Sivut

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Uusi,uudempi blogi


Nyt se on sitten tehty: ensimmäinen ulkoasupäivitys sitten blogin perustamisen! Aivan oikeassa olin (tai aivan oikein muistin), että koodien vääntely ja bannerin tekeminen oli aivan persauksesta,mutta minä selvisin. Ja voin olla ylpeä saavuttamastani työstä!

Kyselin vähän aikaa sitten teiltä lukijoilta, mitä muutoksia haluaisitte blogissani nähdä. Toiveena oli oikeastaan vaan kaksi juttua: päivitetty banneri,mutta yhtä ihana kuin edellinen ja hitusen leveämpi blogi.Niinpä otin bannerikuvan mukaillen edellistä kuvaa ja leveyttä annoin rakkaalleni hieman lisää. Ja tässä on tulos! Toivottavasti se teitä miellyttää yhtä paljon,kuin minua.(Vaikka en tiedä,olenko tuohon banneriin sittenkään niin tyytyväinen..) Ainiin,ja värimaailman halusin pitää yhtä persikkaisena,kuin ennenkin.

My Stylea en voi enää jatkaa,sillä täytyy myöntää, että hihhuloin koko viikonlopun samoissa vaatteissa..Hups.. Ehkäpä teen uuden sitten, kun on lämpimämmät kelit.Näette sitten vähän enempi kesäkuteita!

Uuden ulkoasun myötä myös ajattelin oikeasti alkaa panostamaan blogiin enemmän.Kuten harmittelinkin,koulujutut ovat vieneet tänä keväänä aikaani liikaa, ja esim. kuvien laatu ei ole ollut tosiaankaan priimaa täällä. Tähän on tulossa muutos, mä lupaan!


Mitäs mieltä te olette uudesta bannerista ja ulkoasusta? 


9 kommenttia:

 1. Kivoja uudistuksia oot tehny, tykkään! Blogis on ihanan pirtee ja jotenkin keväinen värimaailman vuoksi:) Oot myös tosi kaunis!

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä,että uudistukset miellyttää!:) Kiitos!:)

   Poista
 2. Ihana uusi banneri! Tykkään tykkään! Ite oon kans miettinyt, että voisin koulia tuota oman blogini ulkonäköä uuteen uskoon, mutta se on niin hirveen vaivalloista hommaa ihan oikeesti ja vie aikaa... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,yllättävän paljon aikaa siihen saa kulumaan.:S Varsinkaan,kun ei oo miettinyt valmiiks,millasen kuvan banneriin ees haluaa..

   Poista
 3. Hei tosi kiva tää uus ulkoasu, lisäksi tykkään kovasti tosta kukkakuosista mikä on noissa sivupalkin linkeissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa!:) Joo toi kukkahommeli on yllättävän piristävä:D

   Poista
 4. Nätti ulkoasu kaikinpuolin! Ekana itelle pisti kuitenkin silmään nuo yli-ihanat kukkapöksysi, haha :-D niin ihanat!

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha,juu.:D Kukkapöksyt on kivat ja hyvät jalassa.:D

   Poista
 5. oi miten ihana uusi banneri ja koko ulkoasu, tykkään tästä värimaailmasta ja koko blogin tunnelmasta niin paljon! :) sulla on myös aivan upea persoonallinen tyyli, ja ah nuo hiukset!! <3

  VastaaPoista