Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Talkkiripsiä ja hiusten kasvua

Huomasin eilen tämän meikkivinkin Iltalehden sivuilta. Kyseessä on siis talkkiripset. Kyllä,talkkia ripsiin ja saat tekoripsi-efektin. Eihän tätä voinut olla testaamatta, sillä niin huijaukseltahan tuo kuulosti. Niinpä kävin ostamassa talkkia ja testasin. Tulokset olivat yllättävän hyvät,vaikka mitään mega Iines-ripsiä tuolla tuskin saa.


Eli homma lyhykäisyydessään menee näin (samat ohjeet on Iltalehden sivuilla). Taivuta ripset ja lisää ripsiväriä. Tämän jälkeen ota talkkia kädelle,pyörittele vanupuikko talkissa. Levitä talkki ripsiin. Tämän jälkeen levitä ripsiväriä päälle ja uh,mitkä ripset sulla onkaan!

Ei vaan,vaikka olinkin pessimistinen tähän niksiin,kyllä se hieman ehkä auttoi! Tuntui,että ripsien päähän ainakin jäi ripsiväri paremin,kun värillä oli "jotain mistä ottaa kiinni." Eli ei tämä vinkki ollut kyllä ihan tuulesta temmattu! Olisin toki voinut myös käyttää aikaa ripsivärin huolellisempaan laittamiseen. Silloin ripsistä olisi tullut ehkä hitusen paremmat..

 Vasemmalla siis ripset talkilla ja vasemmalla talkittomat. Kyllähän tuossap pieni ero on! (Ja älkää kiinnittäkö huomiota hirrveisiin kulmakarvoihin ja ripsivärin paakkuisuuteen..Asiat korjaantuvat kyllä!)

Luulen, että talkki pitää ripsivärin myös paremmin kuumina päivinä paikallaan. Itselläni ainaki luomiin tulee helposti mustat viivat hikoilun ja ripsivärin combosta. Luulisi, että talkki imee kosteutta ripsiväristä ja näin ollen viivoja ei tule.

Talkin ripsiin tunkemisen terveellisyydesta ja järkevyydestä en tiedä..Itse en välttämättä joka päivä tunkisi kyseistä tuotetta silmien lähelle, mutta kyllähän juhliin voisi hitusen panostaa ja talkkiripset tehdä. Olen positiivisesti yllättynyt tästä kauneuskokeilusta!

Toinen asia,mistä olen positiivisesti yllättynyt,on hiusten kasvu! Viimeaikoina hiusten harjaaminen on vaikeutunut, hiuslukkoja tulee enemmän,tuntuu että hiukset jäävät vetoketjujen väliin.. Olen huomannut, että hiukset ovat hieman kasvaneet, ja todella monet ovat sanoneet  myös asiasta. Päätin ottaa vertailukuvan. Käytin ennen-kuvaan hiuspostauksen kuvaa,joka on otettu 15.12.2013. Kyllähän tuosta kuvasta huomaa, että ne hieman kasvaneet on..Keskellä siis ennen-kuva, ja reunimmaiset ovat muutamaa päiviä sitten otettuja. Pieni ero! Ajattelin kuitenkin nyt valmistujaisten jälkeen tasoittaa taas latvoja, että hiukset pysyvät hyvässä kunnossa. 

Jos satuit eksymään blogiini ensimmäisen kerran, voin sanoa, että yleensä blogini sisältö ei ole pelkkää kauneushömppää. Tämä on vain etko-valmistautumista perjantaihin..Hih! Kyllä noita "asiateksti"-postauksiakin löytyy.

Oletteko te seuranneet hiusten kasvua kuvien avulla?

 

6 kommenttia:

 1. kyllä tosta huomaa eron! itellä ei ihan heti tulis mieleen laittaa talkkiin ripsiin hah.. :'D mutta oon seurannu, huomaa ain luokkakuvista hyvin miten on kasvanu!

  http://chifeesini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ihan ekana itellekään tullu mieleen.:D Luokkakuvat on kyllä hyvä tapa seurata!

   Poista
 2. Mä aattelin kanssa että toi talkkijuttu on ihan tuulesta temmattu taas :-D mut toi sun tukka, ihana!! just tänään itekkin katoin vuosi sitten otettua kuvaa jossa hiukset kynitty olkapäille ja nyt ne on ainakin puoleen selkään! Ootko kikkaillu jotain vai kasvaneet muuten vaan noin hurjaa vauhtia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ruokavalio ja liikuntatottumukset on muuttunu vuodessa tosi paljon,luulen osittain johtuvan siitä. Oon myös yrittäny hieroo päänahkaa pari kertaa viikkoon ja lyhentää pesuväliä muutamaan kertaan per viikko.:) Ja jotkut väittää, että oisin äitiltä periny kovan hiustenkasvutahdin,mut sen oikeellisuudesta en nii tiiä.:D

   Poista
 3. Hei pitääkin kokeilla tota talkkivinkkiä, tykkään irtoripsistä mut näin helteillä ei houkuta laittaa. :D Oon joskus kokeillut tota samaa puuterilla, joka toimii myös mutta ei kyllä noin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva helteellä huomata,että se tekoripsi roikkuu puoliks pois paikoiltaan.:D Mä en oo ennen kuullukaan,että mitään tommosta vois pistää.. Ja tuo ainakin tarttu hyvin ripsiin ja se oli helppo levittää,että pisteet siitä.:)

   Poista