Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Iii iii Ilosaariiii

Huhhuh,Ilosaaret vietetty. Hyvä mieli,rusketusrajat,rahat lopussa ja huikea väsymys,mutta en valita.Aivan mainio viikonloppu ihanien tyyppien kanssa! Nyt seuraakin pieni kuvasaldo yleisfiiliksestä iloisessa saaressa.Ylhäällä olevassa kuvassa näette perusiloisen porukan: molemmat siskoni ja heidän miehekkeensä.
Päivän asut lauantailta ja sunnuntailta. Lauantaina pistin pitkän mustan maksimekon,punotun vyön,paljon etnisiä koruja ja sulkanauhan päähän. Laukku on äitin vanha, 80-luvulta ja ostettu Ruotsista.Hyvin on kestänyt! Sunnuntaina kuumana päivänä halusin pistää lyhyen mekon. Grunge-vaikutetta toi solmittu flanellipaita vyötäisillä,nahkareppu ja kampaus.

Bänditarjonta Ilosaaressa oli hyvä, ja lipun hinta tuli kyllä takaisin. Nähtyä tuli J.Karjalainen,Jenni Vartiainen,Sanni,Haloo Helsinki,Blanko,Opeth,Portishead,Studio Killers ja Alice in Chains.

Bändeistä itsestään en ottanut kuvia, sillä ilmeisesti vain mediapassin saaneilla oli lupa räpsiä varsinaisia kuvia bändiestä. Ilmeisesti sopparit on sellaisia,ettei kuvia suositella otettavan. Ja toisaalta, olin päättänyt etten nyt ota keikoista kuvia. Jos kuvaa keikalla, huomaa keikan jälkeen, että koko keikan on käyttänyt siihen kuvaamiseen, eikä musiikin kuunteluun ja keikkaan keskittymiseen. Halusin nyt vain nauttia keikoista,hyvästä musiikista ja kivoista tyypeistä!

Ja tosiaankin hauskaa oli! Kelikin suosi,ja kerrankin mulle tuli rusketusraidat!!

Oltiin muuten koulumajoituksessa, mikä ei ole hassumpi vaihtoehto festarivieraalle. Muutama tyyppi samassa huoneessa osoitti fiksuutensa "hyvällä käytöksellä", mutta muuten homma meni hyvin.Kertaakaan ei tarvinnut jonottaa vessaan eikä suihkuun. Oli pehmeä patja jolla nukkua ja katto pään päällä!


Tässä väsymyksen ja hölmistyneen onnen tilassa en nyt osaa kertoa festareista paljon enempää!:)
Mahtava viikonloppu,ja todellakin suosittelen festarointia ainakin kerran kesässä jokaiselle!

Huomenna seuraa festareiden tyylipostaus,mitkä olivat festarityylien kulmakivet?

 

10 kommenttia:

 1. Hei, mä näin sut Jennin keikalla! Meinasin tulla tunnustautumaan lukijaksi, mutta ehdit kadota ennenkuin olin kerännyt tarpeeksi rohkeutta. Surku :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh! Joo tosiaan vaihettiin paikkaa muutaman kerran,kun tällänen kääpiö ei nää lavalle,kun kaksmetrinen korsto tulee eteen.:/

   Seuraavan kerran kun näät,tuu vaan heti moikkaa,et tartte jänskättää!:)

   Poista
 2. apua, sun tyyli on aivan ihana !

  VastaaPoista
 3. Voi itku, alkoi harmittaa kun lopulta päätin etten lähdekään ilosaarirokkiin vaan liukenin laiskana vanhempien luota takaisin kotiin Helsinkiin paria päivää ennen rokkia :-D Studio Killers varsinkin olis ollu huippua nähdä livenä!
  Tuo siun tukka on muuten niin ihanan pirteä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olin ekaa kertaa festareilla ja kyllä kannatti mennä.:) Mutta onneks hei festareita tulee aina uusia eteen nii sit voit korjata tämän vääryyden!:D

   Kiitos!!:)

   Poista
 4. Rakastuin sun blogiin ihan ensisilmäyksellä! sulla on kiva tyyli ja kirjotat sillein kivan rennosti ja välillä vähän syvällisemmistäki jutuista... sait uuden lukijan

  ♥ : http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavan oloinen blogi! Kaunis ulkoasu, pirteä kirjoitustyyli ja kaunis olet muutenkin :))

  http://tteatimewith.blogspot.fi/

  VastaaPoista