Sivut

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ja parhaimpia on aamut,joiden päättymistä ei näy

Aamut on kivoja, kun ei ole koulua. On kerrankin aikaa panostaa aamupalaan ja on aikaa syödä se rauhassa. En ole ollut koskaan mikään hirveä aamupalafani. Yleensä jogurttia kiinteämpi ravinto heräämisen jälkeen on aiheuttanut lähinnä yökkimisrefleksiä ja pahaa oloa. Nyt,kun on aikaa heräillä rauhassa,on myös aikaa odotella aamunälkää. Kouluun kun heräsi niin, että ei olisi edes kerennyt mitään syödä, saatika odottaa sitä nälkää.

Mutta tänä aamuna aamupalani näytti juurikin tuolta,mitä kuva näyttää. Tänään oli äärimmäisen tärkeää syödä hyvin, sillä 11 aikoihin lähdettiin taas studiolle tahkoamaan lauluja biiseihin. Ihan hyvä, että söin, sillä seitsemän tuntiahan siellä vierähti.

 Tästä pääsemmekin kätevästi aasin siltaa pitkin painonpudotukseen. Eli,kuten TÄSSÄ postauksessa puhuin,olin onnistunut pudottamaan painoani 12.5 kg. Jännittävin ja vaikein vaihehan tämän jälkeen on pitää saavutettu paino. Iloksenne voin todeta,että olen sen ainakin toistaiseksi onnistunut tekemään.

Olen jaksanut käydä lenkillä, ja jopa salilla! Olen kyllä enemmän lenkkeily-ihmisiä,kun kuntosalilla hyppijiä.Mutta kivaahan salilla on Kaisun kanssa ollut.  Mutta niin,painon pyrin pitämään 54-56kg:n tietämillä. Toki tarkoitus olisi vakiinnuttaa se enemmän 54kg:n tietämille,mutta katsellaan sitä sitten aikanaan.


Tällä hetkellä yritetään keskittyä vain siihen, että liikuntaa tulisi harrastettua 3-5 kertaa viikossa ja ruokailut pysyisi suurinpiirtein ruodussa.

Tästä kaikesta pääsemme aasin siltaa pitkin taasen tämän illan iltapaan. Pitkän studiopäivän jälkeen halusin palkita itseni. Ja yleensä palkitsen itseni ruualla. En halunnut hakea mäkkimättöä,joten päätin pitkästä aikaa tehdä pirtelöä! Ja niin syntyi maailman paras maitorahka-maito-vadelma-banaani-proteiinijuoma-jäätelö-pirtelö! Vadelmat maistui niiiiiiin hyvältä,kannatti kähveltää niitä kotikodin pakkasesta!


Katsokaa nyt,miten ihanalta ja raikkaalta nuo vatut näyttää! En malta odottaa kesää,että pääsee tekemään mansikoista kaikkea ihanaa ja maistuvaa.

Mutta niin,mitäpä tässä! Tämä päivä ja oikeastaan viime viikot on olleet tosi mukavia. Oon ollu vaan niin liekeissä tuosta meidän EP:n tekemisestä! En malta odottaa, että ensi viikolla pääsee keikkailemaan ja pitkästä aikaa esiintymään.Jau! Tässä vielä muutama ihana kuva pirtelöisestäni.

Toivottavasti teilläkin on menny kivasti ja hyvin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti