Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

So happy together-meidän tarina

Heiii ja ihan ensiksi iiiiso kiitos kaikille,jotka toivepostausidean jättivät! Kaikki annetut ideat aion toteuttaa vielä tämän kesän aikana.Nyt valitsin tälle päivälle kuitenkin toiveen kirjoittaa minusta ja Simosta,ja siitä,miten tavattiin yms. Ehkäpä se jouhevasti sulautuu näihin kihlatunnelmiin sitten.. Vaatehommelitkin olisin halunnut toteuttaa,mutta keikkaleskeys on vienyt henkilökohtaisen valokuvaajani, joten niitä en voinu nyt toteuttaa. Mutta kuten sanoin, toteutan ideat vielä kyllä! Mutta niin, Simon ja minun tarina..

Syksyllä 2010 muutin Jyväskylään. Olin keväällä kirjoittanut ylioppilaaksi ja pidin välivuotta käymällä teatteri-ilmaisun linjaa. Silloin aloin pyörimään Popparissa (baari) kaverini Kristan kanssa. Popparissa on melkein jokapäivä joku keikka, jota käytiin katsomassa. Popparissa näinkin sitten uuden tyypin,jolla oli pitkät vaaleat hiukset (vaikka ei ne sillon ees kyllä pitkät ollu, kun nyt katsoo!).

Kiinnostuin tästä tyypistä ja jokin siinä vain viehätti. En tehnyt asian eteen mitään,koska tällöin juuri pitkästä suhteesta eronneena en olisi luultavasti jaksanut yhtään mitään suhdehommia tai miehiä ylipäätään. Onneksi tällöin en tehnytkään mitään aloitetta, sillä Simo seurusteli vielä näihin aikoihin.Ajattelin vain, että olin hieman ihastunut ja se menee ohi,enhän tunne edes koko tyyppiä.

Syksyn edetessä ja kääntyessä jo talven puolelle, kiinnostus tätä tyyppiä kohtaan kasvoi. Jotenkin aina sattumalta satuin Popparin Monday Clubiin juuri silloin, kun kyseinen herra oli siellä soittamassa. Kaverini kautta sain tietää, että tyypin nimi on Simo. Kitaristi konsalta.

Jossain vaiheessa päätin olla rohkea ja pyytää Simoa facebook-kaveriksi.  Kun olin painanut "Lähetä kaveripyyntö"-nappia,sain hysteerisen kirkumispanikoimiskohtauksen ja päätin, etten kehtaa käydä facebookissa ainakaan seuraavaan viikkoon..(Tässä kohtaa mainittakoon, että kukaan, ei kukaan ole ikinä ennen aiheuttanut mulle noin suuria ihastushäsejä.Koskaan,ikinä.) Seuraavana päivänä kaveriltani tuli viesti "MEE KATTOOO SUN FACEBOOK!!!". Ja niinhän siinä kävi, että Simo oli hyväksynyt mut kaveriksi.Kaveriksi hyväksymisen jälkeen Simo tuli juttelemaan mulle Popparissa. Menin sisäisesti paniikkiin ja jäädyin. Simo liukeni paikalta aika nopeasti, luuli reppana saaneensa pakit!Tämän jälkeen sisareni Hipsu olikin törmännyt kännissä baarissa Simoon ja mennyt tekemään tuttavuutta.Oli rohkaissut Simoa tulemaan juttelemaan kanssani ja muuta yhtä kivaa.. Tässä vaiheessa luulin, että koko homma on kurautettu loppulisesti..

Helmikuussa 2011 olin katsomassa Popparissa jälleen yhtä keikkaa,jolla Simo soitti. Keikan jälkeen päätin toimia. Laitoin yöllä Simoselle facebookissa inboxiin viestiä. Kiitin keikasta,kyselin kuulumisia, kaikkea todella "rentoa". Tästä aloin muutaman päivän kestänyt inbox-viestittely ja tutustuminen. Saman viikon perjantaina alkoi hiihtoloma. Sovittiin Simon kanssa, että nähdään baarissa..Sitä jännityksen määrää!

Simo todisti ritarillisuutensa jo ensi treffeillä: hän tuli vuokseni Kharmaan..Hirveään teinilihatiskibassonjytke-mestaan.Huhhuh,pisteet nousivat kattoon heti. Kharmassa ei kyllä kauaa oltu,siirryttiin Passioniin juttelemaan. Juttu luisti hyvin. Juteltiin monta tuntia itsestämme ja elämistämme. Kävi ilmi, että ollaan monessa asiassa hyvinkin samanlaisia.


Juttua riitti,joten pilkun jälkeen päädyttiin kämpilleni jatkamaan juttua. Kyllä,siis ihan vain juttelemaan. Kun Simo lähti aamulla treeneihin,sovittiin, että illalla tavattaisiin uudestaan. Tästä se oikeastaan alkoi. Simo vietti hiihtoloman jälkeen oikeastaan jokaisen yön luonani ja jo seuraavana syksynä muutettiin yhteen,oltiin yhdessä koko ajan muutenkin. Pikkuhiljaa tähän on vain tultu.

Kolmeen vuoteen on mahtunut kolme yhteistä asuntoa, riitoja,keikkoja ja maailman parhaita yhteisiä hetkiä ja keskusteluja. Rakastan Simossa mm. seuraavia asioita

* kärsivällisyyttä
*sitä että Simo rakastaa minua myös huonojen puolieni takia, ei niistä huolimatta
*maailman paras kuuntelija
*maailman paras kaveri
*hiukset <3 
*Simo on auttavainen ja huolehtivainen,
*mutta kuitenkin jämäkkä ja itsepäinen kun tilanne vaatii. En voisi olla ns. lampaan kanssa
*reiluus

Simo on kaikkea tätä ja paljon enemmän! Ja se, jos miehen ainut huono puoli on pienehkö siivousfriikkeys niin ei asiat kovin huonosti voi olla.. 

Tässäpä tätä meidän tarinaa, en tiedä,vastaako tämä toivetta,mutta yritetty on.Edelleenkin kysymyksiä ja toiveita saa heittää AINA kun siltä tuntuu..:)
 
 

 

 

2 kommenttia:

  1. Oi ootte niin sulosia ja ihana tarina :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Huomasinpa hieman myöhässä tämänkin kommentin.:D

      Poista