Sivut

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vaaterekin ihanuus + toivepostausideoita kehiin!

Ajattelin ensin tehdä kuvakollaasin valmistujaisista,mutta koska koko viime viikko oli silkkaa valmistujaistykitystä,päätin säästää sen myöhemmäksi. Myöskin sen takia, että päivän hektisyydestä johtuen minulle ei ole teille yhtään asukuvia..Huupps..No,onneksi 7.6 vietämme uusiovalmistujaiset,joten sitten saatte kaikki valmistujaishypetykset yhdessä postauksessa!

Elämä on ollut tällä viikolla suurimmaksi osaksi kihlahypetystä,kun sukulaiset ovat soitelleet ja tekstailleet ja pommittaneet joka suunnasta onnitteluita antaen. Vietiin myös sormukset kaiverrutettaviksi,ja ne saamme perjantaina takaisin..Elämä on myös tällä viikolla ollut työntekoa, sillä sain sen kesätyön,mitä hainkin! Jau! Tylsänä osuutena se, että Simo on koko viikon keikkareissuilla.. On hyvin outoa olla kotona yksin,tekemättä mitään.

Mutta niin, nyt voisin siirtyä postauksen itse aiheeseen! Nimittäin vaaterekkiin! Yksi elämäni parhaista ostoksista, vaikka ostohetkellä sitä en vielä tiennyt.Aluksi hommasin vaaterekin vain, jotta saisin vaatteeni jonnekin muualle lattialta. Simoa ärsytti, kun vaatteet olivat lattialla,sohvan päällä ja kaappikin tursuili rääsyjä ylipaljon. Niinpä juuri ennen muutoa päätin ostaa vaaterekin. Olisivatpa vaatteet edes pois lattialta,vaikka sitten rumasti vaaterekin päällä.

Kun vaaterekki kotiutui,valikoin siihen roikkumaan parhaimmat käyttövaatteet. Ne vähän erikoisemmat jutut,ei niitä Ginan toppeja. Pikkuhiljaa vaatteet siirtyivät lattioilta kaappeihin ja rekkiin..Ja ne roikkuivat rekissä kauniisti,ei rumissa pinoissa! Siisteys hiipi pikkuhiljaa vaatekaappiini ja rekkiin.. Täytyy sanoa, että olen itsekin hieman hämmentynyt tästä asiasta!

Toinen aivan mahtava apu vaaterekistä on vaatteiden valinnassa! Ennenhän homma meni suurinpiirtein näin: Minä kiireessä etsin jotain kivaa päällepantavaa,pengon koko kaapin läpi heitellen vaatteita lattialle,puen ja lähden. Ja se vaatekasa jäi siihen lattialle pariksi viikoksi,tottakai.

Nyt kun parhaat ja erikoisemmat käyttövaatteet roikkuvat jo valmiiksi esillä,voin istahtaa sängylle ja miettiä,minkä paidan/mekon/hameen/legginsit haluan pistää päälleni. Vaatekaappini paras arkiasukattaus on nenäni edessä,senkun käytän mielikuvitusta ja yhdistelen asun päässäni. Sitten vain vaatteet kauniiseen käteen,päälle ja tadaa, valmista on! Ennen en jotenkin hahmottanut vaatevarastojani ja sitä,mitä vaatteita minulla edes on. Tästä ehkä aiheutui tämä hirveä kaapin penkominen ja sotkuisuus.

 Vaatteiden näkeminen ja asujen suunnittelu tapahtuvat siis helposti. Ja koska asujen suunnittelu tapahtuu päässä,ei sotkua.(Kyllä,kertaus on opintojen äiti..) Koska se tapahtuu näkemisen ansiosta nopeasti,säästän myös aikaa ja energiaa. Jopa kiireessä!

Vaaterekin alaosassa on myös oma osio kengille. Siis semmoiset tolpat menevät, että kengätkin saa kauniisti siihen esille.Tai en minä tiedä,onko se siihen tarkoitettu,mutta minä pistän siihen korkkarit esille.Nih!

Ainut miinus rekissä on, että se on auttamattoman ruma. Siis ihan oikeasti.Harmaa, metallinen..HYI! Niinpä olen päättänyt vielä tämän kesän aikana värjätä rekin jotenkin kivaksi ja nätiksi.Ehkä violetiksi tai valkoiseksi..Hopeinenkin olisi kiva! Näin tästä tulee myös (hieman kauniimpi) sisustuselementti.

