torstai 17. huhtikuuta 2014

My Style-Thursday


 Sukkahousut-ostettu jo ylä-asteella/hame-siskojen vanha/farkkupaita-kirpputori

 Harvinaista. Kaksi hamepäivää samassa viikossa.Huisia kerrassaan. Tänä aamuna alkuperäiset leopardisukkahousuni menivät rikki. Ne oli ensimmäistä kertaa päällä. Kirosin, ja otin asuun vähemmän sopivat leopardisukkahousut. Ajoivat asiansa melko hyvin.Koulussa join liikaa kahvia. Tämän seurauksena yritin ottaa nutturallani signaaleja ulkoavaruudesta.

Mutta jos siihen päivän asuun. Oli mukava päällä,oli kivan keväinen ja tennarit olivat kenkinä. Nyt saatte asusta vain yhden kuvan, sillä henkilökohtainen kuvaajani lähti Kotkaan ja kamerastani loppui akku.Enkä jaksanut sitä vielä ladata.

Viimeiset My Stylet tulevat yhtenä postauksena sitten sunnuntaina. Laitan blogini muutamaksi päiväksi yksityiselle (alkaen huomisesta),johtuen ulkoasun korjailuista ja bannerin vaihdosta. En halua, että kukaan eksyy keskeneräiseen blogiini ja luulee, että olen sen sellaiseksi tarkoituksella jättänyt. No way!

Syökäähän ahkerasti pääsiäismunia! Sunnuntaina nähdään uusissa ulkoasuissa!

 1 kommentti :

  1. Apua miten ihanan värinen tuo taustaväri, niin sulonen! :3 Muutenkin tykkään hirmusesti tästä ulkoasusta. Aivan ihana asu muuten!

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista