Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Syntymäpäiviä ja blogin mielenkiintoisia tulevaisuusnäkymiäValkoinen pitsipeplum: Gina Tricot // kultainen lehtipanta: Glitter

Eilen pakattiin auto täyteen tyttötavaraa ja hurauteltiin Haapajärvelle Krissen ja Kaisun kanssa. Miksi Haapajärvelle? No koska Milja. Miljalla on tänään synttärit, ja haluttiin juhlia niitä yhdessä. Myöskin top-jakson/jaksojen loppuminen vaati ehdottomasti nollausta, ja homma hoitui samalla kertaa! Illan suunnitelmat olivat selvät: party party party! Ja siinähän me onnistuttiin.

Juhlisteltiin ensin Miljan ja Miljan poikaystävän,Laren, kotona, syötiin,pelailtiin juomapelejä ja räpsittiin kuvia (joskin suuri osa niistä oli julkaisukelvottomia). Sitten suuntasimme paikalliseen megamenomestaan,Kieppiin tanssimaan ja laulamaan karaokea. Oli harvinaisen mukava tanssia ja olla paikassa,missä kukaan ei tunne meitä! Niinpä siellä tuli hypittyä,pompittua,pogoiltua ja tanssittua melkoisen vapautuneesti. Kaisulle myös opetettiin twerkkausta, ja kettutanssin koreografiaa muisteltiin myös. Ja Milja häpesi silmät päästään. Sorry!

Vasemmalta oikealle: Milja,Kaisu ja Krisse
Oli oikein mukava ilta ja tuli kyllä nollailtua hyvin! Tänään ajeltiin Jyppilään takaisin ja nyt kotona löllöilen. 
Ette arvaa,kuinka mahtava ja vapauttava tunne tällä hetkellä on? 10 viikkoa kahta eri top-jaksoa on nyt ohi ja suoritettu,yhtään näyttöä tai hensua ei tarvitse stressata! Koulua jäljellä 7 päivää! Huhu!

Asia, joka on vaivannut minua jo pitkään,on se, etten ole oikeasti koulujuttujen,äänitysten,sairastelujen ja muun stressaavan ohella kerennyt panostaa tähän blogiin niin paljon, kun olisin halunnut. Postaustahti on ollu melko tuota..joustava, kuvat eivät ole olleet niin hyviä ja tekstikin on ollut tökömpää.. Nyt, kun arkirytmi palaa normaaleille raiteilleen,voinkin ilolla myös alkaa panostamaan blogiin taas enemmän! Tämä alkaa siitä, että ensi viikonloppuna olisi tarkoitus päivittää ulkoasua ja bannerikuvaa!

Aion myös tällä viikolla toteuttaa My Style-postauksen! Koska tyylini on ollut top-jaksoilla perhe -ja lapsiystävällinen, on ihana päästä taasen kouluun ja oikeasti pukeutumaan omiin,omantyylisiin vaateisiin! Aikaisemmat My Style postaukset voit lukea TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Ihanaa,kun ulkonakin on valoisaa, niin saa otettua parempia kuvia sitten..
                  Iloiset matkaajat toivottavat teille kaikille oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti