keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Life is good right now


Huhheijaa, kerkeehän sitä tännekin! Maanantaina yliopisto-urani alkoi ja sehän tuo mukanaan sosiaalistumista enemmän ja vähemmän!

Maanantaina meidät jaettiin pienryhmiin ja sitten käytiin läpi kaikkea perus infoasiaa liittyen opiskeluihin ja käytäntöihin. Illalla olikin jo ensimmäiset koko porukan illanistujaiset, jossa varsinkin juuri omaan pienryhmään/kotiryhmään tutustuttiin enemmän. Ilokseni huomasin, että mun ryhmässä on tosi hyviä tyyppejä, joiden kanssa juttu luistaa. Tosi samanhenkisiä ihmisiä tuolla, jee!

Eilen oli myös infoa ja kampusesittelyitä, tutustumista ja muuta kivaa. Muunmuassa aivan mahtava Semmareiden konsertti Lounaispuistossa! Ne on mahtavia! Haluun niitten keikalle uudestaan! Nyt!

Tänään olikin sitten jännät paikat, kun oli ensimmäinen luento! Aiheena oli ympäristö ja luonto. Tykkäsin kovasti luennosta ja muistiinpanojen tekemisestä uusilla Stabiloilla,haha! Saa nähdä missä vaiheessa tää yli-innokkuus muuttuu harmaaksi peruspuurtamiseksi, mutta toivotaan ettei ihan pian.


Viitaten Kurkistus kotiin- postauksiin (löytyy hakusanalla Kurkistus kotiin) voin iloksenne ilmoittaa, että olohuoneen hyllyt ovat vihdoinkin seinässä! Enää odotellaan tyynynpäällisiä postiin. Sitten pääsette näkemään vielä viimeisenkin silauksen meidän pikkukodosta. Alan pikkuhiljaa hitaasti, mutta varmasti, tykästymään tähän oikein kovastikkin! Hihi! Vitsi, elämä on kyllä maukasta tällä hetkellä!

Hei niin,kiinnostaisko teitä saada esittely mineraalimeikeistä? Tilasin itelleni Sheer Cover mineraalimeikki sarjaa, joten haluatteko tietää siitä/yleisesti mineraalimeikeistä jotain enemmän?

Tää lähtee nyt hyvillä mielin puputtamaan leipää! Onko teillä ollu kiva viikko?Onko jollain muullakin alkanut yliopisto/muu koulu? Kertokaa,mää tahtoo tietää!

 

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva asu! Noi farkut on ihanat, sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Tykkään kans niistä ku ne on nii löysät!

      Poista