Sivut

lauantai 24. toukokuuta 2014

Hey baby, I think I wanna marry you

Torstaina iltapäivällä Simo polvistui eteeni ja kosi. Ja tottakai vastasin myöntävästi! Ollaanhan tuosta asiasta puhuttu ja osasinkin tämän vuoden puolella kosintaa jo odottaakin. Luulin vain, että kosinta olisi tapahtunut loppuvuodesta, mutta tämä olikin kiva ylläri, että tulikin jo aikaisemmin!

Jo tunti kosinnan jälkeen olimme ostaneet Simolle sormuksen. Minulle ei tarvinnut ostaa, sillä kihlasormus on ollut valmiina odottamassa jo muutaman vuoden. Olen saanut sormuksen lahjaksi, ja tiesin heti, että siitä tulee kihlasormukseni sitten joskus. Nyt se vihdoin pääsee käyttöön! 

Perjantaina valmistujaisissani otettiin tosin sormukset pois, sillä ei haluttu, että vanhemmat vielä tietävät asiasta. Sovittiin Simon kanssa, että Simo kertoo asian iltapäivällä,kun ollaan syömässä. Ruokailun yhteydessä Simo sitten kilisti lasia ja sanoi " Olis yks juttu....Me mentiin eilen kihloihin."Onneksi tämä oli iloinen yllätys molempien vanhemmille! Meidän isukki juoksi keittiöön ja tilasi pullon kuoharia juhlan kunniaksi. 

Ruokailun jälkeen soiteltiinkin lähimpiä sukulaisia ja kavereita läpi,ilmoitellen asiasta. Haluttiin lähimmille ilmoittaa henkilökohtaisesti tällaisesta asiasta, eikä esimerkiksi facebookista. Vaikka tosin eilen päivitettiin profiilit jo facebookkiinkin.

Anteeksi, että tämä teksti on nyt tosi tökö tököä,sillä olen itsekin vielä hieman hämilläni ja sekaisin kaikista onnitteluista ja koko tilanteesta! :D Sydäntä on kovasti lämmittänyt ihmisten vilpittömät riemunkiljahdukset ja onnentoivotukset! 

Ääää en nyt osaa kirjoittaa mitenkään järkevästi, joten taidan lopetella!:D 
Olen maailman onnellisin tyttö! Simoseni,olet rakkain ja paras!
Ja kyselkää jos haluatte tietää jotakin mistä vain!
9 kommenttia:

 1. Onnea onnea ihan hirrmuisesti :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nooh älähän nyt! Eiköhän noin tyylikkäälle,kivalle,kauniille ja maailman parhaan musamaun omaavalle neidolle se rokkiprinssi vielä löydy!:)

   Poista
  2. haha toivotaan ;) sinkkukriisi vaa iskee :D

   Poista
 3. Paljon onnea! Todella ihana tää postaus tuosta asiasta :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. KIITOS kaikille onnitteluista! :3 <3 T.Auroora ja Simo

  VastaaPoista