lauantai 6. syyskuuta 2014

Sheer Cover


Kuten olen usein täällä blogin puolella puhunut, ihoni on todella kuiva. Niinpä kylmenevät kelit ja tulevat pakkaset eivät innosta hirveästi. Meikki jää usein suomumaiseksi ja iho kuoriutuu meikkivoiteen takia helposti. Ajattelinkin tänä talvena ottaa käyttöön uudenlaiset meikit, jotka ehkä tekevät ihosta vähemmän kuivan näköisen.

Tutkin netin ihmeellisessä maailmassa erilaisia meikkejä ja mineraalimeikit alkoivat kiinnostaa. Kuivassa ihossa se saattaa paljastaa pienet kuivuudet, mutta mineraalimeikki antaa ihon hengittää, eikä siksi itsessään kuivata ihoa samalla tavalla, kuin vaikkapa raskaat meikkivoiteet. Ajattelin, että kunnon rasvausta vaan ja oikeanlaiset meikit ehkäisevät pahinta kuivuutta.

Tilasinpa siis netistä Sheer Coverin testipakkauksen. Enkä kyllä sitä vaihtaisi pois.


Pakettiin kuului Perfect Shade Mineral Foundation (eli siis se the juttu), Conceal & Brighten Trio (peitevoide ja korostusvoide siis), Sun-Kissed Bronzing Minerals (korostus"puuteri", varjostuspuuteri), kolme Sheer Cover Studio Makeup Brushia ja vielä extrana kuituripsiväri.

Olin hieman epäileväinen tuotteiden peittävyydestä, sillä mineraalimeikkihän on todella kevyt. Itselleni peittävyys on juuri sopiva. Pienet ihovirheet,näpyt ja nenänpielet saa peitettyä peitevoiteella kätevästi ja mineraalipuuteri kiinnittää voiteen hyvin. Myös primer on todella riittoisaa!


Myös meikit kestävyys on todella hyvä.Ennen puuteria tai peitevoidetta piti lisäillä pitkin päivää, nyt ei ole sitä tarvinnut tehdä. Ja parastahan koko tuotteessa on se, että kasvoissa ei tunnu ollenkaan, että olisi edes meikkiä!

Ennen ainakin itselläni kasvoille tuli melko kiristävä tunne johtuen meikkivoiteesta. Nyt iho tuntuu hyvältä,kosteutetulta ja kevyeltä.


Aluksi testipaketin hinta (40 egeä) hirvitti, sillä täysin susituotteesta ei opiskelijana niin suuria summia mielellään maksaisi. Tuotteen toimivuus itselläni ja tuotteiden riitoisuus maksaa varmasti itsensä kuitenkin takaisin.Kiinnostaisiko teitä tietää, miten näitä meikkejä käytetään? Voisin tehdä pienen tutorialin.


4 kommenttia :