sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sana on vapaa

Tänä kesänä Auroora Aamurusko uudistuu. Juhannuksen jälkeisellä viikolla blogi menee yksityiseksi muutamaksi päiväksi. Näiden parin päivän ajatuksena on uudistaa blogi.

En ole vieläkään tyytyväinen blogin ulkoasuun,joten muutoksia siihen on tulossa. Ajatuksena on ainakin suurennella fonttikokoa,ottaa uusi bannerikuva ja selventää blogin yleisilmettä mm.tarkemmilla kuvilla.

Nyt haluaisin kuulla kuitenkin teidän,lukijoiden mielipiteitä blogistani! Millaisia muutoksia haluaisitte blogiinin? Ideoita saa heitellä niin ulkoasun,kuin postaustenkin suhteen. Onko esimerkiksi jotain tiettyjä postauksia,mitä haluaisitte enemmän?(Postauksissa tulevaisuudessa kiinnitetään enemmän huomiota ainakin kuvien laatuun. Nyt olen katsonut läpi sormien huonolaatuisempiakin kuvia,mutta tulevaisuudessa niin ei tule tapahtumaan.)

Sana on vapaa, antakaa tulla!:)(Muistattehan silti asiallisen kommentoinnin?)

 


15 kommenttia :

 1. Hmm just tarkemmat kuvat ois kivoja (kyllä nykyisetkin menee siis) ja postauksia enemmän sun kuulumisista ja mitä oot tehny yms! Sun mielipide- ja pohdiskelupostauksista tykkään paljon :) Ulkoasusta ja banneristakin tykkään, mutta voisihan ulkoasu olla selkeämpikin! Ainoo mistä en tykkää on fontti :( Toivottavasti näistä oli ees jotakin apuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta!:) Ja joo,tuo fontti on menossa vaihtoon kyllä myös.:) Oli apua,oli mukava kuulla noista postauksistakin.

   Poista
 2. Vaikea keksiä mitään muokattavaa sun blogista :D ehkä ton kirjoitus-fontin voisi vaihtaa vähän erilaisempaan ettei se ois niin tylsä tai jotenkin perinteinen :) mutta tosi kiva blogi sulla nyt jo !

  http://siiri-johanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Fontit voisi vaihtaa kaikkialla muualla paitsi otsikossa. Lisäksi noita tunnisteita on kyllä pikkasen liikaa, joten nitä voisit rajata vähän yleisempiin :) Muutoin tykkään kyllä tälläisenään!

  http://iwaitfornoman.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kyl erityisesti sun blogin bannerista:)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne demi.fin kautta ihan ensimmäistä kertaa ja selailin sun postauksia. Tämmösen ensivaikutelmatutustumisen perusteella sanoisin että mua häiritsee eniten noiden välilehtien ja gadgetien otsikoiden fonttien koko ja blogin taustaväri, tuntuu ainakin omaan silmään jotenkin "räikeältä" - jännä juttu, kun väri on kuitenkin aika neutraali. Ehkä vika on vaan mun silmissä. :D Nuo Bloglovin- ym. linkit ei myöskään ehkä istu värimaailmaltaan muuhun blogiin. Olisin ehkä myös toivonut, että tuo välilehdessä oleva esittelytekstisi olisi näkynyt heti etusivulla, kun blogiin tulee - välilehteen toki sopisi sitten pidempi esittely, mutta perusjutut olisi uutena kävijänä kiva nähdä nopeasti jostakin. Kirjoitustyyli sulla on tosi kiva ja selkeä, siihen ei ole syytä (eikä varmaan aikomustakaan) kajota. :)

  VastaaPoista
 6. Wau sulla on niin täydellinen tyyli!!! ♥

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ite ainakin tykästyin sun banneriin, et samaa tollasta "selkeää ja harmoonista" linjaa kannattaa jatkaa:) Kuvat on ehkä hieman liian isoja, joutuu kattoo kahteen kertaan et näkee kokonaisuuden. Ja itekkin sanosin vaan tosta fontista, mut sepä onkin jo muutamaan kertaan mainittu. Muuten ei musta ees kaipais hirveesti uudistusta, mut ainahan se virkistää!:)

  VastaaPoista
 8. tykkään sun blogista ihan superina ja ainut muutos minkä mä tekisin on noiden tunnisteiden määrä! niitä on vähän liikaa : D

  VastaaPoista
 9. ISO KIIIIIITOOOOOOS KAIKILLE JOTKA ON KÄYNYT KOMMENTIN JÄTTÄMÄSSÄ.:) Kiitin nyt kaikkia samassa,kun kelleen ei oo mitään vastaväitteitä! Teidän ideat on ollu aika samoja,mitä itekki oon pohtinu,mutta kiitos,nyt sain vahvistusta uudistusideoille.:)

  Katsotaan sitten juhannuksen jälkeen,minkälainen blogi teitä odottaa.:) Mutta tosiaan KIITOS!

  VastaaPoista
 10. dodiin, eli nyt annan vähän kritiikkiä; kuvat saisivat kyllä tosiaan olla roimasti parempilaatuisia, ja ulkoasun suhteen olisi kiva saada blogiin jonkunlainen tausta, että olisi jotain muuta kuin pelkkää yhtä väriä. 'Suosituin teksti' ja 'Bloglovin' kylttien taustat kannattaa sovittaa blogin yleiseen ulkoasuun, kun tällä hetkellä ne pomppivat hieman silmille :) tämänhetkinen bannerisi on hieno, ja jatkossakin kannattaa oikeasti panostaa banneriin paljon, koska jo se kertoo blogista ja bloggaajasta huimasti.

  VastaaPoista
 11. Banneri on tosi hieno :) ainut mitä muuttaisin, ois ehkä fontti? :)

  VastaaPoista
 12. KIIITOS vielä viimeisimmille kommentoijille,erittäin varteenotettavia uudistuksia! Täällä on yks bloggaaja aika innoissaan, sillä uusi banneri on suunnittelutasolla valmis!:) Hihihiii!

  VastaaPoista
 13. Tää on massasta erottuva tää sun blogis! :) Hyvä niin! Musta postauksen päivämäärä ja otsikko vois olla keskenään vähä erilaisia. Siis silleen, että ois vaikka enemmän kokoeroo tai sitten eri fontit. Ja tunnisteita on mun makuun vähän turhan liikaa :/ Jään kyllä seurailee millanen lopputulos syntyy!

  VastaaPoista