sunnuntai 19. lokakuuta 2014

A,B,C,D.. Elämäni aakkoset

Tätä postausta oon miettinyt jo pitkään, mutta en ole saanu vaan tehtyä. "Elämäni aakkoset"-postaus on kuitenkin melko peruspostaus, jossa bloggaajasta saa hyvässä tapauksessa lisää tietoa. Tässäpä tulee mun aakkoset!

A - Auroora Aamurusko, eli tämä rakas blogi.Ja tietty oma nimi Auroora, jota vihasin joskus pienempänä tosi paljon. Nykyisin en vihaa. Auroora nimen taustoja ja tätä nimivihaa ja muuta infoa nimestä on muuten TÄSSÄ postauksessa. (Muita mitä tuli tähän mieleen on Avenged Sevenfold ja Anna Puu)

B - Banaanit. Ne on hassuja.Ja banaanikärpäset. Ne vasta hassuja onkin.

C - C-wave-bändi tulee ensimmäisenä mieleen. Tämä johtuu varmasti siitä, että olin perjantaina C-waven keikalla. Ja kyseisen bändin rumpali on myös siis oman bändini rumpali! (C-waven uus sinkku kuultavissa TÄÄLTÄ)

D -Ainut mikä tähän tuli mieleen on Dingo! Dingoa tuli kuunneltua tosi paljon ylä-asteella ja tykkään kyllä Dingon biiseistä vieläkin, varsinkin lyriikoista. Neumannin laulutaidoista voidaan olla montaa mieltä, mutta kyllähän toi Dingo aika kovasti rokkas aikoinaan.

E - Endometrioosi. Tästä aiheesta on täällä kirjoitettu tosi paljon! Postaukset aiheesta löydät täältä, täältä ja täältä.

F - Fiinu ja Fiona, rakkaat kummilapseni! Fiinu täyttää kohta 4-vuotta ja on siskoni lapsi, Fiona on ystäväni lapsi ja syntyi maaliskuussa.

G - Gunnar, meidän kissa. Gunnar on ylväs poika, joten siksi niin hieno nimi! Tosin Kunkku on yleinen kutsumanimi hänelle. Ja Battlestar Galactica!

H - Henriikka, nuorempi isosisko, joka tunnetaan myös joissakin piireissä nimellä Helmi.

I -Isi ♥ ja meidän pieni kisu Ilona!

J -  Juokseminen! Opin jossain vaiheessa sietämään liikuntaa ja hitusen jopa diggasin juoksusta. Pitäis alottaa uudestaan, en oo varmaan elokuun jälkeen juossut..Sinne lenkkipolulle on vaan niin hirmu vaikea lähtee,mutta kun tulee takas on niiin hyvä fiilis!

K - Karoliina,kalja ja kissat. Eli Karoliina on rakas isosiskoni. Karon miehen ja koko perheen elämää olettekin pääseet seuramaan nyt pyörivässä Iholla-sarjassa. Kalja on lempialkoholijuoma ja kissat suuri rakkaus ♥ Koti ois myös varmaa aika hyvä heittää tähän, kotikoti ja koti.

L -  Laittautuminen! Eli meikkailu,hiusten laittaminen ja vaatteiden etsiminen! On ihan hirmu pinnallista ja todella tyttömäistä, mutta tykkään siitä kyllä. Varsinkin, kun joka päivä ei oikeasti vaan jaksa laittautua, meen ilman meikkiä ympäriinsä hiukset takussa.Ja sitten kun tulee joku tilanne, kun saa laittautua! Kuka nyt ei siitä tykkäis? Ja pieni tyttökisumme Lilja! Ja lukihäiriö. (Tästä on tulossa postausta erikseen)

M - rakkaus, eli musiikki♥ Harrastus toistaiseksi, toivottavasti ammatti joku päivä. Asia,jolle ja jonka avulla voi purkaa kaikki,ilmaista itseään. Asia josta voi nauttia ja missä ei ikinä tuu olemaan valmis! Musiikkijuttuja löydätte lisää tunnisteen "musiikki" alta. Toinen asia tähän kohtaan on mummo,paremmin sanottuna äitin äiti. Maailman kovin rautamummo joka on 97v, tai itseasiassa jo lähempänä 98:aa vuotta. Mummo asui meillä koko sen ajan kun itse asuin kotona, ja vielä muutamia vuosia sen jälkeenkin. Tästä syystä mummoon on syntynyt erilainen ja läheinen side. Taidanki soittaa sille kohta.

