torstai 22. toukokuuta 2014

Syksyllä en tuu enää kouluun,kirjoitan "hei hei" luokan tauluun

Huomenna valmistujaiset. Vaikka niitä on odottanut jo sen kaksi ja puoli vuotta, silti ne tulivat liian nopeasti. Viimeyönä tajusin, että ei hemmetti,joudun oikeesti luopumaan kaikista luokkalaisista ja tuosta koulusta. Itkuhan siinä meinasi jo silloin tulla. Huomenna olenkin sitten heti aamusta särkisilmänä niiskuttamassa kirkon pihassa, että kivaa valmistujaispäivää vaan kaikille!

Kaikki on niin valmiina,kuin olla voi. Puku,kengät,laukku,meikit.. Aamulla juoksen klo 08.00 kampaajalle laitatuttamaan tämän leijonanharjan kuosiin.. Hiii,toisaalta en malta odottaa,sillä illalla juhlitaan luokkalaisten kanssa kunnolla päättäreitä. Toisaalta hirvittää,kun taas joku tuttu ja turvallinen loppuu, ja syksyllä pitäisi taas tutustua uusiin ihmisiin ja uusiin käytäntöihin..Pitäisi olla iso ja aikuinen ja mennä yliopistoon. Hui kamala.


Tämä kevät on ollut kyllä ehkä elämäni paras kevät. Tänä keväänä EP valmistuu,on ollut keikkoja,koulusta valmistutaan hyvin arvosanoin, ympärille on kerääntynyt vahva ja aivan älyttömän rakas kaveripiiri.. Elämä on mennyt pääasiassa hyvin. Elämä on antanut tänä keväänä niiin paljon positiivista energiaa, että sitä riittää varmasti tulevaisuuteen pitkälle saakka.. Elämä on oma,risa,rämä,rakas ja paras. Kiitos tyypit,kun ootte mun elämässä <3(Kynsitutorial jää nyt välistä, mutta korjataan asia sunnuntaina upeilla valmistujaiskuvilla!)
 

1 kommentti :

  1. Vähän on samat fiilikset myös täällä!
    Tuntuu haikealta jättää vanha, tuttu ja turvallinen taakse.. JA varsinki ne kaverit, joita tullu haalittua mukava joukko. Vielä ku tietää, ettei tuu varmasti pidettyä kaikkiin yhteyttä, vaikka kuinka yrittäis. :(

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista