maanantai 30. kesäkuuta 2014

DIY-Persoonalliset juoksusortsit


Olen ostanut aiemminkin Lidl:in juoksuvaatteita, ja olen pitänyt niistä. Kun juoksusortsit tulivat myyntiin,ostin heti sellaiset,huimaan viiden euron hintaan! Värivalikoimassa oli pinkkioranssit,mustapinkit ja siniset, ja minä nappasin mukaani siniset sortsit. Vaikka sortsit olivatkin värikkäät ja kivat, ne kaipasivat viimeisen silauksen minuutta. Nyt näytän teille,miten tuunaatte sortsit,t-paidan,topin,minkä vaan,persoonalliseksi!

Yläpuolella kuva ennen käsittelyä.Koska rapatessa roiskuu ja maalin roiskuttelu oli koko DIY:n idea, pistin maalarinteippiä ylös,sillä halusin yläsauman olevan puhtaan vaaleanturkoosi.
 
Tähän DIY:hin tarvitset seuraavat välineet:
 
 
Tuunattavan kohteen (no tietty...), kangasmaaleja,vanhoja hammasharjoja ja pienen pensselin. Ostin kangasmaalit Sinellistä. Maalit olivat melko kalliita 4.90e/purkki,mutta onneksi ne levittyivät helposti ja olivat riittoisia!
 
Sitten olikin aika aloittaa tuunausmaalaus! Tämä kannattaa tehdä ulkona,sillä maalia todellakin roiskuu..Kasta hammasharja maalissa melko reippaasti. Tämän jälkeen roiski maalia kohti sortseja, jotta niihin tulee splashmaisiä täpliä ja viivoja! Roiski ja huiski huimasti ja riittävästi! Tämä on hauskaa,mutta voin taata, että käsi on seuraavana päivänä kipeä!
 
Pistä tämän jälkeen housut kuivumaan.
 
Kuivumisen jälkeen maalasin reunasaumat mustalla,koska sininen ei käynyt splashien kanssa yhteen. Myös valkoiset sivuosiot maalasin violetilla ja heitin muutamat maalitipat vielä tuomaan väriä!
 
Tämän jälkeen annoin housujen kuivua kunnolla. Koska maali tarttuu silittämällä kiinni, pistin housujen ja silitysraudan väliin harson kahtia.. Silitin kolmella pisteellä muutamia minuutteja.
Silittämisen jälkeen voit todeta, että omistat rantaraitin hienoimmat ja persoonallisimmat sortsit!
 
Tässä kuvaa edestä ja takaa!
 
Tykkään noista ihan sairaasti! Vaikka ovatkin melkoiset väriöverit, mustan juoksupaidan kanssa ne käy varmasti hyvin!
 
Kamerasta loppui akku sopivasti,kun vedin housut jalkaani, joten voitte katsoa instassa,miltä housut näyttävät päälläni! (PAINA TÄSTÄ)
 

 

Toivottavasti inspiroiduitte tästä ja kokeilette tätä itsekin!
 


3 kommenttia :

  1. On kyllä kivat ! ♥ itekki oon tykänny Lidlin urheiluvaatteista :) mulla onki sellaset neon pinkit juoksushortsit jotka on mulle ehkä yhden koon liian isot mutta kyllähän ne nyt päällä pysyy kun niis on noi narutkin, oli vaan pakko saada kun oli niin halvat ja ihanan väriset :D

    VastaaPoista
  2. Ihan huippu idea, tuli mieleen ihan Carrien päiväkirjoista se Carrie-laukku haha! :-D

    VastaaPoista