perjantai 25. huhtikuuta 2014

Rinnat,tissit,tisukat,melonit,ketunkuonot,itikanpuremat,lollottimet,maitorauhaset...Eli asiaa rinnoista.

Minusta on hienoa olla nainen. Se on hienoa,jos ei oteta huomioon kuukautisia,sukkahousuja ja naistenvaivoja yleensäkkään. Yksi hieno piirre naisena olemisessa on rinnat. Niitä on monenlaisia,monen kokoisia,eri muotoisia ja erinäköisiä.On silareita,on topattuja,vapaana kirmaavia luomutissejä,imetyksen kestäneitä terästissejä (kaikki respectit imettäneille naisille!), HC-tissejä jotka ovat selviytyneet esimerkiksi syövästä. Ja tietty ne naiset, jotka olette menettäneet rinnan tai rinnat,juuri esimerkiksi syövän takia, myös teille kaikki kunnia: teillä on ne henkiset tissit,mitkä tekevät teistä naisen. Tai voihan olla, että ne rinnat vielä löytyvät,rintaliivi-implanttien tai silikonin muodossa.


Minä en ole ennen pitänyt rakkaista tyttösistäni. Muistan joskus murrosiän kynnyksellä, kun sain siskoilta syntymäpäivälahjaksi ensimmäiset rintaliivit. Vaaleansinivalkoiset ja ruudulliset,joissa oli Nalle Puhin kuvia. Ne olivat hienot ja söpöt.Mutta silti en tykännyt pitää niitä. Koin jopa pientä ahdistusta,sillä ajatus,että niitä pitäisi oikeasti pitää aina,oli kammottava. Kuitenkin ajan saatoissa opin pitämään niitä. Iän myötä aloin pitämään myös enemmän omista tyttösistäni.

Mikä rinnoissa sitten viehättää? Tein erittäin nopean ja kattamattoman tutkimuksen miehille tästä aiheesta. Vastaukset siihen,mikä rinnoissa viehättää, olivat seuraavat: Ne on niin pehmeät ja lämpimät, se on alkukantainen juttu, ne on kivannäköiset, niitä on erilaisia,ne on kiinnostavia kun ne on piilossa: se jättää mielikuvitukselle tilaa, katse vaan aina menee sinne.

Nykyisin rintoja vilahtaa televisiossa parhaaseen katseluaikaan ja mainoksissa nainen hymyilee hävyttömästi ja tsiigailee tissejään. (Kyseinen mainos kyllä vedettiin pois..) Naisilla tai sanotaanko nuorilla tytöillä on vääristynyt käsitys siitä,millaiset rintojen "pitäisi olla". Miehillä,tai sanotaanko ehkä enemmänkin pojilla, on vääristynyt käsity siitä, millaiset ovat täysin luonnolliset tissit. Ei ne,mitä olet nähnyt ö-luokan pornoleffoissa lauantaiyönä.  (Onneksi poijaat palautetaan maan pinnalle muutaman pitemmän seurustelukokemuksen myötä ja tytötkin oppivat arvostamaan ehkä omiaan jossain vaiheessa elämää.)Itseäni ei maitorauhasten vilahtelu medioissa haittaa.Mikäs siinä. Tissit eivät ole uusi juttu,näen sellaiset jokapäivä,kun sullon rintarasvani tukeviin,liian kalliisiin utarepusseihin. Toivoisin enemmän kuitenkin medioihin luonnollisia tissejä. Niitä naapurin Tiinan kaksi imetystä kestäneitä tissejä. Niitä pieniä,keskikokoisia tai luonnollisesti isoja meloneita liian isojen ja luonnottomien silikonien tilalle. Niitä söpösiä ketunkuonoja, joita näet uimahallin suihkutilassa tai kesärannoilla bikineissä. Vapaana kirmaavia lollottimia,joissa näkyy elämä ja rakkaus omaa kroppaa kohtaan.

Jos näin olisi,nuoret ja aikuisetkin voisivat olla tyytyväisiä siihen,mitä heille on suotu. Siihen, että jokainen meistä on rakennettu eri muotilla. Siihen, ettei meidän pidä näyttää ja yrittää tehdä iluusiota täydellisen kokoisista ja pyöreistä tisseistä vain,koska sellaisia on totuttu näkemään. Voisimme vain todeta, että kylläpä mulla on kivat rinnat,koska ne on mun,eikä muilla ole samanlaisia.

Mukavaa viikonloppua,ladies!


(kuvat lainattu netistä)

4 kommenttia :

  1. Mikä on sinun kuppikokosi? :) Kuvista päätellen sinulla on ihanat rinnat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen,että tuohon kysymykseen vastauksen tarvitsee vain minun mieheni.:)

      Poista