Sivut

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ilosaari-Festarityylit

Kesän festarit ja tapahtumat ovat oiva tapa kyyläillä ihmisiä ja uusia tyylejä. Itse ainakin sain inspistä ja ideoita pukeutumiseeni Ilosaari-ihmisiltä. Muutamat jutut toistuivat ihmisten pukeutumisessa, mutta jokainen oli saanut nämä samat jutut toimimaan persoonallisella tavalla. Ilosaaren auringon alla kuvailin ihmisiä ja päätin koota teille muutaman festarityylit. Nämä olivat (ja ovat) tämän kesän kuumimmat festarityylin kulmakivet!


Printit ovat kova juttu tänä kesänä. Varsinkin kukkaprintti on in festaripukeutumisessa,kuten ylläolevassa kuvassa näkyy. Hempeää kukkaprinttiä voi höystää Lana Del Rey-kukkapannalla (joka on todella in festarikesässä!) tai grungemaisemman,ysärilookin saat huivilla. Tennarit täydentävät molemmat tyylit, ja jalatkin selviävät hengissä pitkästä festariviikonlopusta!

Printit ovat ilo ainakin minulle, sillä printtien värikkyys on tervetullutta uutta melko mustaan pukeutumiseen! Olipa sinulla printilliset housut,hame,sortsit tai mekko, tämä on todella jees!!
Ysärityylit tekevät tuloaan, ja sen huomasin festareidenkin pukeutumisessa. Tai ainakin lisääntyneessä lippisten ja vyölaukkujen käytössä. Yhdistä sortsien ja topin kanssa lippis ja tennarit, ja täydellinen asu ysärivivahteissa on valmis! Lisäsärmää tyylin toi coolit aurinkolasit. Helppo ja todella toimiva asuste on myös räväkkä huulipuna, niinkuin ylimmäisessä kuvassa olevalla neitokaisella on! Tämä tyyli toimii todella hyvin kaikessa yksinkertaisuudesssaan! Me like!

Tässä kaveruksilla oli todella toimivat festariasut. Vasemmanpuoleinen neitokainen oli yhdistänyt Lana Del Rey kukkapannan valkoisen mekon kanssa,toimii siis myös näin! Hitusen räväkämpi panta tuo myös yksinkertaiseen asuun kaivattua särmää ja persoonaa.

Oikeanpuoleisella neitokaisella taas on erittäin toimiva,hieman grungeen viittava asukokonaisuus. Korkeavyötäröiset farkkusortsit ja siihen lisätty vyö tuovat kivaa ilmettä asuun. Rentoa,mukavaa päällä,yksinkertaista mutta näyttävää! Nämä asut toimivat varmasti kuumassa festarisäässä!Nämä tyttöset edustivat minulle rentoa rockvaikutteista tyyliä.Muuten tummaan asuun yhdistetyt räväyttäjät: valkoiset tennarit,punainen huivi, vaaleat hiukset ja paidan printti saivat asusta kiinnostavan ja persoonallisen.Eikä pidä unohtaa kaunista rusketusta,jonka moni varmasti Ilosaaressa sai! Myös vaaleansinisten farkkusortsien koristelu on todella kiva! Muistakaa, että sortsien tuunaaminen,esim.niiteillä on helppoa ja sillä saa tuotua asuun rock-ilmettä!

Myös vasemmanpuoleisen tytön musta,nahkainen kännykkäpussi on kätevä festareilla jos haluat pitää rahat ja puhelimen tallessa.Ja toimiihan tuo myös oivana koruna!

Viimeisenä on yksi lemppariasuistani,minkä festarialueelta bongasin! Hillityt printit yhdistettynä yksiväriseen alaosaan toimii todella hyvin! Huivi päähän,huulipunaa ja arskat: tadaa! Ennen olen karttanut itse repun käyttämistä,mutta tämä asu osoittaa,kuinka hyvin reppu täydentää asun ja yhdistää sen eri osat toisiinsa.

Eli kerrataas nyt. Festariasun in jutut on nyt: pienet,persoonalliset asusteet.Eli pannat,lippikset ja huivit,joilla täydennät asun kuin asun. Printit missä tahansa kuuluu tämän kesän festariasuun,mieluummin värikkäinä! Mukavuus festariasussa on myös erittäin tärkeää,ihan oman viihtyvyyden kannalta!

Koska ysäri tekee tuloaa pukeutumiseen,myös paljon näkyi lappuhaalareita ja vyölaukkuja. Myös "tupsukampaus" vilahti yhdellä jos toisella (esim.minulla).

Mukavinta oli huomata, että suurinosa oli oikeasti panostanut festariasuihin ja festarilookkiin! Tässäpä tämä pieni kollaasi minua miellyttäneistä asuista ja in-jutuista! Toivottavasti tykkäsitte!

Mitkä ovat teidän festarilookin kulmakivet?  

2 kommenttia:

  1. Kävin muuten kuuntelemassa sen teidän biisin, sulla on tosi kaunis ääni! :>

    VastaaPoista