.. :)

    VastaaPoista
  2. Toi laukku ja pitsipaita, aivan ihanat! ♥

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista