Sivut

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Uusi Manner keikalla ja kuka on Iholla?

Huhhuh mikä viikonloppu,hyvällä tavalla! Haluaisin purkaa kaiken ilon ja energian mun sisältä nyt megapitkään superpostaukseen,mutta ihan teitä ajatellen, jaan viikonlopun tapahtumat nyt kahteen eri postaukseen. Eka postaus tänään, toinen huomenna!

Ja anteeksi, ettei musta ole tällä viikolla hirveästi kuulunut. En muista,oonko maininnut täälläkään, että sain tosiaan sen kesätyön mitä halusin.. Joten viimeiset kaksi viikkoa on mennyt töissä ja työpäivien 07.45-16.15 (+matkat)  jälkeen ei ole hirveästi jaksanut mitään tehdä. Enää ensi viikko, ja sitten alkaakin tulla putkeen postauksia,sillä koko kesä on melkein jo buukattu täyteen ihmisiä ja tekemistä!

Mutta kuten näkyy yllä olevasta kuvasta,meillä oli tänään keikka Uusi Manner-bändin kanssa.

Keikka oli Lievestuoreella, ja tapahtuma oli Kirkonmäen Puistojamit. Oli ihanan kotoisa meininki ja oli kiva päästä taas lavalle. Onhan siitä jo kolmisen viikkoa,kun viimeksi keikkailtiin.

Keikan ehdoton positiivisuuden ja hyvän mielen tuoja oli 17-vuotias miksaaja,Juhani! Juhani hoiti hommat kuin ammattilainen ja oli oikein kiva soittaa,kun kuuli lavalla laulut ja soitot hyvässä balanssissa. Vaikka nykyisin onkin luottavainen olo meidän soitosta ja biiseistä, aina miksaushommat ja äänentoisto saa pienen jännityksen aikaan. Eipä ole nimittäin kovin kiva soittaa,jos ei kuule ketään eikä itseään.

Oon huomannut sen, että nykyisin äänen saa lämpimäksi ja auki helpommin, kuin kropan. Laulu on kropan ja äänen yhteistyötä, joten kesti tänään muutaman biisin ajan "lämpeytyä". Pitäisi varmaan juosta lenkki tai pomppia vähän enemmän ennen keikkaa, kun perus venytykset ja hyppelyt ei auta.. Ei se mitään, keikasta jäi hyvä mieli! Jos saadaan zoomista hyvää klippiä,voin pistää tänne pienen koonnin meidän biiseistä..Vähän teaser-tyyliin.

En malta odottaa, että meidän EP julkaistaan ja ihmiset (te lukijat myös) saavat mahdollisuuden kuulla meidän musiikkia! Raakaversiot biiseistä kuulosti jo niiiin hyvältä.. Vielä miksausta ja masterointia niin avot!( Viimeisenä on kummityttöni Fiinun,3v., ottama taidekuva keikalta.)

 Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Kannattaa muuten alkaa seuraamaan syksyllä uutta Iholla-kautta,sielläpä yksi kuvaajista on siskon mies..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti