keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sheer Cover-tutorial

Hei! Lupasin tehdä Sheer Cover meikeistä käyttötutorialin, joten tässäpä se tulee! Jos jää kysyttävää niin kysykää toki! Itse käytän siis Sheer Coverin tuotesarjan sävyä light. Värisävyt löydät Sheer Coverin sivuilta, täältä.Pese ensin kasvot huolellisesti. Levitä sen jälkeen kosteusvoide tai päivävoide kasvoille. Itse käytän päivisin joko L300-sarjan päivävoidetta, tai "parempina" naamapäivinä Sheer Coverin mukana tullutta voidetta. Kummatkin toimii,tosin Sheer Coverin oma voide ei ole niin kosteuttava, kuin tuo L300. Odota, kunnes kosteusvoide on kokonaan imeytynyt! Sheer Coverin voide imeytyy hetkessä.

Tämän jälkeen ota pieni (siis oikeasti,hyvin pieni) tippa Sheer Cover Primeria sormenpäälle. Levitä Primeria niihin kohtiin,mitkä haluat peittää. Itse laitan tätä esim. näppylöihin,nenän alle,silmien alle.. Voit toki levittää Primeria myös koko kasvoille,mutta itse tykkään laittaa sitä vain peitettäviin kohtiin. Muista, että tuota ei tosiaan tarvitse paljon laittaa, sillä se on hyvin riittoisaa.

Tämän jälkeen seuraa peitevaihe. Ota Sheer Cover Studio Conceal & Brighten Trio ja setin mukana tuleva pienin pensseli. Ota peitevoidetta pensseliin ja töpötä peitevoide haluamiisi paikkoihin.( Eli Primer-paikat). Voit sekoittaa näitä kahta eri peitevoidesävyä toisiinsa saadaksesi oikean värisävyn. Älä vielä koske tuohon valkoiseen sävyyn! Myös nämä peitevoiteet ovat hyvin riittoisia,joten paljon ei tarvitse laittaa.

Seuraavaksi levitä/häivytä peitevoiteet tasaiseksi. Itse tykkään laittaa peitevoiteen hyvin sormilla, mutta toki voit käyttää pensseliä/sientä, jos siltä tuntuu!

Avaa seuraavaksi varovasti Perfect Shade Mineral Foundation-mineraalipuuteri. Kopauta kannen sisäpinnalle hieman puuteria. Ja taas tässäkin, todella pieni määrä riittää! Ota setin mukana tullut iso,pyöreäpäinen suti ja "kasta" se varovasti puuteriin. Töpsäytä sutia vielä kantta vasten tai kopauta reunaan, jotta ylimääräinen puuteri lähtee pois.

 Aloita puuterin levittäminen pyörittämällä sutia ympäri kasvoja. Aloita pyöritys ulkoa sisälle päin. Käy huolellisesti läpi silmänaluset ja nenänpielet. Älä huolestu, jos ensin tuntuu, että puuteri ei tee työtään tai ei peitä. Itse annan puuterille pyörityksen jälkeen muutaman minuutin aikaa "sulautua ihoon". Voit lisätä useamman kerroksen puuteria jos haluat.

Oikeanpuoleinen kuva on jämäkuva.Eli siis kopauttamastani puuterimäärästä (edellinen kuvasarja) jäi noin paljon ylimääräistä koko kasvojen läpikäymisen jälkeen. Eli siis toistan itseäni, riittoisaa tavaraa on!Tämän pyörittelyn jälkeen ota toinen,vinopäinen pensseli ja Sun Kissed Bronzing Minerals aurinkopuuteri/korostuspuuteri. Tuota vaaleinta sävyä voit laittaa nenänvarteen ja yleisestikin kaikkiin paikkoihin, mitä haluat korostaa. (poskipäät,kulmaluut..)Tummia sävyjä voit sekoittaa keskenään ja laittaa sitä aurinkopuuterin tavoin.

Nyt otat myös peitevoidepaketista sormiin/pensseliin tuota valkoista korostusvoidetta. Voit laittaa sitä myös niihin paikkoihin, mitä haluat korostaa. Itse pistän silmäkulmaan, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Tämän vaiheen voit myös tehdä ennen puuterin laittamista! Itse tykkään tehdä sen tässä vaiheessa, niin korostaa vielä enemmän haluamia kohtia..Voit toki myös lisätä peitevoidetta haluamille paikoille vielä.

Tämän jälkeen laitetaankin sitten ripset. Täytyy sanoa, että olen ollut hyvin skeptinen kuituripsivärejä kohtaan ja tällekin hitusen naureskelin. Kunnes kokeilin. Jotta havainnollistan kuituripsivärin tehon, en kääntänyt ripsiä ollenkaan.

Ota Extra Lenght Mascaraa (tuo isompi puteli) ja levitä sitä ripsiin tavallisen ripsarin tavoin. Tämä jälkeen täytyy olla nopea!! Ota Lash Extending Fibres kuituripsiväriä, ja levitä sitä kauttaaltaan ripsiin. Miksi täytyy olla nopea täh!? Siksi, että kerkeät levittää kuidut ripsiin ennen, kuin ripsiväri kuivuu! Näin kuidut tarttuvat paremmin kiinni.

Tämän jälkeen odota, että ripsiväri on kuivunut ja kuidut ovat varmasti kiinni. Levitä uusi kerros ensimmäistä ripsiväriä huolella. Kuidut tekevät ripsistä tuuheat ja pitkännäköiset.Ihan oikeasti.

Itse en jaksa tätä showta toistaa normaalina kouluaamuna, mutta pippaloihin ja keikoille kyllä tulee laitettua. Näyttää aivan tekoripsiltä ilman sitä liimaamisen vaivaa! Alla kuva ripsistä valmiina.


Itse ainakin huomaan eron normiripsivärissä ja tässä. Alla kuva valmiista Sheer Cover-meikistä!

Itse olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Meikki tuntuu hyvältä kasvoilla, eli siis tuntuu siltä, kun meikkiä ei olisi ollenkaan. Se on riittoisaa ja antaa ihon hengittää. (Tästä syystä muuten mineraalimeikit eivät sovellu kaikille! Hengittävyyden vuoksi joillekin tulee alkuun näppylöitä meikistä!) Minulle ei onneksi näppyjä ole tullut.

Jos jäi kysyttävää niin kysykää! Käytättekö mineraalimeikkejä vai jotain muuta?

 

1 kommentti :

  1. Mää oon käyttänyt Lily lolon pohjaa parisen vuotta. Laitan aina vähän jauhetta pienelle lautaselle ja siitä pyörittelen kabukiin. Nyt oon löytänyt myös aivan mahtavan pohjan, MSCHICin Baked mineral foundationin. Tosin se ei ole ihan oikea mineraalimeikkipohja :) Mutta oon kyllä tykänny!

    VastaaPoista