sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Uudella Mantereella

Onpa taas viikko hujahtanut hirveätä kyytiä ohi! Tosin, tällä viikolla oli ohjelmaa ainakin tarpeeksi! Yksi ohjelma oli Uuden Mantereen Jyväskylän keikka. Oltiin siis keskiviikkona Popparissa soittamassa. Oli ensimmäinen keikka kesän alun jälkeen, joten jännitti kyllä melkoisesti. Lisästressiä toi maanantain huonot ja viimeiset treenit ennen keikkaa. Ensimmäistä kertaa treeneissä mulla meinas mennä oikeasti hermot. Ei poikiin, ei itseeni, vaan siihen hemmetin äänentoistoon.

Ehkä juuri huonosti menneiden treenien takia keikka meni sitten hyvin! Oli ihanaa, kun yliopiston uudet kaverit oli tullu kattomaan keikkaa! Soiteltiin joku tunti yhteensä, settilistassa oli yhdeksän kappaletta, sillä muutamat biisit karsittiin pois. Sellaiset,mitä ei tykätä vetää,mitkä eroaa muuten meidän koko konseptista tai ei muuten vaan lähde.

Keikka-asuna toimi muuten tuo ihana Seppälän mustavalkoinen haalari! Kuolasin tuota jo kesällä ja nyt, kun se oli puoleen hintaan, kotiutin sen! Aivan mahtava päällä, ei kiristä, ei purista!

Kaikenkaikkiaan nautin hirmuisesti siitä, että pääsin pitkästä aikaa lavalle. Ensi viikonloppuna keikkaa onkin sitten Kotkassa, viikko väliä ja sitten seuraa se keikka, mitä itse ainakin eniten odotan: Red Neckin lauantain keikka jauuuu!! Eli siis 25.10 kaikki Red Neckiin, pistetään kunnon bileet pystyyn! Sinne on muuten tulossa muutama uusi biisikin!

Muuten tämä viikko on mennyt yliopistolla ja niitä tehtäviä tehdessä. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulemaan myös itsenäistä työskentelyä, joten pitäisi alkaa tekemään jo kunnon aikataulua. Tänään oon onnistunut aikatauluttamaan elämäni täydellisesti (oon siis istunut tässä koneella yhdestä lähtien...)

Torstaina meillä olikin fuksiaiset, teemalla viidakko. Kerrankin leopardikuosifanitus tuotti tulosta, sillä asun sai aika helposti tehtyä omista vaatteista!

Ja oli kyllä saiiirrraan kivat fuksiaiset, kiitos vain tutoreille rasteista! Huomenna pyörähtää uusi viikko käyntiin. Ensi viikolla postausvuorossa käsitellään mm.lukihäiriötä.Fuksiaisasua ja muuta pientä extraa elämästäni muuten löydät Instagramista (klick) ! Sinne yritän ottaa kuvia ja päivitellä tekemisiä,kun ei tänne joka päivä kuitenkaan postausta tule. Oon kaikenkaikkiaan hirrrrmuisen tyytyväinen koko edeltävään viikkoon! Toivotaan,ettei ensi viikolla kosahda sitten..

Söppänää sunnuntaita!

Kuvat: Jenni Suhonen
 

4 kommenttia :

 1. Ei vitsit, vähän siistiä! Missä päin Kotkaa teillä on ensi vkloppuna keikka? Et varmaan muista mua, mutta oon vasta muuttanut Kotkaan muusikoksi opiskelemaan ja oon just ensi viikonloppuna jäämässä Kotkaan. Olisi kiva tulla katsomaan teidän keikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pub Jaakko on paikka!:) Ja joo todellaki muistan sut!:) Oon käyny stalkkaa sun blogia aina vähän väliä.:D
   Mutta siis joo Jaakkoon tervetuloa vaan, aletaan soittaa klo 21 ja liput 0e. ;) Sopii siis opiskelijan budjetille myös. Ois kiva nähä näitä lukijoita myös joskus livenä

   Poista
  2. Aijaa, haha. :D Selvä, Jaakossa sitten varmaan tavataan! :)

   Poista
  3. Hei vitsi vähän jännittävää!!:)

   Poista