Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Meikki valmistujaisiin-Tutorial

Tämän viikon perjantaina on odotettu päivä, sillä silloin saan lastenohjaajan-paperit käteen. Olen blogin puolella puhunut lähinnä haalaristani,jonka teetin valmistujaispuvukseni. Tänään päätin harjoitella valmistujaismeikkiä. Meikki noudattaa hillitysti haalarin värejä,eli violettia ja turkoosia.Halusin tehdä meikistä näyttävän,hillityn ja jotenkin keijukaismaisen. (Koska kampaus..) Päätin tehdä meikistä pienen tutorialin,jotta näen itse perjantai-aamuna unenpöpperössä,miten se tehtiinkään. Ja eihän sitä tiedä,onko tästä iloa teille lukijoille.

 Sakset ovat puuterin päällä siitä syystä, etten sitä tarvinnutkaan. Uusi meikkivoiteeni yllätti täysin: positiivisesti! Kun tarvittavat meikit ja siveltimet ovat hollilla, voidaan aloittaa.


Aloitetaan meikkivoiteen laitosta. (Muistithan pestä ja rasvata kasvot iiiihan aluksi?). Itse pursotin meikkivoidetta kämmenselkään ja tuputin sienellä otsalle,nenään,silmien alle ja leukaan. Muista tasoittaa kunnolla,ettei jää tuollaisia valkoisia täpliä (tsek aut mai huulet).

Tämän jälkeen tein korostukset peitepuikolla. Vedä viivat niihin kohtiin,mihin mitä haluat korostaa. Ota sivellin ja häivytä viivojen reunat meikkivoiteen sekaan. (Muista, että korostuksissa on käytettävä hieman vaaleamman sävyistä meikkivoidetta tai puikkoa).


Peikkipohjan jälkeen laitan kulmat. Tykkään laittaa kulmat luomiväreillä,sillä ne tekevät kulmista pehmeämmän näköiset,kuin kulma kynä. Ensin harjaan kulmat haluttuun muotoon. Sitten otan harjalla 1. luomiväriä,ja käyn koko kulman läpi: maalaan tällä kulmista sellaiset,kun haluan. Kannattaa tehdä luomivärillä vetoja myös "vastakarvaan" sillä silloin luomiväri levittyy tasaisesti ja tekee kulmista intensiivisemmät.

Koska olen punapää,haluan myös kulmiin hieman punertavaa sävyä. Tähän käytän luomiväriä nro.2. Otan sitä harjaan ja vedän kulmiin halutun määrän.Sitten aletaankin säätämään luomivärien kanssa. (Värit näyttävät kuvissa hieman haaleammilta,kun mitä todellisuudessa ovat..) Ensin käyn kulmaluun ja koko luomen läpi erittäin vaalealla violetilla. (nro1.).

Tämän jälkeen levitän luomivärit sisänurkasta ulkonurkkaan numeroiden osoittamalla tavalla. Rajat luomiväreissä saavat olla näkyvät, ne kyllä häivytetään, joka onkin seuraava vaihe.

Ota paksu ja pullea sivellin,ja ala sekoittamaan luomivärien keskinäisiä rajoja mielesi mukaan. Minä sekoitin kunnolla,sillä halusin enemmän liukuvärjätympää mallia. Lisää luomivärejä tarvittaessa.

 Tähän vaiheeseen saa aikaa menemään melko paljon. Itselleni hallitsevammaksi väriksi nousi tuo nro.2, sillä liika nro.3:sen käyttö antoi efektin sirkuspellestä..Tummanvioletti taas tuo esiin tummia silmänalusiani, joten senkin liikakäyttöä vältän. Eli siis sekoita,lisää,mieti,varioi..Kunnes olet tyytyväinen luomiväriin. Itse lisäsin vielä vaaleinta väriä alas ulkoluomeen ja kulmaluun päälle.
Tämän jälkeen tein rajaukset. Yleensä tykkään paksuista rajauksista,mutta valmistujaispäivänä tyylini on kevyempi ja keijumaisempi,joten halusin tehdä ohuet ja sirot rajaukset. Tämän jälkeen taivutin ripset ja lisäsin ripsiväriä ylös ja alas.


Viimeinen silaus meikkiin on korostushelmien ja aurinkopuuterin laitto. Rakastan noita Avonin korostushelmiä!  Niitä tykkään laittaa korostamaan poskipäitä.Hieman kiiltelevää aurinkopuuteria laitan poskien kapeimpaan kohtaan luomaan illuusion kapeista poskista. (Hoho,tämän ansiosta saa syödä pullaa niin paljon ku haluaa..Melkein..)

Näin meillä on meikki valmiina!Jos jäi kysyttävää,kysy! Pitäisikö huomenna tehdä kynsitutorial?


7 kommenttia:

 1. oi miten nätti meikki!! tee toki kynsitutorial, mua ainakin kiinnostaa kovasti :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Pitääpä sitten tehdä.:)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen meikki, itsekin kokeilin vähä aika sitten aika saman tapaista. Pitää kokeilla taas joku päivä (miksei vaikka valmistujaisiin). :D

  VastaaPoista
 3. ihanan raikas meikki ! ajattelin myös tulla ilmoittamaan että otin omassa blogissani puheeksi sun blogin ettet kummastele :)
  http://nea-catchthedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva meikki, harvoin tollanen "värillinen" meikki näyttää noin raikkaalta. :) Itekkin meikkailin tänään ja kokeilin eri meikkeijä. Oon toisinaan niin tuskastunut, kun kaikki muut näyttää aina niin hemmetin hyvältä silmälasien kanssa ja ite en osaa tehä silmälkasimeikkiä, mut sit hokasin, et yhes sarjassahan on just täydellinen meikki ja kelailin vanhoi jaksoi siihen kohtaan jossa tää meikki näkyy, mut arvaa mitä...youtubes ois ollu ihan tutokin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi.:D Tuo Youtube on kyllä mulle ollut inspiraation lähde. Oon kyllästynyt mun perustapaan meikata, ja haluan kokeilla välillä jotain uutta!

   Värillisistä meikeistä on mulle ennen tullut klovni-olo,mutta tää olikin kiva!

   T.Auroora

   Poista