N - Niko! Pojista paras kaverini (tietty Simon jälkeen mut sitä ei lasketa). Niko on myös mun kaaso. Mitä nyt voi sanoo,mainio tyyppi! Ja tähän toinen: nauru! Olipa tilanne mikä vaan niin pitäis osata nauraa, edes jollekin asialle. Myös itselleen nauraminen on tärkeetä, jota kyllä ainakin ite harrastan välillä vähän liikaakin.

O - Onnellisuus. Se asia, mitä yrittää tavoitella koko tässä pitkässä elämässä.

P - Pizza?

Q - NO EN TIIÄ!

R - Niinkin perus juttu kun rakkaus. Rakkaus Simoa kohtaan,rakkaus ystäviä kohtaan,perheen rakkaus, rakkaus elämää kohtaan (vaikka välillähän tää vähän horjuu). Onneks oon siinä onnellisessa asemassa, että mulle on aina annettu rakkautta tosi paljon, oon saanu rakastaa ja mua on rakastettu vieläpä takasin. Aina sanotaan, että ystävät on se perhe, jonka sää itse valitset ja täytyy kyllä sanoa, että oon valinnu tosi hyvin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis rakkaus.

S - No Simo. Mies joka on maailman pitkäpinnasin tämmösen jääräpäisen huitelijan kanssa. Huhhuh, I love u man ♥

T - Taikuus,taikamaailma,tatuoinnit.. Kaikki tollanen taikahommeli viehättää ja kiinnostaa tosi paljon.Ja tatuoinnit nyt on vaan todella jees. ( Tatuoinneista humoristinen mielipidepohdinta postaus täältä )

U - Uni ja Uusi Manner. Unet on tosi mielenkiintosia ja välillä meen nukkuu vaan sen takia, että pääsee taas kattomaan jotain mielenkiintosta! Ja Uusi Manner on siis oma rakas bändini. Tulkaahan muuten ens lauantaina Red Neckiin meidän keikalle. Ja musaa löydät Uusi Manner-tunnisteen alta.

V - Viha. En osaa oikeesti varmaan vihata ketään. Enemmän loukkaannun ja harmistun, mutta vihaa mun on hirmu vaikea tuntea ihmisiä kohtaan. Vaikka välillä pitäisi varmaan vihata jotain ihmistä, en vaan osaa. Lapsiin sekaantujat ja lasten- ja eläinten laiminlyöjät on sit kyllä genre erikseen.

W - Wars,Star. Haha,olinpa nokkela! Mut siis joo Star Wars on ihan jees.

X - X-Files. Pelkään sitä tunnaria vieläkin, se on oikeesti niin creepy!

Y - Yö. Ei siis se bändi vaan siis ihan yöyö. Varsinkin syksyllä, ku on vähä vilponen ja näkyy tähtiä tosi paljon! Yöt on hienoa aikaa! Ja yliopisto.

Z - Zorro,leffat joista en tykkää.

Å- Oon tylsä,en keksi tähän mitään. Auttakaa,keksittekö te??

Ä - Äiti♥

Ö -  Sanon aika usein päivässä "Öö.." Se on joku täytejatke jos en saa tiettyä sanaa päähäni tarpeeks nopeesti, tai ku mietin jotain.

Tässäpä nämä!

5 kommenttia :

 1. Just sukujuhlissa oli puhe sun mummosta <3 Ihan rautaa! ;) Niin tämän päivän menossa mukana ja tosi hyvä muisti vaikka ikää onkin noin kunnioitettavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana! <3 Joo, se on kyllä ku teitää Facebookit ja Youtubet ja kaikki!:D

   Poista
 2. Kiva postaus! :-) ja sun blogi vaikuttaa muutenkin kiinnostavalta! :3

  VastaaPoista
 3. Nää postaukset on aina tosi kivoja, vaikka monella onkin tehtynä (myös itse olen tehnyt). Vaikka tuntuukin että osa asioista on paljastettu jo moneen kertaan, ne on silti kivoja lukea tässä muodossa uudelleen :)

  VastaaPoista