torstai 23. lokakuuta 2014

Getting ready for the gig!

Olenkin täällä jo monesti kertonut, kuinka tykkään meikata ja laittautua. Yleensä, normiarkena mitään masiivista laittautumista ei tule harrastettua (esimerkiksi yliopistolle lähtiessä), joten illanviettoihin on mukava panostaa erilailla. Yksi paikka, mihin tykkään erityisesti panostaa, on omat keikat. Laittautuminen keikoille on oma rituaalinsa. Yleensä kokoan mielessä noin satakakskytviis erilaista asua, minkä haluaisin keikalle laittaa päälleni. Sitten, kun olet testannut ne satakakskytviis eri asua, huomaat, että mikään ei näytä hyvältä päällä tai tunnu hyvältä päällä. Toiset satakakskytviis asua siis kehiin! 

Yleensä vaatteiden miettiminen lähtee siitä laitanko hameen,mekon,housut vai shortsit. Alaosan ympärille lähden kehittelemään kokonaisuutta eteenpäin. Mekot ja hameet olen huomannut tosi kivoiksi keikkavaatteiksi: ne on hyviä päällä, eli ei kiristä ja purista! Yleensä yläosa,kengät ja korut löytyy melko nopeasti oikeanlaisen alaosan kaveriksi. Tärkeintä on, että vaatteet tuntuvat hyviltä päällä ja oma olo on niissä hyvä. 

Yleensä annan luvan itselleni ostaa jonkun uuden vaatteen keikalle. Yleensä nämä vaatteet kotiutan kirppareilta, joten rahaa ei keikkavaatteisiin ole hirveästi mennyt. Ja vaikka kuinka puhutaan keikasta, eli siitä, kun saa räväyttää ja laittautua  pyrin ostamaan sellaiset vaatteet, joita voisin käyttää muussakin arjessa. Melkoinen win-win situation siis!Keikkameikki onkin sitten asia erikseen. Lavalla täytyy olla hieman tummempi meikki, jotta se näkyy yleisöön asti. Lavojen valot on vähän sitä sorttia, että ne syö kaiken värin meikän liidunvaaleasta ihosta, joten siksikin hitusen tummempi meikki on hyvä. Ja kyllähän sitä nyt on muutenkin kiva meikata vähän reilummin, kun kerta jonnekin ollaan lähdössä! 

Yleisesti laittautumiseen ei mene hirveästi aikaa,sillä meikkiin on kerennyt rutinoitua. Hiukset menee sekaisin kuitenkin, joten niihin on turha tuhlata hirmuisesti minuutteja. Haluan kuitenkin varata aikaa riittävästi kaikkeen tälläytymiseen. Mikään ei ole hirveämpää, kun meikata kiireessä ja hypätä lavalle tietämättä,muistinko nyt tyyliin tehdä rajaukset toiseen silmään! Ja kun rauhassa saa laittautua virittyy keikkatunnelmaankin erilailla. 

Tässä pieniä juttuja, mitä tykkään ottaa huomioon keikkaan valmistautumisessa! Lupailin tehdä My day-postauksen teille vähän aika sitten..Tämä ei kuitenkaan ole vielä(kään) toteutunut, joten ajattelinkin,kiinnostaisiko teitä lukea my day-postaus keikkapäivästä? Mitä siihen kuuluu (muutakin, kuin laittautumista)..Nyt tähän olisi hyvä sauma, koska meillehän on tulossa keikka lauantaina Red Neckissä. Eli sinne vaan kaikki!

Ja kommenttiboksiin saa linkkailla kivoja asuja/meikkejä yms.mitkä voisi inspiroida mua 
ensi lauantain keikka-asuun/meikkiin!
12 kommenttia :

 1. Hyvä postaus! Mä yleensä oon niin hidas aamulla että kun meen vaan kouluun niin edellisenä iltana laitan lattialle valmiina kaksi asukokonaisuutta, että aamulla ei tarvitsis panikoida mikä näyttää hyvältä :) Ihana postaus mä tykkäsin kun oli myös lukemista ja mielipiteitä.

  http://emotytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kokeillu kans tota, mut sit ne valmiiks laitetut vaatteet ei oo siltikään ollu mielusia.:D Kiitti,kiva jos oli mielusa postaus!:)

   Poista
 2. Olis kyllä mielenkiintosta lukea keikkapäivästä my day-postausta! :)

  VastaaPoista
 3. Tää ei nyt mitenkään liity aiheeseen mut osaisitko selittää miten oot saanu tonne sivupalkkiin noi face, insta ym. jutut ku haluisin omaan blogiin samantapasesti mut en oo löytäny mitään ohjetta mistä oisin tajunnu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat sen sillai et meet ulkoasu-->lisää gadget. Eti sieltä kohta "kuva". Lataa haluamas kuva (just joku insta,face..) ja liitä yläpuolelle linkki,esim.just instatiliin tms. Ja tallenna!:)

   Toivottavasti autto! :) Kysy jos jää joku epäselväks

   Poista
  2. Kiitti tosi paljon! luulen et nyt onnistuu :)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Ois kiva jos tekisit my dayn siitä keikkapäivästä, ois hienoo tällaisena taviksena saada tietää kuinka valmistaudut keikkoihin ja mitä mielessä pyörii juuri ennen lavalle nousemista. Ois kiva myös, jos joskus tekisit erillisen meikkipostauksen keikkapäivän meikistä? En tiedä ootko ennemmin sellaista tehnyt, oon lukenut vasta vähän aikaa sun blogia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä keikkameikistä tehny postausta,joten voisin sen jopa ensi viikolla toteuttaa!:) Kiitti ideasta! Keikkapäivän my day tuleepi joko tänään tai huomenna.:)

   Poista
 5. Mistä oot ostanu ton ruskeen meikkipaletin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Korjaan,siis Viva La Divan paletti,Kicksistä ostanut oon.:)

   Poista