tiistai 5. elokuuta 2014

Syksy alkoi hitaasti


Joidenkin vuosi alkaa UV:sta,joidenkin kesästä,joidenkin keväästä,mutta minun vuoteni alkaa aina syksystä. Ja yleensä vielä siitä,kun koulut alkaa.

Rakastan valmistautua kouluun: ostaa uusia vihkoja,kyniä,penaalin,kansioita,uudet kouluvaatteet tai uudet tennarit. Rituaalinomaisesti kierrellään kaupassa ja valmistaudutaan tulevaan,eli kouluun. Viime syksyyn verrattuna tämä syksy tuntuu entistä jännemmältä,sillä pitäisi mennä yliopistoon.Hui,keskelle uusia ihmisiä ja uutta koulua ja uusia systeemejä ja ja ja...! Hui.


Kai kaikkeen onneksi nopeasti tottuu, ja uusiin ihmisiin tutustuu! Oon vaan yleensä melkonen jännittäjä,jos noin paljon kaikkea uutta on edessä.Onneksi tässä on vielä kuitenkin kolme ja puoli viikkoa aikaa repiä hiuksia päästä,panikoida ja pyöriä ympyrää. 

Lupauksien tekeminen on myös mun juttu enemmän syksyllä,kun UV:na. Kesäkiloja on onneksi tullut vain YKSI,mutta taas ruokarytmit ja liikunnat pitäisi laittaa ojennukseen.Thank God, pääsen koulun salilla käymään. Myös blogilupauksia on tehtävä,nimittäin postaustahtiin liittyvät asiat ja kuvien laatu on vieläkin hieman tekemisen alla.Tai ei ehkä tuo tahti,vaan kuvat. Rakastan syksyä,juuri sen takia, että se tuo kaikkea uutta yleensä elämään.Myös lapasten,pipojen ja takkien esiin ottaminen on ihanaa! Kohta puut rusehtaa,punertaa,aurinko lämmittää enää vähäsen,hengitys höyryää,voi käpertyä viltin alle juomaan kaakaota,sytyttää pari kynttilää ja tunnelmoida!! I h a n a a ! 

Mutta ennen syksyn tuloa nautitaan nyt näistä lämpimistä,sillä talvella taas valitetaan kun pissa näkyy lumessa ja on kylmä. Mitä tykkäätte mun ysäriasusta?

 8 kommenttia :

 1. Mullakin on vähän sama, että vuosi alkaa koulujen alkaessa. On niin ihanaa käydä ostamassa uudet Stabilot edellisten, loppuunkulutettujen tilalle ja hankkia pirteä kalenteri! Rakastan muutenkin syksyä, syksyllä on ihan eri kivaa pukeutua ja ulkoillakin, kun kaikki on niin ihanissa väreissä hehkuvaa! Oon kyllä niin syysihminen, ei nää kesän kukkaset sykähdytä ollenkaan kuin syksyn lehdet ja muut! :)
  Hauska asu, varsinkin toi mekko näyttää sulla hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nuo Stabilot,ah! Kävin ostamassa uuden paketin alkuviikosta:) Joo,kesä on kiva,mutta kyllä määki ihan ehdottomasti syksyihminen oon.Kaikki värit ja tunnelma. <3

   Kiitos paljon!:)

   Poista
 2. Täälläkin yksi yliopiston alkua innolla (ja jännityksellä) odottava :D Mitä pääsit opiskelemaan?

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin opiskelemaan lastentarhaopettajaks.Oon siis lastenohjaaja,mutta halusin jatkokouluttautua,niin ihan kiva että tuonne pääsin!:) Mitäs sää lähet opiskelemaan ja minne paikkakunnalle?

   Poista
 3. Oihh, ihana asu kyllä :)
  Ja voi miten haikeelta musta tuntuukaan, koska mulla ei ole nyt opiskelupaikkaa, jotenka en voi valmistautua koulun alkuun.. Yritän elää koulunalkua siskoni kautta ja ostella tälle kaikkea ihanaa koulutavaraa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih!.:D No,onneks on joku,jonka mukana voi myötäelää tälläsissäkin asioissa.:)

   Poista
 4. Tosi ihana tää sun blogis! Sul on tosi hyvii kuvii ja sun kirjottamaa tekstiä on kiva lukee :-)
  + Ihana toi asu !

  VastaaPoista