Ajattelin iloksenne toteuttaa toivepostauksen! Mistä haluaisitte minun postaavan?
Onko se mielipide,asunnon joku tietty osa,itsestäni jotakin uutta tietoa..?
Kertokaa!!

 
17 kommenttia:

 1. Mä tykkään ite hirveesti postauksissa joissa esitellään vaikka 3 vaate kappaletta jotka ovat sellaisia joita voisit käyttää loppuelämäsi jos et saisi muita vaatteita enää hankkia :) toivottavasti tajusit mitä tarkotan :D

  http://ohleopardd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä idea!! Voisin jossain vaiheessa kyllä tuon tehdä!:)

   Poista
 2. Vaaterekki on kyllä täydellinen keksintö! Siihen saa vaatteet juuri nopeasti pois lattialta mikä mullakin on vähän paheena ja onhan siinä mukava esitellä kauniita vaatteita:)
  <3 : http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!:) Voi pistää sisustukseen sopivia vaatteita myös.:)

   Poista
 3. Lempivaatteet esittelyssä, kuvapostaus (siis sellanen, että muut ehdottelee mistä otat kuvia) taikka joku 25 faktaa itsestäni ois tosi kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi faktajuttu vois olla kyllä tosi kiva!:) Ihanaa ku saa ideoita, näillä pärjään pari viikkoa.:D

   Poista
 4. Pakko mainita heti alkuun, että viimenäkemältä sun blogin ulkoasu on piristinyt ihanasti - jotenki tulee mieleen kesä, lämmin sää ja jäätelö. En tiedä miks se jäätelö on listalla, liekö liittyvä väreihin. Ihanan kesäinen kuitenkin<3

  Ja hmm. Ois mielenkiintoista lukea sun ajatuksia eri uskonnoista, niiden sisältämistä maailmankatsomuksista ja ihan ajatuksista liittyen siihen, miksi ihmiskunnalle uskonto on loppujen lopuksi niin suuressa osassa. Uskotko itse johonkin, tai onko lähipiirissäsi kenties uskovia? Ja nimenomaan siis muistakin uskonnoista kuin pelkästään kristillisistä, buddhalaisuudesta, yms. Jotenkin ihmisten suhtautumista uskontoihin ja ajatuksia niistä, uskoi itse tai en, on mielenkiintosta lukea. :)

  Jos tosiaan näin toiveen/idean sai heittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos kovasti ulkoasuun liittyvistä kehuista!:3 <3

   Tuota uskontopostausta oon pyöritelly mielessäni jonkun aikaa,mutta oon sen aina jostain syystä sysänny sen syrjään..Nyt kun toiveen esitit,on kai pakko se sitten väsätä tän kesän aikana.:) Pitää vaan tehdä se huolella, ja miettiä tarkkaan miten asiat ilmaisee..:) Mutta lupaan, että tällainen postaus tulee vielä!

   Poista
 5. Tee sellainen The real me? -postaus :) Esim. niinku tää http://andshegrewup.blogspot.fi/2014/05/the-real-me.html

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahaaa mainio postausidea!! :D Just repeilin mun epäonnistuneille valmistujais/kihlakuville!:D Teen myös tämän jossain vaiheessa! :D

   Poista
 6. Oi, tahtosin kans tollasen vaaterekin mutta ei mahdu mihinkään :c ja ois kiva nähdä sellanen postaus, jossa teet niin monta asukokonaisuutta kuin vain keksit niin, että yksi vaate pysyy koko ajan samana :3 toivottavasti ymmärsit, se olisi nimittäin kiva.

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä kyllä tällaisen,vähän aika sitten toimin siskolle kuvaajana samanlaisessa postauksessa..Pitää vaan valita se vaate tarkkaan...:)

   Poista
 7. Toi vaaterekki ois kyllä kiva jos asunnos olis yhtään enemmän tilaa.. :D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vie kyllä tilaa hitusen.:D Tosin, semmonen katosta roikkuva rekki ois kätevä,niin sen alle sais vaikka jonkun lipaston tms.. Pitää vaan tehdä tolle rekille jotain,se on niin ruma, että naurattaa.:D

   Poista
 8. Tee sellanen postaus missä kerrot sun ja Simon tarinan, eli missä ja milloin tapasitte, mitä silloin ajattelit hänessä yms. :)

  VastaaPoista
 9. Videopostaukset on aina kivoja, esim MyDay, perus höpötysvideo, vaatteitten esittelyä, huoneen esittelyä tms(:
  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

  VastaaPoista