perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tallinna!Kuten Instagram-seuraajani tietävätkin, olin Tallinnassa muutaman päivän. Lähdettiin minilomalle Simban ja Simban vanhempien kanssa. Keskiviikkona aamulla kello soi 03.45, sillä viiden maissa pitikin lähteä ajelemaan Helsinkiä kohti. En ole ennen käynyt Tallinassa maissa, joten oli mukavaa lähteä ihan uuteen paikkaan!

Laivalla syötiin ihana aamiainen ja muutenkin laivamatka meni todella nopeasti. Perille päästyä käytiin viemässä laukut hotellin säilytykseen, sillä huoneet saatiin vasta muutaman tunnin päästä.
Käytiin kiertelemässä ja katselemassa paikkoja, vähän shoppailtiin myös.Tai siis,minä shoppailin mm.tuon kuvassa olevan mekon.

Kiertelyn jälkeen lähdettiin syömään F-hoone nimiseen ravintolaan. Tätä paikkaa muuten suosittelen,sillä söin siellä elämäni parhaan hampurilaisen! Ja paikka itsessään oli persoonallinen ja kiva,siitä tuli mieleen vähän Jyväskylän Vakiopaine.F-hoonen jälkeen lähdettiinkin kiertelemään enemmän: käytiin näköalapaikalla ja muutamalla oluella. Tuntuu, että mihin menitkin, joka nurkalle oli pistetty pystyyn pieni kahvila tai baari. Ultimaattisen kävelymaratonin jälkeen lähdettiin hotellille nukkumaan.
Seuraavana päivänä lähdettiin Simban äitin kanssa Rocca al Mareen shoppailemaan. Sinne pääsi terminaalilta kätevästi ilmaisbussilla ja matka kesti about 20 minuuttia. Tein muuten sellaisen huomion, että vaatekauppojen vaatteet olivat jotenkin hirveän aikuismaisia. Melkein jo hätä tuli,että eikö minulle löydy mitään! Onneksi kuitenkin löytyi.Shoppailujen jälkeen suunnattiin takaisin vanhaan kaupunkiin syömään. Syönnin jälkeen haettiin kamat hotellilta ja laiva lähti (hieman myöhässä) kohti Suomea n.klo 20. Laivalta autoon ja autolla Kotkaan, 01.00 hieman väsytti kun pääsi nukkumaan!

Oli mukava reissu ja tuli nähtyä taas jotain uutta. Mitään erikoisempia asukuvia tai muita en ottanut, sillä 27-asteen helteellä ei tee mieli jäädä posettamaan kaduille,eikä asutkaan olleet mitenkään erityisiä.

JOS haluat pysyä tekemisistäni paremmin perillä ja nähdä huikeaa extramateriaalia elämästäni,kannattaa klikata seurantanappulaa Instagramissa ( TÄÄLTÄ SINNE PÄÄSET ). Sinne tulee kuitenkin napsittua enemmän kuvia, varsinkin näin kesäaikana,kun on koko ajan menossa!

 
Tänään pitäisi illalla sitten orjentoitua Kotkan Meripäiville..Huhuh..
Onko ketään tulossa??
 Kuvat: Olli Andersen


 
 

 

6 kommenttia :

 1. Siis asutko siä Kotkassa? Oon muuttamassa sinne parin viikon päästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En asu,mun miehen vanhemmat asuu täällä,joten tulee kyllä oltua täällä melko paljon!:) muutatko opiskelujen takia vai..?

   Poista
  2. Joo muutan, tai siis asuntolaan näin alkuun. Meen sinne konservatoriolle opiskelemaan muusikoksi. :)

   Poista
  3. Ei vitsi vähän kivaa varmaan!:) Ihanaa,jos toi Kotkan konsatouhuki alkaa vähän elpymään.! Hyviä opiskeluja sinne, uskon et tulee kivat opiskeluvuodet. Täällä mulla tuo mies on kans muusikko,valmistunu Jyväskylän konsalta.

   Poista
  4. Kirjoitin viestin ja se oli sekava,niin yritän nyt uudestaan.:D Eli siis, sieltä Kotkan konsalta kyllä varmaan jotkut opettajat tuon miehekkeen muistaa vielä Kotkan ajoilta..Simo oli musiikkiopistossa siellä. Ainakin yks Viljami,Simon entinen kitaraope,on vissii siellä konsalla opena..

   Poista
  5. Joo kyllä siellä joku Wiljami ainakin on kitaranopena. :P Ja kiitos, uskon myös että tulee olemaan kivaa ja odotan innolla! :)

   Poista